Προς το περιεχόμενο

Exafanistikan ta mp3 !!!!!!

LuNaTiC

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Re paidia ...ola kala kai oraia xafnika pao sto Limewire downloads na valo kana tragoudaki kai de vlepo tpt mesa...

wtf? ti egine ?

Episis exei kaneis na mou sistinei kapoion kalo online antivirus scanner?

Δημοσ.

Χμμ. Πολύ περίεργο αυτό που λες. Μήπως θα πρέπει να ανοίξουμε τους ανάλογους φακέλους Χ και να ειδοποιήσουμε τον Μόλντερ και τη Σκάλυ; :-)

Δημοσ.

to pio sosto pou exei ginei eine na eixes katevasei enan programa io pou metadidotan me p2p programs pou autos o ios ssou sveinei ola ta mp3 pou exeis mesa sto pc sou ke auto ginete me ena restart tou pc o ios autos ftiaxtikes stin galia!!!

Δημοσ.

Loipon file epa8a akrivws to idio otan ekana uninstall to Limewire!

Exasa ton Fakelo kai ola ta arxeia mesa!

To ksanaekana install alla tipota.

To kako einai oti den 8imamai oute enos mp3 to onoma pou eixa mesa ston fakelo na kanw search sto pc mpas kai vrw kati :cry:

Δημοσ.

ego thimame arxeia ..alla de ta vrisko pote sto pc...

exeis diavasei pouthena sto net gia kamia lisi i gia to pos tha paroume ta mp3 piso ???

alla ego den ekana uninstal to limewire...wtf

Δημοσ.

Ασε τα OMG & τα WTF και δοκίμασε με File Scavenger και αντίστοιχα προγράμματα να κάνεις recover τα αρχεία σου, και γρήγορα πριν κάνεις κανα defrag ή εγκαταστήσεις κάτι απο πάνω τους!... :):)

Δημοσ.

Tο LimeWire με την εγκατάσταση δημιουργεί έναν φάκελο 'Incomplete'. Σε αυτόν τον φάκελο θα βρεις όλα τα αρχεία που έχεις κατεβάσει ολοκληρωμένα και μη. Αν δεν τον βρεις στα 'Έγγραφά μου' τότε άνοιξε τους κρυφούς φακέλους από Εργαλεία -> Επιλογές φακέλων και ψάξε όλους τους φακέλους στο Documents And Settings κι άνοιξε όλους αυτούς που γράφουν Applications. Κάπου θα βρεις και τον φάκελο του LimeWire. Κοίτα κι εκεί.

Εγώ το χρησιμοποιώ το LimeWire εδώ και 2 χρόνια χωρίς να μου συμβεί το παραμικρό. Δεν έχω χάσει αρχεία. Χρησιμοποιείς LimeWire Pro ή την απλή έκδοση;

Δημοσ.

kati vrika nomizo...

mou zitaei omos to overriding code to opoio to leei sto F1..alla to help file einai katestrameno kai de mporo na to do...

to xerei kaneis to code?

telika to vrika einai to YES

Posi ora tha parei gia na ginei recover?

apoti vlepo einai arketa gb...

Δημοσ.

αν και τωρα θα σου έχει τελειώσει λογικά, εμένα που του είχα βάλει να μου κάνει recover 5 gb είχε κάνει αρκετή ώρα.. Βεβαια εγω του είχα ζητησει να κανει recover ένα DVD movie, και μπορεί τα αρχεία να ήταν fragmented και μέχρι να τα βρει και να τα ενώσει.... Εσένα επειδη ειναι MP3 ίσως είναι πιο γρήγορο!

Αλλά οκ, άστο και πήγαινε για ποτάκι, στο κατω κατω τωρα να σωσεις ότι μπορείς ψάχνεις, από θέμα χρόνου αστο να κάνει τη δουλειά του :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...