poulinos Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2006 Loipon an valo ta predifined tou D-Link den paizei. To dokimasa molis me kapoion ap exo.Apo mesa an xtypiso tin exoteriki IP den paizei. Ap exo loipon gia to smtp p.x eprepe na kano diko mou rule me tin 25 porta giat to predefined pou exei to D-Link gia SMTP den paizei...ayta pros to paron... episis esi apo mesa den mporeis na xtipiseis tin apexo dioti pali to mperdeueis .panta to dokimazei allos apexo.to test tou emule ine kalo gia na deis an anixe i porta. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ALR Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2006 na ta po ola ligo mazemena giati akoustikan para polaa.to firewall den prepei na einai energopoiimeno dioti mporei na sou kopsei kai na sou klisei ta ports.oxi tou router toso oso ton windows. b.to dmz paei kai sou anigei oles tis thires ston router apo tin 1 mexri kai tin 65535.ine mikro keno asfaleias to idio keno asfaleias me to an empenes me 56 i isdn router.mproreis na tis anixeis oles kai me firewalll na kliseis autes pou thes. c.oi kanones sto nat pane os exeis px kanonas 1 emule 4662 se tcp to opoip tha paei stin 4662 tou pc me tin ip 192.168.1.2 kanonas 2 emule 4663 se tcp to opoio tha paei stin 4663 tou pc me tin ip 192.168.1.3 DEN MPOREIS NA KANEIS NAT TIN IDIA PORTA SE 2 PC KAI THA STO EXIGISO APLA.EINAI SAN NA LES STON GALATA NA SOU FEREI 4662 KOUTIA GALA STO SPITI ME IP 192.168.1.3 KAI STO SPITI ME IP 192.168.1.3.O GALATAS OMOS PREPEI NA TA DOSEI SE ENA APO TA 2 KAI AMA TOU TO PEIS AUTO THA MPERDEUTEI.ETSI KAI O ROUTER.tou les oti oti pesei stin thira 4662 na mou to stileis sto emule me tin ip 192.168.1.3.den mproeis na tou peis kais to pc me 192.168.1.4 gia ton logo oti o router den xerei poio pc tin zitise tin kinisi auti.o router xerei oti kapoios zitise dedomena apo to 4662 kai tha ta epistrepsei se auto pou tha brei sto nat.an esi tou zitiseis na to epistrepsei se 2 tha mperdeutei dioti enas ta zitise.an zitisoun kai ta 2 emule mazi den tha xerei poio zitise ti.opote idia thira gia alli ip POTE TON POTON.episis enas tropos na deis an anixe i thira ine me to test tou emule.oso gia tin thira 80 apla sto router klise to remote management apo makria dioti isos katalavenei oti esi tha kaneis remote management tou router me http pou ine i 80.opote an exei tetoia epilogi gia http remote klistin.katholou remote. Θένξ πουλινέ..Το είχα απορία αυτό. Οπότε είναι φυσιολογικό να συμβαίνει κάτι τέτοιο και το routeraki δεν βαράει κανένα κόλλημα απολύτως. Και για το dc++ δλδ που έχω 1412 στο ένα, στα αλλα pc τι θα βάλω ; 1413 , 1414 και ούτο καθεξής ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2006 Θένξ πουλινέ..Το είχα απορία αυτό. Οπότε είναι φυσιολογικό να συμβαίνει κάτι τέτοιο και το routeraki δεν βαράει κανένα κόλλημα απολύτως.Και για το dc++ δλδ που έχω 1412 στο ένα' date=' στα αλλα pc τι θα βάλω ; 1413 , 1414 και ούτο καθεξής ;[/quote'] den ixera poso pio apla na to po.zitaei enas kati kai o allos kati allo o router fernei kai ta 2 piso i fernei to 1 piso alla den xerei poios to exei zitisei otan blepei idia thira gia 2 pc.an ixes pc web server apo piso kai erixnes tin thira 80 se 2 ip otan zitages to site pou tha xerei o router poios apo tous 2 einai o web server.kai epidi den einai anthropos na rotisei ginetai oti ginetai.nai bale 1413 bale 5111 bale oti thes alla oxi to idio.apo 1 mexri 65534 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gkout Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 den ixera poso pio apla na to po.zitaei enas kati kai o allos kati allo o router fernei kai ta 2 piso i fernei to 1 piso alla den xerei poios to exei zitisei otan blepei idia thira gia 2 pc.an ixes pc web server apo piso kai erixnes tin thira 80 se 2 ip otan zitages to site pou tha xerei o router poios apo tous 2 einai o web server.kai epidi den einai anthropos na rotisei ginetai oti ginetai.nai bale 1413 bale 5111 bale oti thes alla oxi to idio.apo 1 mexri 65534 Episis min valeis ports kato apo 1024 giati einai oi well-defined ports k einai idi assigned se services opos web,mail,dns,snmp klp.