Προς το περιεχόμενο

Το μελλον της Vodafone μετα τις υποκλοπες

mjmj

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 88
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

vodafone6zz.jpg

Όσοι είστε 3η λυκείου γράφετε την έκθεση και την αποστέλετε με pm μέχρι αύριο τα μεσάνυχτα.

Παρόλο που το θέμα είναι πεντακάθαρα διατυπωμένο, όποιος έχει απορίες μπορεί να τις πει τώρα..

Δημοσ.

Πάντως η προχθεσινή εκπομπή του Πάνου Τσίμα στο mega ήταν όλα τα λεφτά.Απλά και περιεκτικά όλα για τις υποκλοπές και τη σχέση τους με κυβερνητικές οργανώσεις! Μπράβο του.

Δημοσ.

Δεν υπάρχει αμφιβολία οτι η διάδοση της κινητής τηλεφωνίας εχει μερίδιο στην αλλοτρίωση της σύνχρονης κοινωνίας, γι αυτό θα ηθελα μια ανάπτυξη του θέματος:

«Η σύγχυση των ιδεών, ο ευδαιμονισμός, μαζί με το στυγνό ορθολογισμό που τείνει να αγνοήσει τον άνθρωπο ως σκοπό της κοινωνικής συμβίωσης έχουν παραμορφώσει το πολιτιστικό πρόσωπο της Ευρώπης.»

Με βάση την πιο πάνω διαπίστωση, έχοντας υπόψη και τη σύγχρονη κυπριακή πραγματικότητα, να αναπτύξετε τους λόγους που καθιστούν αναγκαία στην προσήλωση στις ανθρωπιστικές αρχές και αξίες του ελληνισμού και να εισηγηθείτε τρόπους με τους οποίους η εφαρμογή των αξιών αυτών μπορεί να οδηγήσει σ' έναν κόσμο καλύτερο και ανθρωπινότερο.

Δημοσ.

Β'αλε και καμιά όμορφη ρε c grigas...μισή ώρα περίμενα με το 56αράκι για να δω αυτές τι μούφες?! Ειδικά η δεύτερη από το τέλος στα δεξιά είναι ο ορισμός του σκυλιού.

Δημοσ.

an kai blepo pos to thema exei ksefigi na po tin apopsi mou

SIGA kai min klisi tha epikalesti doliofthora sto sistima tis (pou den apexei kai poli apo tin alithia) tha pei pos molis to katalavame to klisame kai teliose i ipothesi.

oso gia pelates siga pia oloi sas ti lete sto til kai fobaste min sas akousoun les kai ixan kamia egapsi na sas parakolouthisoun (psonares :P me tin kali enoia)

oute sindromiti den tha xasei apo to olo fiasko. pio pollous tha xasei pou epidi einai pasok den tha theloun na exoun tin idia eteria me ton karamanli (alla antistixa tha kerdisi kai nedomikrates :P )

Δημοσ.

Οι μονοι που μπορουν να βαλουν προστιμο στη vodafone ειναι οι καταναλωτες, και να παρουν το νουμερακι τους και να την κανουν αλλου....

Δεν ειναι ασχημο να δωσουν ενα μαθημα αν πρεπει και απο την αλλη να δειξουν οτι δεν μπορει ο καθενας να κανει οτι θελει....

Τωρα να περιμενουμε απο το κρατος να βγαλει τα καρβουνα απο την φωτια για παρτη μας σωθηκαμε....

Δημοσ.
Οι μονοι που μπορουν να βαλουν προστιμο στη vodafone ειναι οι καταναλωτες' date=' και να παρουν το νουμερακι τους και να την κανουν αλλου....

Δεν ειναι ασχημο να δωσουν ενα μαθημα αν πρεπει και απο την αλλη να δειξουν οτι δεν μπορει ο καθενας να κανει οτι θελει....

Τωρα να περιμενουμε απο το κρατος να βγαλει τα καρβουνα απο την φωτια για παρτη μας σωθηκαμε....[/quote']

Ρε συ tornado με συγχωρείς, αλλά γιατί χαλάς το topic ;;;; :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Δημοσ.

Ρε παιδιά γιατί όταν έγω κυνηγούσα τον karib και τα αμίμητα thread του μου τα κλειδώνατε.

Αλήθεια αυτό το thread με το φωτάκι του ποντικιού που δεν σβήνει όλο το βράδυ, το θυμάστε ή το άλλο με την αγορά του αιώνα αξίας 10€? και μας τα έπρηζε και με up up up αν δεν του απάνταγε κάποιος τα πρώτα 2 λεπτά της δημοσίευσης ή αν το thread δεν έφτανε τις 69 σελίδες.

edit: Με ένα πρόχειρο search threads του karib με απαντήσεις και από ton mjmj με θέμα τις παρακολουθήσεις...

Ο karib ανησυχεί για την παρακολούθηση του στο γραφείο...

http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=90333

Βγαινω στο Internet από έναν Proxy σε τοπικο δικτυο.

Το δικο μου Pc ειναι ενα απλο pc μεσα στο δικτυο.

Υπαρχει περιπτωση κάποιος με εύκολο τρόπο' date=' να παρακολουθεί που σερφαρω στο Internet?

Γνωριζω οτι αυτο φυσικα και μπορει να γινει, αλλα δεν ξερω ποσο ευκολο ή χρονοβόρο είναι αυτό για τον κάθε admin του δικτύου. Υπαρχουν κατι προγραμματα που λεγονται sniffers αν δεν κανω λαθος κλπ.

Εχει να κανει με τον Internet explorer? Με άλλον Browser?

Πως μπορω να ξερω οτι τα url που χτυπω, τα αρχεια που κατεβαζω δεν παρακολουθούνται από κάπου?

Και σε σχεση με τα Password που πληκτολογω?

Αναφερομαι για υποκλοπη και παρακολουθηση σε κεντρικο επιπεδο proxy server και όχι τοπικα οπου εχω 'καθαρο' απο keyloggers κλπ το συστημα μου.

Πειτε μου τι ισχυει απο οσα ανεφερα και προτασεις για ανωνυμια σε τοπικο δικτυο.[/quote']

Ο karib ανησυχεί για τη χρήση του pc του από τριτους:

http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=122437

Με ποιο προγραμμα μπορω να παρακολουθω τι συμβαινει στο pc μου την ωρα που δεν το χειριζομαι εγω?

Οχι κατ' αναγκη keylogger' date=' πολυ καλα κρυμμενο κλπ.

Κατι που να δειχνει τι εφαρμογες ανοιχθηκαν, τι δεδομενα διαβαστηκαν, και φυσικα τι πληκτρολογηθηκε κλπ

Τι προτεινετε?[/quote']

Ο karib ανησυχεί για τους keyloggers στο pc του

http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=108563

Παιδια θελω να μου συστησετε προγράμματα που αποδεδειγμένα εντοπίζουν και αφαιρούν keyloggers.

Εννοειτε οτι εχω το adaware' date=' spybot κλπ αλλα θελω ακομη πιο εξειδικευμενο προγραμμα για την αντιμετωπιση των keyloggers.[/quote']

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...