trospe Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2006 Exei xrisimopoieisei kaneis me epitixia to remote desktop connection se XP home? Sta pro ok doulevei mia xara...se home omws?? Sto computer management den exei diaxeirisi xristwn :-?
Exiled2 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2006 Δεν είμαι σίγουρος αλλά έχουν remote desktop τα home?
trospe Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2006 Δεν είμαι σίγουρος αλλά έχουν remote desktop τα home? Client exoun...gia na syndethei kapoios se afta..ekei einai to provlima... :-| Kai gia remote dekstop programmata psaxnw aftin tin stigmi,alla den thelw na epireazoun mouse/keyboard... to thelei o aderfos mou gia to logistiko tou grafeio. Kamia idea kanenas?? :-?
Exiled2 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2006 Δηλαδή μόνο με τον ήδη υπάρχον χρήστη μπορούν να συνδεθούν? Υπάρχει το remote administator που εκτός από την επιλογή full control που επηρεάζει και ποντίκι-πληκτρολόγιο, έχει επιλογή view only όπουν δεν μπορείς να επέμβεις. Αν κατάλαβα καλά αυτός θες.
trospe Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2006 Χαχαχα...μόλις πριν από λίγο τελείωσα το install του radmin! Δυστηχώς δεν"κάνει". Το ζητούμενο είναι να μπορεί ενας χρήστης να δουλεύει 3-4 προγράμματα και ταυτόχρονα ένας άλλος remote logged χρήστης να δουλεύει τα συγκεκριμένα 3-4 προγράμματα... Μόλις κατέβασα αυτό http://www.thinsoftinc.com/products_winconserver_info.html και θα το τεστάρω αμέσως. Αν έχεις/έχετε καμιά καλή ιδέα είμαι ευγνόμων...
trospe Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2006 Τελικά το παραπάνω link δουλεύει τέλεια! Και σε home...ας είναι καλά το μουλάρι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.