Προς το περιεχόμενο

Mperdema me ip!!

marten91

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Paides geia xara!!

8a i8ela na mou peite ean ginete eno kp fora ena melos enos site na exei mia ip kai tin alli fora na to exei allo melos...!!

einai api8ano auto???

an mou apantisete 8a me voi8isete poly!!

Δημοσ.

Όχι είναι φυσιολογικό αυτό. Εάν η σύνδεση σου στο ιντερνετ δεν είναι με στατική ip(αν ήταν θα το ήξερες) τότε κάθε φορά που συνδέεσαι στο ιντερνετ έχεις διαφορετική ip ή αν έχεις dsl αλλάζει κάθε τόσο. Έτσι την ip που έχεις εσύ τώρα αργότερα θα την πάρει κάποιος άλλος.

Δημοσ.

ναι τυχαίνει να είμαι admin στο OsaZoume.gr

και για κπ ποστ που γίναναι με υβριστικό περιεχόμενο, ανακάλυψα την ip ενός χρήστη......η ώρα δεν είναι ιδια αλλά βλέπω ότι και ο ίδιος χρήστης αλλά και ο χρήστης που βρίζει είχαν την ίδια Ip...!

τυχαία σύμπτωση??

Δημοσ.
βλέπω ότι και ο ίδιος χρήστης αλλά και ο χρήστης που βρίζει είχαν την ίδια Ip...!

τυχαία σύμπτωση??

Ίσως και η περίπτωση του κλώνου. :mrgreen:

Ένα άτομο με δύο nick για παράδειγμα.

Ή δύο άτομα που ανήκουν στο ίδιο ISP και μάλλον είναι και από την ίδια περιοχή περίπου γιατί το ip δίνεται νομίζω βάση του κόμβου που ανήκεις. Νομίζω

Δημοσ.

Υπαρχει περιπτωση να βγεις εσυ απο το ιντερνετ (οταν εχεις dialup συνδεση) και μετα απο μια ωρα να την παρει καποιος αλλος ασχετος χρηστης. Αυτη η πι8ανοτητα δεν ειναι πολυ μεγαλη αλλα δεν ειναι και μικρη. Αλλα να συμβει το απο πανω και να μπει αυτος ο 2ο τυχαιος χρηστης στο site σου νομιζω πως περιοριζει τις πιθανοτητες στο να ειναι ο ιδιος.

Δημοσ.
ναι τυχαίνει να είμαι admin στο OsaZoume.gr

εξαρταται την διαφορά ωρας στα ποστ.

λιγα λεπτα διαφορά, μαλλον σε δουλεύουν. 1 χρηστης με 2 nicks.

δεν ξερω τι logs κραταει το φορουμ, αλλα ισως σου δειχνει αν ο 1ος χρηστης εκανε κανονικά logout πριν εμφανιστεί ο 2ος,

ή ο 2ος μπηκε κατευθειαν με το cookie του.

βεβαια μπορει να μπαινει εναλλαξ με 2 browsers, οποτε το cookie δεν τον πιάνει.

αλλες περιπτώσεις αθώες ...

1. 2 χρηστες dialup/isdn στον ιδιο isp με αρκετη διαφορά ωρας.

εγω θα εψαχνα τα log να δω παλιότερα αν ξαναετυχε αυτοι η 2 να εχουν παλι ιδια ip. αν γινει πανω απο 1, παραειναι συμπτωση.

2. Συμαθητες ή συνάδελφοι: δυο χρηστες να συνδεονται απο ιδια εταιρεια ή ιδια σχολή. ολα τα pc εδω εχουν ιδια external ip.

----------------------------------------------------

ασχετο: αν εχεις την απαίτηση να κάνει εγγραφή ο καθε τυχαίος επισκεπτης, απλα για να διαβάσει το φορουμ, το βλέπω να αραχνιάζει...

Δημοσ.

Κάντους ban και τους δύο να ησυχάσεις.

Κάνε και την ip να ησυχάσεις μια και καλή :mrgreen:

Αν δεν ξέρεις ή τους λυπάσε. Να στείλουμε το από εδώ λυκόσκυλο που δεν καταλαβαίνει τίποτα. Εντός δευτερολέπτων καθαρίζει το φόρουμ σου.

Αρκεί μόνο η παρουσία του :-D

Δημοσ.

Einai apoluta fusiologiko! Enas ISP pou parexei dial up me dynamic IPs ruthmizei to DHCP etsi wste na mporei na allazei ta IP se deuterolepta (an oxi klasmata autou!) gia na menoun oloi euxaristimenoi!! Kai oles oi parapanw protaseis isxuoun, opws episis kai to endexomeno 2 i perissoteroi xristes na einai sundedemenoi me to idio tautoxrona se kapoia selida (opws akrivws o browser sou sou epitrepei na anoikseis duo parathura me to idio site!) kai autos einai o logos pou ta cookies apothikeuontai ston upologisti kai exoun pia katargithei ta cookies pou kratane to IP mesa tous.. Emeis as poume exoume ena lan 33 H/Y pou oloi exoun to idio ekswteriko IP!

Δημοσ.

Πρώτα από όλα...σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις και το ενδιαφέρον σας...

ο νορμαλ χρηστης έκανε ποστ σήμερα και είχε πάλι την ίδια ip με τον ανώνυμο που έβριζε....μήπως έχει στατική ip??έχει adsl!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...