Προς το περιεχόμενο

ViVoDi,ποιός κάνει κουμάντο;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι,έτσι ακριβώς διερωτώμαι,ποιός ηλίθιος είναι στο τιμόνι και αν η εποχή των "χαλασμένων" έχει επηρεάσει και τους άλλους providers.

Η κατάσταση έχει ως εξής:

Είμαι κανα οχτάμηνο συνδρομητής τους στο 256 και έλεγα να πάω παραπάνω(και πολύ άργησα).Θέλουν γύρω στα σαράντα γιούργια (τώρα πληρώνω γύρω στα τριάντα) για 512.Όμορφα ως εδώ.Λέω να πάρω και τον "κύβο" τους να μούρθει λιγώτερο.Και μου λένε ότι πρέπει να αποσυνδεθώ και να ξανασυνδεθώ,με αποτέλεσμα- μιας και ο οτές tom_burn και δεν έχει διαθέσιμες πόρτες σε pstn,ας είμαι ήδη με adsl,άμα διαγραφτώ και ξαναγραφτώ χάνω τη "σειρά" μου- να ρίχνω τα ζάρια αν θα έχω γραμμή σε εύλογο χρονικό διάστημα.

Δυστυχώς δεν έχουν πλήρη κάλυψη στην περιοχή μου (η vivodi),οπότε πάει ΑΡΥΣ,ας έλεγε όταν έκανα την αίτηση ότι εξυπηρετεί φουλ.

Και σκέφτομαι σοβαρά,έτσι για το γαμώτο,να φύγω απ' τους ηλίθιους και να πάω στους πανηλίθιους(ote-4net-hol κλπ).Το μόνο που με κρατάει είναι η τεμπελιά μου,μιας και πρέπει να δηλώσω σε "όόόλους" όσους με "φιλοξενούν" την καινούργια i.p.

Πρώτη φορά βλέπω να "τιμωρούν" έτσι τους ήδη υπάρχοντες πελάτες τους προς άγραν νέας πελατείας,στηριζόμενοι στον ωχαδερφισμό.Πρώτη φορά κατάλαβα πλήρως το ρητό "Η γκαμήλα είναι ένα άλογο σχεδιασμένο από στελέχη marketing".

Το μόνο καλό είναι τα γκομενάκια που έχουν στη μόστρα,μανιτζέβελα οφθαλμόλουτρα στα γέρικα πρεσβυωπικά ματάκια μου,οπότες μου βγήκε σε καλό η βόλτα στο Χαλάνδρι.

Για πέστε καμια γνώμη (και όχι πως θα καμακώσω).:mrgreen:

Δημοσ.

Τι να πω, δεν καταλαβα και πολλα απο αυτα που ειπες. Μαλλον τα ιδια και τα ιδια. Τα εχουμε ξαναπει ολα αυτα και να τα ξαναλεμε σε κανουριο topic δεν νομιζω να αλλαζει κατι.

Δημοσ.

Ολα δικά σου τα θελεις. και άμεση αναβαθμιση, και φτηνά.

αν καταλαβα καλά εχεις ήδη ΑΡΥΣ. ε, παρε μια σκετη συνδρομή.

άστο κάτω το cube. tziz!

με ολα τα 'πακετα' το ιδιο δεν συμβαινει? πρεπει να χασεις τη δικη σου γραμμη για να πάρεις τη "δική τους", και να την ξαναχάσεις οταν μετακομίσεις σε πιο συμφέρουσες προσφορές. τι διαφορετικο εχει η Βιβοντι;

---------------------------

το "μιας και πρέπει να δηλώσω σε "όόόλους" όσους με "φιλοξενούν" την καινούργια i.p." δεν το καταλάβα τι εννοείς. Εχεις παρει πακετο στατικής ip ?

Δημοσ.

exei malon webserver kai thelei na kanei allagi stis ip.otan xanaxekinas paketo i allazeis apo 384 se 512 nomizo allazeis kai porta.nomizo.autoi malon ennooun oti tha stiloun aitima katargisis tis grammis sou opote tha tin parei opoios perimene toso kairo kai esi tha perimeneis me tin sira sou san na ebazes gia proti fora adsl.isos omos den tin parei kai allos alla axizei na to riskareis?

