Προς το περιεχόμενο

Azureus WEB UI

digitalsoul

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

pws mporeis na valeis se ena apomakrismeno pc na kanei

download mesw tou web ui sto aureus?

tou anevazw ta torrent mesw tou upload tab alla den vlepw pws na to kanw na

ta parei etsi oste na xekinhsei to download...

yparxei kapio kalytero web ui?

Δημοσ.

Μέσω Web UI δεν ξέρω αν μπορείς να βάλεις καινούργια torrents. Το Azureus όμως μπορεί να "διαβάζει" έναν φάκελο και να ανοίγει μόνο του τα torrents(Η επιλογή είναι: Tools=>Options=>Files=>Torrents=>Import new .torrents automatically(το τσεκάρεις αυτό)=>και μετά από κάτω βάζεις το path του φακέλου που θα βάζεις τα .torrents και δηλώνεις και τον χρόνο ανανέωσης(interval)).

Τώρα όσον αφορά την "απομακρυσμένη" προσθήκη torrents χρησιμοποιώντας τον παραπάνω τρόπο αν χρησιμοποιείς UNIXοειδές λειτουργικό δεν είναι τίποτα το δύσκολο. Στα Windows ψάξε μήπως σε βοηθάει καμία λύση του τύπου *VNC

Ελπίζω να βοήθησα.

Δημοσ.

Με Azureus 2.4.0.0, μολις το έκανα.

έδωσα ενα .torrent απο το δισκο μου με την επιλογη "Local torrent",

και εδωσα και ενα url απομακρυσμένου torrent με την επιλογή "Url".

μετα πηγα στο Tab downloads και πάτησα Start

(επειδη εχω στις επιλογές, τα νέα τορρεντ να μπαίνουν αρχικα σε κατασταση stopped).

Στα options / plugins / HTML Webui ...πρεπει να το εχεις στο Mode Full.

σε mode View, απλά μπορεις να βλέπεις τι ανεβοκατεβάζει χωρίς να επεμβαίνεις.

Δημοσ.

telika doulevei

apla prepei sto files twn options na valeis to save to defautl data dir

einai para poly voliko an exeis apomakrismeno pc (doulia) kai theleis na to vazeis na katevazei synexeia kai sygoura einai arketa pio voliko apo vnc pou xrisimopiousa ews twra

exw valei akoma kai to widget ths yahoo pou einai gia to azureus kai me ti xrhsh tou plugin xml/http interface vlepw synexeia thn katastash tou download

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...