Προς το περιεχόμενο

ipod nano ερωτησεις????

DIL

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ευχαριστω πολυ για την απαντηση suicico.

Πραγματι χρησιμοποιω mac και δοκιμασα 2 scripts: To New iPod Playlist From Selection v2.3 (το ειχα ηδη εντοπισει) και το Selected Playlists to iPod (το προσεξα σημερα). Και τα δυο ομως μου βγαζουν το παρακατω λαθος (MARLEXI ειναι το ονομα του ipod):

picture1mv5.th.png

Καμια ιδεα;

• Απαντ. 59
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Σε εμένα παίζει Οκ imac g5 1.9 macosx 10.4.8 itunes 7.0.2

Κατά πρώτον μήπως έχεις κανένα άλλο ad in για το iTunes και κάνει conflict ?

Επίσης εάν θέλεις δοκίμασε να το τρέξεις σε μια νέα Library με λίγα τραγούδια.

Δημοσ.

Δεν εχω αλλα scripts για το itunes. Μονο αυτα τα δυο, τα οποια τα δοκιμασα και ξεχωριστα... Θα το δοκιμασω σε αλλη library και θα γραψω.

Το δικο μου mac ειναι imac 20" late 2006, 10.4.8 και itunes 7.0.2.

Λες να φταιει οτι το ipod nano ειναι σε format για windows;

Δημοσ.

Και τα δυο iPod που το δοκίμασα ειναι windows format οποτε αυτό αποκλείετε, μάλλον κάτι άλλο ειναι

Δημοσ.

Εγω formatarisa το ipod σε mac και το script δουλεψε! Το προβλημα ειναι γμτ οτι το θελω σε windows το ipod. Θα το ξαναδοκιμασω και βλεπουμε...

Δημοσ.

Το κακό ειναι οτι με mac φορμαρισμένο iPod δεν έχεις τόσο εύκολη πρόσβαση σε pc.

Τα κλασικά πιστεύω τα έχεις δοκιμάσει (repair permissions etc)

Δημοσ.

Τελικα δουλεψε! Εκανα παλι format σε pc και τωρα δουλευει μια χαρα το scriptaki :D Ανακαλυψα βεβαια οτι εχει προβλημα με τα ελληνικα ονοματα των playlists. Ενω τα τραγουδια τα περναει μια χαρα, τα ελληνικα ονοματα των playlists φαινονται κινεζικα! Παντα κατι θα χαλει γμτ... Δε νομιζω ομως οτι μπορουμε να κανουμε κατι γι'αυτο.

Τελος και sorry αν εκμεταλλευομαι τη καλη σου διαθεση, πως γινεται να κανω mount το ηδη συνδεδεμενο ipod, το οποιο εχω κανει unmount προηγουμενως; Η μονη λυση ειναι να κλεισω και να ξανανοιξω το itunes ή να ξεσυνδεσω-συνδεσω το ipod; Βρηκα ενα scriptaki του 2002, αλλα δε δουλευει.

Δημοσ.

Σε αυτό νομίζω οτι κάποιος ποιο κάλος γνωστής του terminal μπορεί να σε βοηθήσει, μιας και γίνεται αυτό που ζητάς (άπλα δεν ξέρω τον τρόπο). Προσωπικά αποσυνδέω το iPod και μετά επανασύνδεση.

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπερα. Ειμαι κατοχος ενος ipod nano και αναρωτιεμαι αν+πώς μπορω να του βαλω ραδιοφωνο... Αν ξερει κανεις! Ευχαριστω :-)

Δημοσ.
Καλησπερα. Ειμαι κατοχος ενος ipod nano και αναρωτιεμαι αν+πώς μπορω να του βαλω ραδιοφωνο... Αν ξερει κανεις! Ευχαριστω :-)

Γίνεται με κάποιο attachment που πρέπει να αγοράσεις. Κανε μια αναζήτηση στο google, ipod nano radio

Δημοσ.

MA070_AV1?wid=326&hei=326&fmt=jpeg&qlt=95&op_sharpen=0&resMode=bicub&op_usm=0.5,0.5,0,0&iccEmbed=0&layer=comp

Κοίτα εδω και εδω.

Είναι λιγάκι τσιμπιμένο βέβαια.

Κοίτα και ebay αν το ψήνεις αρκετά να το πάρεις.

Δημοσ.
Γίνεται με κάποιο attachment που πρέπει να αγοράσεις. Κανε μια αναζήτηση στο google, ipod nano radio

MA070_AV1?wid=326&hei=326&fmt=jpeg&qlt=95&op_sharpen=0&resMode=bicub&op_usm=0.5,0.5,0,0&iccEmbed=0&layer=comp

Κοίτα εδω και εδω.

Είναι λιγάκι τσιμπιμένο βέβαια.

Κοίτα και ebay αν το ψήνεις αρκετά να το πάρεις.

Χμμ ειχα την αυταπατη πως υπηρχε καποιο "προγραμματακι". Δεν το ψηνω καθολου να αγορασω κατι εξτρα...δεν καιγομαι και τοσο για ραδιοφωνο, απλα δε θα με χαλαγε να εχω. Σας ευχαριστω πολυ παντως και τους δύο :-)

• 3 μήνες μετά...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...