traffic Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2006 simasia ehei ti apotelesmata ehei o kathenas apo thn hrisi tou kai oti lei o katehenas mentoras pou taha testarei opws simveni kai me ta periodika pou oti anakoinwnoun panta einai moufes apotelesmata.pio sigekrimena gia to spyware doctor pou to vgazi 48!!an ine dinaton.egw pantws tha sas proteina an den dokimaste eseis kati min pisteuete kanenan pou kanei dithen test
Lemuria Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2006 Πολλοί παράγοντες υπάρχουν, ένας απ' αυτούς είναι και η αποτελεσματικότητα Αυτο που λες δεν με καλυπτει. Διοτι αν ενα προγραμμα το αγοραζεις το πληρωνεις 45 και βαλε ευρω και ειναι καλο μονο σε να πραγμα στο να αφαιρει ιους ενω ενα αλλο αφαιρει και rootkits τοτε προτιμω το δευτερο! Ολα αυτα τα χρονια που χεις pc δεν σε εχουν χτυπησει ουτε 500 ιοι. Μην τρελλαινεσαι!!!
alerasta Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2006 Αυτο που λες δεν με καλυπτει. Διοτι αν ενα προγραμμα το αγοραζεις το πληρωνεις 45 και βαλε ευρω και ειναι καλο μονο σε να πραγμα στο να αφαιρει ιους ενω ενα αλλο αφαιρει και rootkits τοτε προτιμω το δευτερο! Τι εννοείς; Δηλαδή αν ένα πρόγραμμα έχει 1% επιτυχία στους ιούς, 1% επιτυχία στα rootkits και 1% επιτυχία στα spyware είναι η ιδανική επιλογή επειδή κάνει περισσότερα από ένα πράγματα; Δεν έχει καμία σημασία πόσο καλά κάνει το κάθε ένα απ' αυτά; 45 ευρώ που τα είδες; Με 60 ευρώ (λιανική με ΦΠΑ) γιά 2 άδειες χρήσης kaspersky pro τι σου λένε; Δεν υπάρχει μόνο μία αντιπροσωπεία βλέπεις... (πολύ πιθανό να ισχύει το ίδιο και γιά άλλα προγράμματα, όσο ψάχνεις βρίσκεις). Ολα αυτα τα χρονια που χεις pc δεν σε εχουν χτυπησει ουτε 500 ιοι. Μην τρελλαινεσαι!!! Ερχεσαι στα λόγια μου. Επειδή ένας ιός να περάσει αρκεί γιά να μου κάνει ζημιά και επειδή ποτέ δε θα μπορέσω να συγκρίνω ο ίδιος τα antiviruses σε χιλιάδες περιπτώσεις φροντίζω να ενημερώνομαι από ανθρώπους που τα έχουν δοκιμάσει σε πολύ δυσκολότερες καταστάσεις απ' αυτές που θα αντιμετωπίσω.
Bougas Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2006 to computer active exei kalytero to nod,to pc magazine to panda antivirus,to pc world kapoio allo,kai genika to kathe periodiko kai to kathe site,leei ta dika tou.einai na tous empisteyomaste?
Soth Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2006 Entaksei mporei na vgazei to kaspersky proto alla min ksexname oti sou skotonei kai to sistima! ego prin eixa to norton antivirus client kai tora exo to avast pou exei vgei 16o! pantos ego eimai ikanopoiimenos mexri tora! Εδώ γελάμε;; To Kaspersky είναι ΠΑΝΑΛΑΦΡΟ (το έχω σε πάνω από 5 μηχανήματα Desktop + Laptop από 800MHz μέχρι 3GHz) και βρίσκει όλα όσα ο Norton αγνοεί... Αν θυμάμαι καλά πέρσυ είχα δει ότι έχει 2πλα definitions σε σχέση με το Νόρτονα...
random Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2006 το εχω ξαναγράψει, αλλα πάμε πάλι... το Clam ειτε βρισκει 699,99 % των ιών, ειτε ειναι open source, ειτε τσάμπα, είτε νόστιμο και θρεπτικό, αρκει να διαβάσεις την υποσημείωση για να στραφείς αλλού: Please note that ClamWin Free Antivirus does not include an on-access real-time scanner, that is, you need to manually scan a file in order to detect a virus or spyware. ουτε το download δεν αξίζει. (οταν χαθεί αυτή η διευκρίνηση απο το σαιτ, ειδοποιήστε με να του δώσω μια ευκαιρία) Απο κει και πέρα, επειδη εχω ενα χούγιο... να μην πληρώνω ουτε σέντ για software, περισσότερο με ενδιαφέρει το free, και μετά το αν ο ένας βρίσκει 15.234, και ο άλλος 15.199 ιούς. οπότε Avast, και κανα AVG.
dre@mc@tcher Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2006 Εδώ γελάμε;; To Kaspersky είναι ΠΑΝΑΛΑΦΡΟ (το έχω σε πάνω από 5 μηχανήματα Desktop + Laptop από 800MHz μέχρι 3GHz) και βρίσκει όλα όσα ο Norton αγνοεί... Αν θυμάμαι καλά πέρσυ είχα δει ότι έχει 2πλα definitions σε σχέση με το Νόρτονα... Omologo pos den exo dokimasei to kainourgio pantos i proigoumeni version sto palio mou pc pigaine apisteuta arga! gia na mpei sta windows ekane 5 lepta!
metalmike Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2006 symfwnw me ton soth gia to kaspersky,kai toso elafry na min einai,kalytera na sto skotwnei(an kai einai varia ekfrasi)to antivirus para na sto skotwsei kanas ios,swstos?egw proswpika pistevw oti den einai oute elafry oute vary!dreamcatcher allakse ekdosi,ap'oti thymamai ki egw eixa paliotera mia proigoumeni ekdosi tou i opoia eixe afto to provlima pou eipes!Egw exw tin 5.0.391 kai einai ola mia xara!
Eusebius Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2006 ουτε το download δεν αξίζει. random, δεν το καταλαβαίνω αυτό που λες. Ίσα ίσα, άμα δεν χρειάζεσαι on-access αντι-ιικό, το ClamWin έχει πλεονέκτημα απέναντι στ' άλλα αφού δεν σου φορτώνει το σύστημα με τζάμπα οδηγούς και ιστορίες. Το θέμα, κατά τη γνώμη μου, είναι ότι ο διευκρίνιση στο σάιτ έπρεπε να είναι πιο εμφανής (παλιότερα ήταν λιγότερο εμφανής). Πρέπει να την έχουν πάνω-πάνω, πριν από τα features. Είμαι σίγουρος ότι κάποιοι θα το έχουν κατεβάσει και θα κοιμώνται ήσυχοι νομίζοντας ότι έχουν προστασία πραγματικού χρόνου.
getty Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2006 random' date=' δεν το καταλαβαίνω αυτό που λες. Ίσα ίσα, άμα δεν χρειάζεσαι on-access αντι-ιικό, το ClamWin έχει πλεονέκτημα απέναντι στ' άλλα αφού δεν σου φορτώνει το σύστημα με τζάμπα οδηγούς και ιστορίες. Το θέμα, κατά τη γνώμη μου, είναι ότι ο διευκρίνιση στο σάιτ έπρεπε να είναι πιο εμφανής (παλιότερα ήταν λιγότερο εμφανής). Πρέπει να την έχουν πάνω-πάνω, πριν από τα features. Είμαι σίγουρος ότι κάποιοι θα το έχουν κατεβάσει και θα κοιμώνται ήσυχοι νομίζοντας ότι έχουν προστασία πραγματικού χρόνου.[/quote'] Όπως λές και εσύ "άμα δεν χρειάζεσαι on-access αντι-ιικό", οι περισσότεροι όμως αυτό το χρειάζοντε (κυρίως γιατί είναι on-line, φοβούνται για καταστραφή αρχείων κλπ.). Σε κάθε περίπτωση το on-access είναι πολύ σημαντική παράμετρος για ένα αντιικό για τους περισσότερους.
