Προς το περιεχόμενο

Το μελλον της Vodafone μετα τις υποκλοπες

mjmj

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 88
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Τίποτα δε θα γίνει και καλώς για μένα. Αυτοί οι κυβερνητικοί οι ανίκανοι που μου το παίζουν διαφάνεια κι έτσι, αυτοί οι ίδιοι είναι μπλεγμένοι μέσα στα σκατά!! Καλά να πάθουμε γιατί την κρίσιμη ώρα δεν τους τιμωρούμε αλλά τους πιστεύουμε όπως πάντα! Με λίγα λόγια η VODAFONE είναι εταιρία με παγκόσμιο κύρος και σίγουρα δε μπορούν να της κάνουν κακό.

Δημοσ.

Συμφωνώ με τον Ανδρέα (post 47). Το θέμα είναι αν αλλάξουμε λίγο την αντίληψή μας παρά να προσπαθούμε να θάψουμε την εταιρία (που είναι για τα μπάζα έτσι κι αλλιώς) ή τους πολιτικούς (που δεν είναι καλύτεροι απ' την εταιρία). Δεν θα αλλάξουν και πολλά αν γλυτώσουμε απ' τις υποκλοπές (κάτι που ελπίζω και εύχομαι να γίνει) αν δεν γλυτώσουμε απ' τη μ... που μας δέρνει!

Δημοσ.

Αφήστε που δικαστικές αρχές-κυβέρνηση έμαθαν ότι ήθελε η vodafone να τους πει. Οτι στοιχεία ήθελε να δώσει έδωσε...

Δημοσ.

Εντός θέματος: ε! και χ....στηκαμε αμα υποκλέπτουν, το πολυ πολυ να ερθουν κι αυτοι σε κανενα ραντεβού που κανονίζουμε ή να γελάνε που ψάχνουμε 25' για παρκαρισμα και τηλεφωνούμε να ειδοποιήσουμε για την καθυστέρηση ("...έρχομαι, έρχομαι, απο κάτω ειμαι και ψάχνω θέση").

Εκτός θέματος: Πολυ ωραία συμπεριφορά να ειρωνεύεστε τα post κάποιου ανθρώπου. Δεν θέλω δικαιολογίες , αυτο γίνεται συστηματικά σε ολους που ρωτάνε κάτι κι οχι μονο για τον karib. Οταν λοιπον ο ΟΧΛΟΣ διαφωνεί με το υφος μιας ερώτησης ξεκινά ο πετροπολεμος.... Εχετε καταντήσει το φόρουμ σε μια παρεα ξυνισμένων παπούδων έξω απο το ΝΕΟΝ στην Ομόνοια. Η απλως μια παρέα ξενύχτηδων που παπαρολογούνε περιμένοντας στην ουρά το σάντουιτς απο τα everest.

Καταλαβαινετε σε τι ψυχαναγκασμό βάζετε τον κόσμο; Να γράφει ξεκινώντας "παιδιά , δεν ειμαι ο karib" για να γράψει την αντίθεσή του σ'αυτα που γράφετε.... Ε! οχι να βγάλουμε και μια ταυτότητα Anti-Karib ή Anti-ΤΑΔΕ για να ειμαστε μέλη του Katina-Club.

Κριμα, πρεπει να σκεφτείτε τη συμπεριφορά σας σοβαρα στο εξής.

Δημοσ.
Δεν νομίζω οτι είναι αυτός ο άγιος σκοπός του karib. Εκτός από τους "ανόητους" και επαναλαμβανόμενους προβληματισμούς που είχε, έθετε κάποια θέματα, που εγώ τουλάχιστον πονηρά τα έβλεπα. Ως τί άλλο, άλλωστε θα μπορούσα να δω το thread "εγκατάσταση κρυφών προγραμμάτων", εγκατάσταση keyloggers. Άλλο να ρωτάς πως θα τα αφαιρέσεις δηλαδή να αμυνθείς σε αυτά τα προβλήματα και άλλο να ρωτάς πως θα τα βάλεις και να μη φαίνονται πουθενά κι όλας. Πάντα, να αμυνθώ θέλω έλεγε, αλλά οι απορίες του μόνο για το ως θα επιτεθείς ήταν. Αν άυτό για σενα είναι αθώο και βοηθά την κοινωνία...

Ανόητοι προβληματισμοί? εξαρτάται απο το επιπεδο αυτού που τους διαβάζει δηλ. τι γνώσεις έχει. Μερικοί προβληματισμοί πάντως ήταν αστέρια !! π.χ. στο θέμα του privacy, ξέρεις πόσο χρήσιμο μου ήταν να ψάχνω για δουλειά σε site της ετερείας Α, όταν έμπενα στο ιντερνετ απο το δίκτυο και τον server της Β, και να μην ξέρει ούτε η Α ούτε η Β που μπαίνω? το καταλαβαίνεις νομίζω...

Επίσης ψάχνω και εγώ για site με κοινούμενα σχέδια και παλιά και σύγχρονα cartoon. Ξέρεις γιατί? γιατί θέλω να τα αγοράζω όποτε θέλω και ότι θέλω τώρα με τις ADSL, και όχι να πληρώνω τις κολοεφημερίδες 3 euro.

