Προς το περιεχόμενο

Το μελλον της Vodafone μετα τις υποκλοπες

mjmj

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πιστευετε οτι τα τελευταια σκανδαλα υποκλοπων με την Vodafone, μπορει να οδηγησουν σε προσωρινη ισως αναστολη της λειτουργιας της στην Ελλαδα?

Αν οχι, ποιες ειναι οι τυχον επιπτωσεις που μπορουν να εχουν επιδραση και στους καταναλωτες?

• Απαντ. 88
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Έγινε τίποτα σε άλλες περιπτώσεις για να γίνει και τώρα? Τιμωρήθηκαν παραδειγματικά ένοχοι ή μήπως παραιτήθηκαν οι εμπλεκόμενοι από ευθιξία?

Σούσουρο να γίνεται για την AGB μερικές μέρες και θα μπει κι αυτή η υπόθεση στο αρχείο με μερικά πρόστιμα και την κοινωνική μνήμη να επιδεικνύει για πολλοστή φορά την χαλαρότητά της. Άλλωστε τα όσα έγιναν δε νομίζω να εκπλήσσουν όσους έχουν ένα μίνιμουμ επαφής με την τεχνολογία...δε χρειαζόταν το φιάσκο της Vodafone για να γίνει αντιληπτό πως τα πλοκάμια της παρακολούθησης βρίσκονται λίγο πολύ παντού.

Όσοι έχουν άγνοια για το τι γίνεται εκεί έξω, ενδεχομένως να απομακρυνθούν από τη Vodafone, αλλά μονάχα προσωρινά. Όπως γίνεται πάντα σε περιπτώσεις πανικού...βλέπε κοτόπουλα, πτηνά, διοξίνες, τρελές αγελάδες κοκ. Προσωπική εκτίμηση πάντα.

Δημοσ.

H vodafone ειναι τεράστια εταιρία και οι εμπλεκόμενοι στις παρακολουθήσεις πολλοί (κυβέρνηση, αμερική....). Δεν υπάρχει περίπτωση να κλείσει. Ακόμη και κυρώσεις δύσκολα θα της επιβληθούν...

. