Προς το περιεχόμενο

Το μελλον της Vodafone μετα τις υποκλοπες

mjmj

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

-An eklepses kai se piasane as prosexes. Zoume se mia koinwnia me nomous tous opoious ofeiloume na sevomaste. Autoi pou den tous sevontai kala kanoune kai anisixoune kai gia tis upoklopes kai gia tis kameres stous dromous.

Isws einai kalo auto pou egine giati polloi politikoi apo edw kai pera isws na stamatisoune na douleuoune ton kosmaki giati pleon kseroune oti arga h grigora ola tha bgoune stin fora.

-To na klaneis i na reuesai den nomizw oti apotelei stoixeio tou xarakthra enos anthropou alla fisiki anagh. Opws kai to na xezeis. To gegonos oti den xezoume dimosia den simainei oti drepomaste epeidi xezoume h fovomaste na min mathei kaneis oti xezoume.Einai pleon gnwsto oti o anthropos kai xezei kai reuetai kai klanei.Einai thema aisthitikis. Opote me liga logia to an tha reutw i oxi i an tha klasw me tin kopela mou h se epagelmatiko radebou einai thema aisthitikis kai sevasmou pros to alo atomo kai oxi thema mustikopathias.An pantos mia mera thewrisw oti einai kalo na klanw se ena eppagelmatiko radebou pistepse me tha to kanw.

-Gia to fakeloma pou les.... Epidi den sou to exoune gnwstopoihsei akoma ti nomizeis?Oti den eisai fakelomenos?Oloi einai fakelomenoi, idika stis perisotero anaptisomenes xwres kseroune ta panta gia tous pantes.Den lew oti auto einai kalo.Alla oti kai na kaneis apotelei anagaio kako.Den mporeis na kaneis tipota gia auto.Alla paralhla auto pou thelw na tonisw tosi wra einai oti an ontws den exeis tipota kako na kripseis, tote den exeis logo na anxonesai.

-Gia tin paidia. Otan lew paidia enww na mathei kaneis na asxoleitai me ton eauto tou kai oxi me tous alous.An oloi to kanane auto kai an oloi htane entimoi den tha uphrxane upoklopes. To kserw oti den zoume se ena paramuthenio kosmo apla an den prokalesoume tin tuxh mas den prokeitai na exoume problima. An klepseis, tha matheutei, tha uposteis tis sunepies.An eisai entumos politis den exeis na fobitheis oute tis kameres stous dromous oute to an tha akousoune ti les sto tilefono me tin kopela sou, polly apla giati tha les erwtologa (kati polly omorfo) kai den tha kanonizeis gia to posi preza tha pouliseis. (kati polly kako - tziz )

- Sigoura oloi exome na kripsoume kati apla auto pou exoume den einai pia toso megalhs simasias, sinepos kaneis den tha asxolithei.

• Απαντ. 88
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εγω εχω πολλα να κρυψω:

Δεν θελω να ξερουν τι μουσικη ακουω, τι ταινιες βλεπω, τι βιβλια διαβαζω, τα χομπυ μου, τι παιχνιδια παιζω, τι ρουχα φοραω, σε ποια μαγαζια συχναζω, απο που αγοραζω (βιβλια, cd, hardware), τι φαγητα μ'αρεσουν.

Αντιγραφω απο αιτηση σε τραπεζα:

Δεχομαι να χρησιμοποιουνται απο την Τραπεζα *** ή/και να ανακοινωνονται σε Θυγατρικες ή συνδεδεμενες με αυτην εταιρειες στα πλαισια των αρμοδιοτητων τους, τα προσωπικα μου δεδομενα που περιλαμβανονται στο παρον εντυπο, με σκοπο την απευθειας διαφημιση ή προωθηση πωλησεων ή υπηρεσιων.

Edit: "1984" Τ.Οργουελ, "Εμεις" Γ.Ζαμιατιν

Το τι ειναι παρανομο ΔΕΝ το καθοριζεις εσυ. Σε λιγα χρονια, οταν θα εχεις ανεχτει να σου μειωνουν ολο και περισσοτερο τις προσωπικες σου ελευθεριες, θα ερθει κι σειρα σου να γινεις παρανομος.