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gkout Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 a.to firewall den prepei na einai energopoiimeno dioti mporei na sou kopsei kai To manual tou D-Link anaferei pos gia na paixei to port-forwarding prepei to firewall na einai enabled k to xei san SOS!!! Profanos einai embeded gi'ayto.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 ti na po .tha einai proti fora pou blepo router na thelei anixto to firewall gia na pexei to to port forward to opoio exei sxesi me to nat.ti na po. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gkout Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 ti na po .tha einai proti fora pou blepo router na thelei anixto to firewall gia na pexei to to port forward to opoio exei sxesi me to nat.ti na po. Koita ti ginetai. To OS tou router einai linux kernel. O kernel loipon trexei iptables to opoio einai firewall gia linux. To iptables kanei k NAT (port forwarding) opote an kaneis disable to firewall ston router stin ousia kaneis disable to iptables k etsi den exeis oute firewall oute NAT Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 to theor0o blakia etsi giati se osous routers ixa dokimasei kai me klisto to firewall epeze.kai to telindus ta exei se mia epilogi kai ta 2 mazi alla mpeneis apo alou kai to klineis to firewall sketo.ti na po.mexri kai to cisco ta exei xexorista. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FELIX Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 den einai etsi.nat kai firewall einai 3exwrista.an kliseis to firewall den yparxei problhma.an kliseis to nat kaneis syndesh me ton isp alla DEN anoigei oyte mia selida.epeidh nomizw oti pedebese tsampa me apla pragmata,otan kaneis allages,panta save kai restart,aliws den douleboun. giati sou lew oti pedeyese tsampa?giati egw me to idio router den exw ta problhmata pou anafereis.to mono problhma htan to mpoukwma,pou brhka thn lysh kai to routeraki einai aristo,apo ta kalytera pou exw dei... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gkout Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 Re paidia den eipa oti den paizei...Paizei pleon...tora sxetika me to firewall ti na po. Parte tel tin D-Link... To Cisco exei IOS den exei linux na trexei apo piso... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 den einai etsi.nat kai firewall einai 3exwrista.an kliseis to firewall den yparxei problhma.an kliseis to nat kaneis syndesh me ton isp alla DEN anoigei oyte mia selida.epeidh nomizw oti pedebese tsampa me apla pragmata' date='otan kaneis allages,panta save kai restart,aliws den douleboun.giati sou lew oti pedeyese tsampa?giati egw me to idio router den exw ta problhmata pou anafereis.to mono problhma htan to mpoukwma,pou brhka thn lysh kai to routeraki einai aristo,apo ta kalytera pou exw dei...[/quote'] pragmati einai xexorista.to xero oti exei ios alla se ola me klisto to firewall exei pexei.tora ti na po.gia na pexeis xoris nat tha prepei na exeis diktio me pragmatikes ip alios opos ipe o filos den tha anigeis kamia selida. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.