Προς το περιεχόμενο

Μελανια για Epson Stylous R300

xtraktor

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Xeretv gia akomh mia fora to agaphto foroum!

Εχω εναν epson r300 εδω και καπιο καιρο και ηρθε η στιγμη να αλλαξω μελανια γιατι τρελαθηκα στις εκτυπωσεις..για να μην πολυλογω, αγορασα μελανια,,"compatible" με EPSON ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΔΟΚΙΜΗ ΜΙΑς ΚΑΙ ΤΑ ORIGINAL ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΑΚΡΙΒΑ.τα εβαλα μεσα..ακολουθησα τις οδηγιες και μου βγαζει μηνυμα "ink cartiges are not recognised"

να σημειωσω οτι στο παρελθον ειχα χρησιμοπιησει ενα μαυρο μελανι και δεν υπηρχε προβλημα...χρειαζεται να κανω κατ που μου διαφευγει?

Η εσχατη βεβαια λυση θα ηταν να παω και παρω τα original πραγμα που για τωρα δεν θα το ηθελα!!!

κανενας καμια ιδεα??

Δημοσ.

αν και δεν νομιζω , μαλλον ινε βουλομενη η επαφη,

η αλλαγη του cartidge ειναι κατι το πολυ απλο , και δεν απαιτει ουτε κοπο αλλα ουτε και χρονο,με χαλαρες κινησεις τα τοποθετεις ,πιστευεω εκανες το ιδιο και εσυ, οποτε αποκλειουμε το ενδεχομενο, να εχει παθει καπια ζημια το μελανακι απο δικια σου βεβιασμενη κινηση, δωστο πισω απο εκει

που το πηρες να το κιτα3ουν,αν ειναι συσκευασιας, πες να σου δωσουν αλλη.

p.s(το colοur cartidge το βλεπει κανονικα?η΄εχεις την ιδια ενδη3η και για τα 2?)

Δημοσ.
αν και δεν νομιζω ' date=' μαλλον ινε βουλομενη η επαφη,

η αλλαγη του cartidge ειναι κατι το πολυ απλο , και δεν απαιτει ουτε κοπο αλλα ουτε και χρονο,με χαλαρες κινησεις τα τοποθετεις ,πιστευεω εκανες το ιδιο και εσυ, οποτε αποκλειουμε το ενδεχομενο, να εχει παθει καπια ζημια το μελανακι απο δικια σου βεβιασμενη κινηση, δωστο πισω απο εκει

που το πηρες να το κιτα3ουν,αν ειναι συσκευασιας, πες να σου δωσουν αλλη.

p.s(το colοur cartidge το βλεπει κανονικα?η΄εχεις την ιδια ενδη3η και για τα 2?)

Βασικα πρωτον..τα μελανια τα αγορασα απο ιντερνετ και αυτο θα ηταν ενα προβλημα να τα γυρισω πισω!οσο για πια μελανια δουλεοθν και αν δολευον τα χρωματιστα ...οχι εν δουλευεουν...και τα 5 δεν δουλευουν!!!και εχω τρελαθει...γιτι ειδα πως μονο για το ενα απο τα εξι μελανια θελουν 15 ευρω για τα original

δεν ξερω τι αλλο να κανω......

Δημοσ.

Η μονη λυση (εκτος απο το να τα στειλεις πισω οπως τα πηρες) ειναι να τους βαλεις τα chipakia απο τα original cartridge και να κανεις και τα chipakia reset με το αναλογο εργαλειο. Εγω βρηκα στην Στουρναρη ενα μαγαζι που πουλαει μια 7αδα μελανακια(5 εγχρωμα,2 μαυρα) με 25 ευρω περιπου και βολευτικα

Δημοσ.
Η μονη λυση (εκτος απο το να τα στειλεις πισω οπως τα πηρες) ειναι να τους βαλεις τα chipakia απο τα original cartridge και να κανεις και τα chipakia reset με το αναλογο εργαλειο. Εγω βρηκα στην Στουρναρη ενα μαγαζι που πουλαει μια 7αδα μελανακια(5 εγχρωμα,2 μαυρα) με 25 ευρω περιπου και βολευτικα

GeminiMAX πιον εκτυπωτη εχεις εσυ?τον ιδιο με εμενα?τον R300? ΑΝ ΜΠΟΡΕΙς ΣΤΕΙΛΕ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙς ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩς ΕΙΑΝΙ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΣΤΗΝ ΣΤΥΡΝΑΡΗ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΝΑ ΤΣΕΚΑΡΩ!

Δημοσ.

Αναλωσιμα μην ψωνιζεται απο το νετ... να το αποτεελεσμα.... δεν πειραζει, παθενεις και μαθενεις....

Δημοσ.
Αναλωσιμα μην ψωνιζεται απο το νετ... να το αποτεελεσμα.... δεν πειραζει, παθενεις και μαθενεις....

ναι οντως!μεγα λαθος..και τωρα παλι για μελανια!!

το σιγουρο ειναι πως δεν θα παρω της ιδιας της εταιρειας γιατι το κοστος μονο για το ενα απο τα εξι ειναι αρκετα υψηλο!

Δημοσ.

xtraktor αν εισαι θεσσαλονικη .. μπορω να σε εξυπηρετησω, πανω στο θεμα σου,

ειναι μια απο τις υπηρεσιες που εχω εδω στο μαγαζι.. (Refill Yr cartidge, me mhxanima oxi me siriga).

Δημοσ.
xtraktor αν εισαι θεσσαλονικη .. μπορω να σε εξυπηρετησω' date=' πανω στο θεμα σου,

ειναι μια απο τις υπηρεσιες που εχω εδω στο μαγαζι.. (Refill Yr cartidge, me mhxanima oxi me siriga).[/quote']

Susi σε ευχαριστω πολυ αλλα δεν βρισκομαι Θεσσαλονικη

ειμαι Αθηνα δθστιχως...αλλα πιστεθω πως μια τετια υοπηρεσια θα υπαρχει και εδω αθηνα...ΕΛΠΙΖΩ!

Δημοσ.
επειδή θα τον αγοράσω σε λίγες μέρες (τον R300) και ρώτησα τα multirama 30? τα 7 (άν δεν θέλεις να τρέχεις στή Στουρνάρη)

Genius Hermes στο Multirama 30 euros? και τι ειναι?ειναι της εταιρειας η απλα compatible?

Δημοσ.
compatible βέβαια, το ξέρω ότι υπάρχουν και φθηνότερα αλλά τα multirama υπαρχουν παντού.

θα το τσεκαρω αυριο κιολας!!αρχιζω καλιτεχνιες με dvd δισκακια και εξωφυλλα:)

κανενα καλο μερος για θηκες???:P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...