Δημοσ.

Κι εγώ επίσης δε γουστάρω να ξέρει η πολιτεία και το κράτος τις πολιτικέςμου πεπειθήσεις, δε γουστάρω να ξέρει η ασφαλιστκή μου εταιρία οτι πάσχω από ζαχαρώδη διαβήτη και μπορεί να τα τινάξω, δε γουστάρω να ξέρει το αφεντικό μου οτι είμαι γκευ ή οτι πάσχω απο κατάθληψη γιατι θα με απολύσει( αν και δεν επηρεάζουν τη δουλειά μου), δε γουστάρω να ξέρει η αστυνομία οτι είμαι αναρχικός και να με προσάγει στο τμήμα κάθε φορά που γίνεται οποιαδήποτε φασαρία (άσχετη με μένα) και στο κάτω κάτω δε γουστάρω να ξέρουν και όλα όσα ανέφερε ο nmtray2...

Παρόλα αυτά σέβομαι τους νόμους και τους συνανθρώπους μου και είμαι έντιμος πολίτης.... και οτι είναι δύσκολο να αντιμετωπισω το "φακέλωμα" δε σημαίνει οτι θα πάψω να προσπαθώ...τουλάχιστον θα έχω ήσυχη τη συνείδησή μου...

Δημοσ.
- Sigoura oloi exome na kripsoume kati apla auto pou exoume den einai pia toso megalhs simasias, sinepos kaneis den tha asxolithei.

Όταν κατανοώ το δογματισμό που πρεσβεύεται, δε συνεχίζω τη συζήτηση...τη θεωρώ χάσιμο χρόνου από τη στιγμή άλλωστε που ο συνομιλητής μου έχει κατασταλλάξει πως όλα όμορφα και καλά καμωμένα είναι και κακώς ανησυχούμε για τη μόνιμη και συνεχή προσβολή της "ιδιωτικότητάς" μας. Άμα φτάσαμε στο σημείο να τη θεωρούμε αυτήν την τελευταία ανεδαφική έννοια, χωρίς μάλιστα να ιδρώνει έστω στο ελάχιστο το αυτί μας, τότε προφανώς και είμαστε άξιοι της μοίρας μας. Αναρωτιέμαι πάντως ποιανού τελικά οι θέσεις ευνοούν και τον άλλο...

Κράτησα μονάχα τις παραπάνω προτάσεις σου που καταδεικνύουν το οξύμωρο του πράγματος. Προφανώς μέχρι να αξιολογηθεί αν αυτό που "κρύβεις" είναι μικρής ή μεγάλης σημασίας, η ζωή σου θα έχει γίνει φύλλο και φτερό και κάθε ασήμαντη και μη πληροφορία μπορεί να λειτουργήσει ως εν δυνάμει όπλο στα χέρια κάποιου ακόμα και μελλοντικά. Τότε, όταν η ζωή σου θα έχει περάσει από ακτινογραφία, θα είναι πλέον αργά...

Δεν θελω να ξερουν τι μουσικη ακουω, τι ταινιες βλεπω, τι βιβλια διαβαζω, τα χομπυ μου, τι παιχνιδια παιζω, τι ρουχα φοραω, σε ποια μαγαζια συχναζω, απο που αγοραζω (βιβλια, cd, hardware), τι φαγητα μ'αρεσουν.

Έλα μωρέ...είναι τώρα καιρός για ευαισθησίες και κρυψίνοια. Φόρα παρτίδα όλα. Και γιατί να μην γνωρίζουν άλλωστε...ντρέπεσαι για τις μουσικές σου επιλογές ή σε πειράζει που κοιτάζουν με το μικροσκόπιο κάποιοι άγνωστοι, χωρίς να ξέρεις τι θα απογίνουν αυτές οι πληροφορίες. Σημασία έχεις πως από τη στιγμή που είσαι αγνός και αθώος δεν έχεις τίποτα να φοβηθείς. Μονάχα τους κακούς κι ενόχους πιάνουν! :P :mrgreen: (βρε τι άλλο θα ακούσουμε!)