Δημοσ.
...Μαλλον τα ιδια και τα ιδια. Τα εχουμε ξαναπει ολα αυτα και να τα ξαναλεμε σε κανουριο topic δεν νομιζω να αλλαζει κατι.

Ναι,δυστυχώς έτσι είναι.

Ολα δικά σου τα θελεις. και άμεση αναβαθμιση, και φτηνά.

Δεν θάπρεπε;

αν καταλαβα καλά εχεις ήδη ΑΡΥΣ. ε, παρε μια σκετη συνδρομή[/b'].

Κάπως έτσι προσανατολίζομαι,μάλλον κάτισ ε προπληρωμένο εξάμηνο.

άστο κάτω το cube. tziz!

Παρακαλώ διευκρίνησε,τι εννοείς tziz,θα έχω προβλήματα,θα μ' έχουνε φτυσμένο άμα ρωτήσω κάτι,δεν θα κατεβάζει γρήγορα;Τι τρέχει τελος πάντων με τον κύβο;

exei malon webserver kai thelei na kanei allagi stis ip.otan xanaxekinas paketo i allazeis apo 384 se 512 nomizo allazeis kai porta.nomizo.autoi malon ennooun oti tha stiloun aitima katargisis tis grammis sou opote tha tin parei opoios perimene toso kairo kai esi tha perimeneis me tin sira sou san na ebazes gia proti fora adsl.isos omos den tin parei kai allos alla axizei na to riskareis?

Έτσι (περίπου) είναι,αλλά ο οτες λέει ότι δεν υπάρχουν διαθέσιμες γραμμές για pstn στο νούμερό μου.Οπότε το να καταργήσω την adsl τώρα και να περιμένω να μούρθει άμα αναβαθμιστούν οι γραμμές τους,καλύτερα νάμουνα ζάκι και να πέρναγα σταλία παρά να περιμένω να ξανασυνδεθώ,μπήκε στο dna μας πια το γρήγορο d/l...

Δημοσ.

egw pantos opos kai alloi thn <<fagame >>me thn vivodi kai to vazw se eisagwgika giati den tous plhrwsa apla taleporithika pollh apo thn eksipiretish eixa

ftasei na milaw kai na tsakonomai me ton kapato an thimame kala o opoios einai

megalo kefali ekei mesa.ospou sto telos tous ksekatharisa oti monimos tha tous kanw disfimish gia ayta pou perasa

Δημοσ.

Δεν εχω τιποτα ειδικά με το Cube. απλα, αν εχεις παρατηρησει αλλα ποστ εχω μια εμμονη με το να ΜΗΝ συστήνω 1.οτενετ, 2.τελλας, 3.πακέτα. Δε πα' να ναι φτηνότερα.. ειμαι κολλημένος με τη μπάλα.

και αφου ηδη εχεις ΑΡΥΣ, εχεις 2 φορές λογους για οχι πακετο.

και εξακολουθω να μην καταλαβαινω τα περι ip. Δυναμική δεν εχεις? no-ip.org και τέτοια.. τι σχεση εχει η ip, και οι πορτες; 80 ηταν, 80 βαζεις...

(μη μου πεις οτι η βιβο κόβει πόρτες. θα το βαλω στη Sig μου :) ..)

Δημοσ.

εχω τον κυβο...

απο εξυπηρετηση ειμαι πολυ ευχαριστημενος αν και δεν συνεβει και τιποτα το ιδιαιτερο..

την αιτηση την εστειλα με τα ΕΛΤΑ στις 10/1 απο πατρα και ειχα ενεργοποιημενη γραμμη dsl απο της 26/1...κωδικους μου εδωσαν μια εβδομαδα μετα αλλα τοσο καιρο εμπαινα με demo...

Απο ταχυτητες ειμαι ικανοποιημενος αν σκεφθει κανεις οτι ειμαι ισως στο πιο πολυ παθο dslam της ελλαδας αυτο της Κων/πολεως στην Πατρα..

Εχω ακουσει οτι και καλα με τα πακετα δεν σου δινουν πολυ σημασια αφου σε εχουν δεμενο..μεχρι στιγμης δεν εχει συμβει κατι τετοιο σε μενα (δεν εχει χρειαστει αλλωστε)

Οσο για τις πορτες αν το dslam σου δεν εχει πολυ μεγαλη ζητηση τοτε δεν θα εχεις προβλημα πιστευω!