Εκανα ένα search στο όνομα και είδα και άλλα ενδιαφέροντα...

Καταλαβαίνω τις ευθύνες κάποιων στο site, για τα πνευματικά δικαιώματα...

αλλά μην το παρακάνουμε... Εξαλλου υπάρχουν sites εξωτερικού με πολύ πράμα... προχτες έβλεπα ένα Ελληνικό !!! με κατάληξη VU !! Vanuato !!

Εξάλλου ο Κινέζος στρατηγός Σουν Τσού (The art of War) (παλιοκαραβάνα ο τύπος !!!) έδινε μεγάλο βάρος στην γνώση του αντιπάλου, μια και μιλάς για άμυνα και επιθεση!!!

Τελειώνοντας, φοβάμαι πολύ αυτούς που δεν φαίνονται πουθενα και όχι αυτούς που ρωτάνε σε ένα phorum με χιλιάδες μέλη.

Συγνώμη βγήκα λίγο εκτός topic αλλά ήθελα να τα πω!!!

Με φιλικούς χαιρετισμούς

Naftis

ΥΓ. Διατηρήστε τα Forum αυτό που είναι, ένα βήμα ελεύθερης συζήτησης.

Δημοσ.

Και ο κόσμος συνειδητοποίησε ότι το τηλέφωνο (κινητό ή σταθερό) δεν είναι ασφαλές μέσω επικοινωνίας, κάτι είναι κι αυτό...

Ελπίζω να κάνει καμία καλή προσφορά μετά από αυτό για να επωφεληθούμε, ούτος ή άλλος για εμένα το κινητό πάντα ήταν τρύπιος τρόπος επικοινωνίας στην αντίληψή μου οπότε δεν άλλαξε κάτι.

Δημοσ.
Και ο κόσμος συνειδητοποίησε ότι το τηλέφωνο (κινητό ή σταθερό) δεν είναι ασφαλές μέσω επικοινωνίας' date=' κάτι είναι κι αυτό...

Ελπίζω να κάνει καμία καλή προσφορά μετά από αυτό για να επωφεληθούμε, ούτος ή άλλος για εμένα το κινητό πάντα ήταν τρύπιος τρόπος επικοινωνίας στην αντίληψή μου οπότε δεν άλλαξε κάτι.[/quote']μα πάλι πρόσφατα

πριν 10-15 χρόνια :-D δεν είχαν βγει βρώμες όχι απλά για κοριούς

αλλά για αποικίες κοριών?άλλαξε κάτι στη νοοτροπία της πλειονότητας?

Δημοσ.

Να πω κατι για τον karib/mjmj ( αποκλειστικα κ μονο μιλωντας για την παρτη μου ) .

Σαν καριμπ ειχε παθει μια φρενιτιδα ( μονο απο την 1-7 ως τις 31-8 ανοιξε 46 τοπικς ) οσον αφορα το ανοιγμα τοπικς .

Οτι περναγε απο το μυαλο του ,που να ειχε σχεση με το διαδικτυο , δε καθοταν να ασχοληθει ιδιαιτερα με δαυτο .

Ανοιγε την κεντρικη του φορουμ κ δημιουργουσε τοπικ .

Μαλιστα απο τα τοσα τοπικς που ειχε ανοιξει ειχε χασει τον λογαριασμο κ δημιουργουσε κατα καιρους ιδια η παρομοιας θεματολογιας τοπικς .

Πολλα απο τα τοπικ του ηταν ή ασχετα ή θεματα που θα μπορουσε να τα βρει μονος με λιιιιγακι ψαξιμο σε αυτον εδω τον δικτυακο τοπο κ να γλυτωσει κ τον σερβερ απο επιβαρυνση κ τον ιδιο απο το ανελεητο κραξιμο μιας σημαντικης μεριδας των χρηστων ή θεματα σχετικα με τους υπολογιστες αλλα ακρως παρανοϊκα κ παλαβα ή ανοιγε τοπικς που υπηρχαν ηδη με αυτη την θεματολογια .

Οταν βαρεθηκε αυτο το ανελεητο κραξιμο , σκεφτηκε οτι ο καριμπ καιρος να παρει συνταξη κ δημιουργησε τον mjmj ( ο οποιος φανερωθηκε γρηγορα μιας η τεχνικη ηταν η ιδια ) : φρενιτιδα - ασχετη θεματολογια - σχετικη θεματολογια αλλα παρανοϊκη κλπ κλπ .

Επισης ( κατα την αποψη μου παντα ) ηταν -ειναι αρκετα κουτοπονηρος ωστε να καμωθει ( σαν mjmj ) δεν ηξερε ποιος ειναι ο karib κ να το παιξει αθωα παναγιά .

Τhat's my opinion folks .

Δημοσ.

an to ekanan ayto se anatoliki xora..as poume tin syria..tha pigenan gia kremala

kai temaxismo eis pollan temaxian.. gia katigoria esxatis prodosias tou kratous.

alla zoume se mia xora...me paidia ton louloudion agnes psixes ..pou sygxoroun..

akoma kai dolofonous & tin mafia to kseplima $$ .. kai ola ta kaka pragmata

ta sygxorei vre !

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...