Edit: Για να δώσω κι ένα απτό παράδειγμα. Τι πειράζει δηλαδή που στο στρατοκρατούμενο φερ' ειπείν καθεστώς της Τουρκίας θα μπορεί κάποιος να τσεκάρει αν ο δείνα συγγραφέας έχει γράψει φιλο-κουρδικό άρθρο στον υπολογιστή του...το πολύ πολύ να σαπίσει στη φυλακή. Όμορφος κόσμος, αγγελικά πλασμένος...κι εμείς να σφυρίζουμε αδιάφορα. Είναι μετά να μην τα θέλει ο πισινός μας?

Δημοσ.

Δεν κλείνει η Vodafone. Αν κλείσει η Vodafone θα πέσει η κυβέρνηση :-).

Έτσι όπως έχουν γίνει τα πράγματα να μην σας φανεί παράξενο αν ο Κορωνιάς πάει για υπουργός αργότερα. Όλα είναι πιθανά. Δεν μπορούν να κάνουν τίποτα με τις παρακολουθήσεις. Αν έχεις χρήματα κάνεις τα πάντα (Google Earth Enterprise Solutions), το κινητό είναι το τελευταίο πράγμα. Τους πειράζει επειδή παρακολουθούσαν τον πρωθυπουργό και τους άλλους. Ο νόμος που ψηφίστικε στο Ευρωκοινοβούλιο για την (νόμιμη) παρακολούθηση όλων μας, πέρασε στα χαμηλά γράμματα της τηλεόρασης.

Δημοσ.

Έλα μωρέ...είναι τώρα καιρός για ευαισθησίες και κρυψίνοια. Φόρα παρτίδα όλα. Και γιατί να μην γνωρίζουν άλλωστε...ντρέπεσαι για τις μουσικές σου επιλογές ή σε πειράζει που κοιτάζουν με το μικροσκόπιο κάποιοι άγνωστοι' date=' χωρίς να ξέρεις τι θα απογίνουν αυτές οι πληροφορίες. Σημασία έχεις πως από τη στιγμή που είσαι αγνός και αθώος δεν έχεις τίποτα να φοβηθείς. Μονάχα τους κακούς κι ενόχους πιάνουν! :P :mrgreen: (βρε τι άλλο θα ακούσουμε!)[/quote']

Προφανως δεν διαβασες το 2ο κομματι

Δημοσ.
Προφανως δεν διαβασες το 2ο κομματι

Με παρεξήγησες (γι' αυτό έβαλα και τα smilies). Επικουρικά σε όσα γράφεις τα άναφέρω κι όχι ως εναντίωση. Εννοείται πως συμφωνώ με όσα ανέφερες.

Δημοσ.

Aν ελεγα οτι μεγαλοστελεχος της vodafone λεγεται οτι ειχε σχεσεις με αντικατασκοπεια ευρωπαικης χωρας θα ετρωγα μπαν?

Αν ναι, δεν το λεω οκ? χεχε

Δημοσ.

Αγαπητέ HexStatic,

Είσε παλιό μέλος του φόρουμ, ενεγγράφεις την 12-2-01 ! 'Αρα αυτές της μέρες πρέπει να έκοψες την πίτα της πενταετίας στο φόρουμ !!!

Επίσης θα σου δοθεί ειδικό βραβείο, το χρυσό cookie !

Επίσης είσαι και πολύ παραγωγικός, στο φόρουμ 1926 μηνύματα ή 1,05 μηνύματα ανά μέρα, πολυγραφότατος... καλά τι δουλειά κάνεις μεγάλε?!

Αυτές τις μέρες έχεις και τα γενεθλιά σου 16-2-χχ. Χρονια πολλά θα φάμε και άλλη τούρτα. Δεν μου λες φίλε γιατί δεν μας λες την ηλικία σου?!

Δεν μας λές ούτε που βρίσκεσαι γεωγραφικά, αλλά ούτε και το επαγγελμά σου, για να έχουμε ένα απλό προφίλ για την αφεντιά σου. ΓΙΑΤΙ??

Καλό το Snowboard, αλλά φίλε μου αυτό το σπόρ απαιτεί να φαίνεσαι σαν την μύγα μέσα στο γάλα, για να βλέπουμε και τους ελιγμούς σου, πιθανον το μπέρδεψες με την κοινωνική ή προσωπική συμπεριφορά!!!