Και για τα ports η Vivodi τα ειχε κλειστα μεχρι πριν απο λιγο καιρο απο οσο εχω διαβασει...τωρα τα εχει ανοιχτα και σε dynamic και σε static( απο παλια εδω)

Δημοσ.

Ανάθεμα σε άλλες χώρες της Ευρώπης αν ξέρουν τόσο καλά το DSLam.Το πιθανότερο είναι να μην το γνωρίζουν καν.

Δημοσ.

kalispera egw tha sa valw ena eukolo quest gia thn vivodi . Ipopsin eimai pelaths ths. Parte thl sto 13880 otan to sikwsoun kapoia stigmh apla zitiste texniko... Min perimenete na sas milisei ston plithintiko kai an moils ton xipnisate tha deite kai exipirethsh ,,, Kaleste to gia kati aplo kai tha deite,,, na eiste oloi kala :)))

Δημοσ.
egw pantos opos kai alloi thn <<fagame >>me thn vivodi kai to vazw se eisagwgika giati den tous plhrwsa apla taleporithika pollh apo thn eksipiretish eixa

ftasei na milaw kai na tsakonomai me ton kapato an thimame kala o opoios einai

megalo kefali ekei mesa.ospou sto telos tous ksekatharisa oti monimos tha tous kanw disfimish gia ayta pou perasa

kai ego ixa taleporithei otan ixa kapote.kai na kaneis disfimisi mia pou tous eniaxe.tha ise o 1004343 pou kanei disfimisi.xixi.

Δεν εχω τιποτα ειδικά με το Cube. απλα' date=' αν εχεις παρατηρησει αλλα ποστ εχω μια εμμονη με το να ΜΗΝ συστήνω 1.οτενετ, 2.τελλας, 3.πακέτα. Δε πα' να ναι φτηνότερα.. ειμαι κολλημένος με τη μπάλα.

και αφου ηδη εχεις ΑΡΥΣ, εχεις 2 φορές λογους για οχι πακετο.

και εξακολουθω να μην καταλαβαινω τα περι ip. Δυναμική δεν εχεις? no-ip.org και τέτοια.. τι σχεση εχει η ip, και οι πορτες; 80 ηταν, 80 βαζεις...

(μη μου πεις οτι η βιβο κόβει πόρτες. θα το βαλω στη Sig μου :) ..)[/quote']

kai ego ime kata ton paketon .protimo na plirono ana 2 mines kai ama thes energopoiise grammi apo ote kai perne demo na blepeis an kai ola pano kato ta idia tha bgaloun.ama THES NA EXEIS SOVARO SERVER DEN THA PEXEIS ME NOIP.COM.IPAME ELEOS.PALIA EKOVE PORTES GIA NA MIN XRISIMOPOIISEI KAPOIOS TIN DYNAMIC POU STIN praxi itan static gia na stisei server.

Δημοσ.
Ολα δικά σου τα θελεις. και άμεση αναβαθμιση' date=' και φτηνά.

[/quote']

και που είναι το κακό σε αυτό; Εγώ που τα ήθελα όλα αυτά έκανα 3 μήνες να πάρω γραμμή από τον ΟΤΕ επειδή η vivodi μου έκοψε το DSL phone επειδή δεν μπορούσε να το παρέχει ολοκληρωτικά, (μετά από ένα χρόνο βέβαια που εισέπρατε το πάγιο), και ο οτε δεν είχε γραμμή (καλώδιο!!) στην περιοχή μου.

Δημοσ.

Όχι γιατί μπορούσα μόνο να καλώ, και ΟΧΙ να με καλούν, που ουσιαστικά ο λόγος που ήθελα το τηλέφωνο ήταν να με καλούν, (γονείς λόγω σπουδών σε επαρχία κλπ), και από τον Σεπτέμβρη του 2004 μέχρι τον Νοέμβρη του 2005 όπου και τους έπαιρνα τακτικά τηλέφωνο μου έλεγαν ότι εργάζονται πάνω σε αυτό, και τέλος τον Δεκέμβρη του 2005 μου έστειλαν μια επιστολή στην οποία μου λέγαν, όσο πείρες πείρες. Φυσικά για επιστροφή παγίων ούτε λόγος καθώς είχα την δυνατότητα να καλώ(!) άσχετα εάν το χρησιμοποιούσα κυριολεκτικά ελάχιστα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...