Προς το περιεχόμενο

Πρόγραμμα "κοπης-μιξης" mp3

anna1976

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παλαιότερα χρησιμοποιούσα το Νero wave editor για να κοψω ένα ρεφραιν να το "βαλω" στο κινητό μου να χτυπά. Τώρα το ανοίγω και μου λέει οτι πέρασε η ημερομηνία χρησης μου και π@@@@. Τί να κάνω; Μπορώ να το κατεβάσω free απο καπου να κανω την δουλειά μου...ή κάποιο άλλο πρόγραμμα...;;;;;

"Μια άσχετηηηηηηηηηη":mrgreen:

Δημοσ.

Audio Deluxe, mp3 surgeon, Cool Edit. Η επιλογή δική σου. (βέβαια, αν είσαι ικανοποιημένος μ' αυτό που χρησιμοποιούσες γιατί δεν ψάχνεις να βρεις κανένα σπαστήρι γι' αυτό ή κάποια πειραγμένη έκδοση; )

Δημοσ.
Audio Deluxe, mp3 surgeon, Cool Edit. Η επιλογή δική σου. (βέβαια, αν είσαι ικανοποιημένος μ' αυτό που χρησιμοποιούσες γιατί δεν ψάχνεις να βρεις κανένα σπαστήρι γι' αυτό ή κάποια πειραγμένη έκδοση; )

Eπειδή εγώ ειμαι ταπεινή πλην τίμια κοπελίτσα που ξέρω μόνο να ανάβω και να σβήνω τον υπολογιστή (απο την μπριζα τον βγάζω, σωστά;) μήπως μπορείς να μου βρεις εσυ το σπαστικό σπαστήρι ή την πειραγμένη παραπειραγμένη έκδοση και να ενημερώσεις;;;;;;:confused: :confused:

Αντε, και εγώ στον γάμο σου.....:-?

Δημοσ.

Παιδάκια, χρησιμοποίησα το audacity αλλα οταν παω να κανω export σε mp3 μου λεει οτι πρεπει να βρω το lam_enc.dll και να το ....ξέρω εγω;;; Τι σκ@@@ πρεπει να κάνω;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Αμαρτία είμαι !!!

Δημοσ.

Χρησιμοποίησε το mp3DirectCut που προτείνουν παραπάνω.

Εννοείται ότι είναι free.

Δεν κάνει επανακωδικοποίηση ώστε να έχεις χάσιμο ποιότητας.

Η δουλειά σου θα γίνει πανεύκολα έτσι.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.
Παιδάκια, χρησιμοποίησα το audacity αλλα οταν παω να κανω export σε mp3 μου λεει οτι πρεπει να βρω το lam_enc.dll και να το ....ξέρω εγω;;; Τι σκ@@@ πρεπει να κάνω;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Αμαρτία είμαι !!!

Εφόσον δεν έχεις ασχοληθεί με αυτά,καλύτερα χρησιμοποίησε κάτι ποιό εύκολο.

Αυτό που σου βγάζει είναι το dll του encoder που θέλει το πρόγραμμα και συγκεκριμένα τον lame.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...