-An eklepses kai se piasane as prosexes. Zoume se mia koinwnia me nomous tous opoious ofeiloume na sevomaste. Autoi pou den tous sevontai kala kanoune kai anisixoune kai gia tis upoklopes kai gia tis kameres stous dromous.

Δεν έκλεψα, αλλά αν έκλεβα και δεν με πιάνανε θα είμουν ωραίος ?!? και αποδεκτός ?!?

τους νόμους τους σέβομαι αλλά άλλοι δεν τους σέβονται καθόλου. Υπάρχει νόμος, Ν3304/2005 "εφαρμογή ίσης μεταχείρησης...κλπ" όπου αναφέρεται ρητά ότι απαγορεύονται οι διακρίσεις με βάση την ηλικία, καταγωγή, φύλλο, κλπ. τότε γιατί όλοι οι μαμάκες στις αγγελίες για δουλεια βάζουν όριο ηλικίας? Εγώ απλά δεν γράφω την ηλικία μου στο βιογραφικό μου (40+), όπως και εσύ στο profile σου, αλλά εγώ γιά πολύ πιό σοβαρό λόγο, ψάχνω για δουλειά Αυτό είναι privacy που εσυ σνομπάρεις.

Isws einai kalo auto pou egine giati polloi politikoi apo edw kai pera isws na stamatisoune na douleuoune ton kosmaki giati pleon kseroune oti arga h grigora ola tha bgoune stin fora.

όποιος θέλει τα μαθαίνει αρκεί να διαβάζει λίγο και να έχει διάθεση δημοκρατικού ελέγχου, δεν χρειάζετε να περιμένει από την Vodafone.

-Gia to fakeloma pou les.... Epidi den sou to exoune gnwstopoihsei akoma ti nomizeis?Oti den eisai fakelomenos?Oloi einai fakelomenoi, idika stis perisotero anaptisomenes xwres kseroune ta panta gia tous pantes.Den lew oti auto einai kalo.Alla oti kai na kaneis apotelei anagaio kako.Den mporeis na kaneis tipota gia auto.Alla paralhla auto pou thelw na tonisw tosi wra einai oti an ontws den exeis tipota kako na kripseis, tote den exeis logo na anxonesai.

Έχω να κρύψω την ηλικία μου φίλε για να με καλέσουν σε interview... όπως εσύ αλλά για να κάνεις πλάκα... είναι κακό αυτό? Η τήρηση αρχείων είναι χρήσιμο, δεν το αμφισβητώ, επίσης είναι χρήσιμη η συγκέντρωση στοιχείων (πχ πόσοι είναι ναρκομανείς), αλλά από αυτούς που πρέπει, και τους ξέρω, και ξέρω και την πιθανή χρήση, πχ χάραξη πολιτικής.

-Gia tin paidia. Otan lew paidia enww na mathei kaneis na asxoleitai me ton eauto tou kai oxi me tous alous.An oloi to kanane auto kai an oloi htane entimoi den tha uphrxane upoklopes.

Μπερδεύεις σώβρακα με γραβάτες !!!

Αυτός ο πούστ@ ο ευατούλης μας...Οι εαυτούλιδες χαντακάνουν την Ελλάδα... η μη συμμετοχή, ο μη δημοκρατικός έλεγχος & η αφασία όπως η δική σου.

To kserw oti den zoume se ena paramuthenio kosmo apla an den prokalesoume tin tuxh mas den prokeitai na exoume problima. An klepseis, tha matheutei, tha uposteis tis sunepies.

Όχι φίλε πρέπει να δικαστώ πρώτα...

An eisai entumos politis den exeis na fobitheis oute tis kameres stous dromous oute to an tha akousoune ti les sto tilefono me tin kopela sou, polly apla giati tha les erwtologa (kati polly omorfo) kai den tha kanonizeis gia to posi preza tha pouliseis. (kati polly kako - tziz )

Αυτά τα όμορφα, και άλλα προχωρημένα δεν μας τα δίνεις σε κανα video, όσα κονομίσω από πωλήσεις μισά-μισά!! Έτσι να δω αν θα σου αρέσει δηλαδή!!