xaxa1982 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2006 Σήμερα το PC magazine έχει ένα πολύ ενδιαφέρον άρθρο στην πρώτη σελίδα του για τα αντιβιωτικά και για κάποια τεστ που δεν τα πήγαν τόσο καλά το kaspersky και κάποια άλλα,αλλά αντιθέτως τα πήγε πολύ καλά το NOD32. Για πιο αναλυτικές πληροφορίες κοιτάξτε το παρακάτω link: http://www.e-pcmag.gr/modules/news/article.php?storyid=1779
HellasVagabond Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2006 Δεν χρησιμοποιω AV γιατι πολυ απλα δεν χρειαζεται. Πλεον το 90% των προγραματων που κολανε οι υπολογιστες ειναι Trojans και Adaware οποτε αφηστε τα AV και βαλτε 1,2 Anti-Trojans στα PC σας. Αυτο κανω 3 χρονια και δεν ειχα ποτε προβλημα. ( Βεβαια στην εποχη απο το 1990-2000 οι ιοι χορευαν στους υπολογιστες αλλα τωρα πια δεν ισχυει κατι τετοιο. )
Soth Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2006 Σήμερα το PC magazine έχει ένα πολύ ενδιαφέρον άρθρο στην πρώτη σελίδα του για τα αντιβιωτικά και για κάποια τεστ που δεν τα πήγαν τόσο καλά το kaspersky και κάποια άλλα,αλλά αντιθέτως τα πήγε πολύ καλά το NOD32. Αν και δεν έχω γνώμη για το συγκεκριμένο τεστ, θα μου επιτρέψετε να κρατάω τις επιφυλάξεις μου για τα τεστ που κάνουν τα περιοδικά, καθώς πάνω από όλα είναι επιχειρήσεις με σκοπό το κέρδος, με ότι αυτό συνεπάγεται...
Soth Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2006 Δεν χρησιμοποιω AV γιατι πολυ απλα δεν χρειαζεται.Πλεον το 90% των προγραματων που κολανε οι υπολογιστες ειναι Trojans και Adaware οποτε αφηστε τα AV και βαλτε 1' date='2 Anti-Trojans στα PC σας. Αυτο κανω 3 χρονια και δεν ειχα ποτε προβλημα. ( Βεβαια στην εποχη απο το 1990-2000 οι ιοι χορευαν στους υπολογιστες αλλα τωρα πια δεν ισχυει κατι τετοιο. )[/quote'] Τα σοβαρά AV βλέπουν και τα Trojans... και το trojan απ'όσο ξέρω είναι εύκολο να το αποφύγεις με την έννοια ότι πρέπει να το εκτελέσεις για να εγκατασταθεί στο PC και μπορείς ανετότατα να το δεις και από Task Manager... Όσο για τα Adaware εννοείται ότι χρειάζεται και ένα αντίστοιχο προγραμμα για προστασία, αν και για μένα είναι περισσότερο ενοχλητικά παρά επικύνδινα.
Silent Arrow Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2006 Το F-Secure ειναι οντως πολυ βαρυ antivirus + firewall προγραμμα. Αυτο που ειναι ενοχλητικο ειναι οτι στις συνδεσεις του για να κατεβασει definitions ειναι πολυ εργο σε σχεση με το Norton που ειναι αστραπιαιο και δε σου δημιουργει προβλημα σε PSTN συνδεσεις. Παιδια ποιο antivirus προτινετε για αργο μηχανημα PIII 450MHz με 320 RAM? Εχω τον Norton 2004, καλα παει γενικως αλλα θα προτιμουσα μια ποιο γρηγορη εκκινηση. Nod32 εγραψαν πολλοι οτι ειναι ελαφρυ. Αξιζει η δοκιμη??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.