άσε φίλε χέσε μέσα... μπαίρδεψες την βούρτσα με την @ούτσα τώρα...

Χαιρετίσματα.

Naftis

ΔΩΣΤΕ ΤΟΝ KARIB ΣΤΟΝ FORUM !!!

Δημοσ.
Κι εγώ επίσης δε γουστάρω να ξέρει η πολιτεία και το κράτος τις πολιτικέςμου πεπειθήσεις' date=' δε γουστάρω να ξέρει η ασφαλιστκή μου εταιρία οτι πάσχω από ζαχαρώδη διαβήτη και μπορεί να τα τινάξω, δε γουστάρω να ξέρει το αφεντικό μου οτι είμαι γκευ ή οτι πάσχω απο κατάθληψη γιατι θα με απολύσει( αν και δεν επηρεάζουν τη δουλειά μου), δε γουστάρω να ξέρει η αστυνομία οτι είμαι αναρχικός και να με προσάγει στο τμήμα κάθε φορά που γίνεται οποιαδήποτε φασαρία (άσχετη με μένα) και στο κάτω κάτω δε γουστάρω να ξέρουν και όλα όσα ανέφερε ο nmtray2...

Παρόλα αυτά σέβομαι τους νόμους και τους συνανθρώπους μου και είμαι έντιμος πολίτης.... και οτι είναι δύσκολο να αντιμετωπισω το "φακέλωμα" δε σημαίνει οτι θα πάψω να προσπαθώ...τουλάχιστον θα έχω ήσυχη τη συνείδησή μου...[/quote']

Συμφωνώ με τον συνάδελφο. Εξάλλου όλη αυτή η ιστορία με το φακέλωμα στηρίζεται στην εξής απλή (και άκρως αναληθής) υπόθεση: αν ξέρουμε πολλά πράγματα για κάποιον (όσο πιο πολλά τόσο το καλύτερο) μπορούμε να τον προβλέπουμε και να τον ελέγχουμε καλύτερα. Λίγο αφελής όμως ο συλλογισμός γιατί ενώ τόσα ξέρουνε για τους τρομοκράτες, τους σεισμούς και

για τόσα άλλα χαοτικά φαινόμενα, αρχ... προβλέπουνε! Εξάλλου τόσοι μανιακοί δολοφώνοι είχαν προφίλ "ήσυχων και φιλειρηνικών" ανθρώπων μέχρι που μια μέρα πήραν ανάποδες!

Εξάλλου αν κάποιος έχει μια στοιχειώδη νοημοσύνη, μπορεί εύκολα να καταλάβει πότε μια διαφήμιση του έρχεται personalised με βάση τα όσα έχουν συλλάξει γι' αυτόν, και να την στείλει στον ανάλογο κάδο (ανακύκλωσης ή κοινών απορριμάτων).

Δημοσ.

Μην νομίζετε ότι το υπάρχον λογισμικό δεν υπάρχει και στις άλλες εταιρίες με τις ευλογίες του κράτους...Είναι σίγουρο....

Το γεγονός είναι οτι με την διάσταση που πήρε το θέμα πρέπει κάποιος να την πληρώσει...Και επειδή οι πολιτικοί κάνουν τις πάπιες ως συνήθως τα τελευταία 3000 χρόνια μήπως ήρθε η ώρα να την πληρώση η εταιρία?

Το θέμα είναι σε τι βαθμό θα την πληρώσει και ποιος θα επωφεληθεί απο αυτό....?????

Δημοσ.
Aν ελεγα οτι μεγαλοστελεχος της vodafone λεγεται οτι ειχε σχεσεις με αντικατασκοπεια ευρωπαικης χωρας θα ετρωγα μπαν?

Αν ναι' date=' δεν το λεω οκ? χεχε[/quote']

Ποιος? Αν εννοεις τον κοκκινο, δεν ειναι στελεχος της Vodafone.

Δημοσ.
Ποιος? Αν εννοεις τον κοκκινο, δεν ειναι στελεχος της Vodafone.

Συ ειπας...

Δεν ειπα οτι ξερω...ειπα οτι ακουγεται κατι τετοιο

• 4 εβδομάδες αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...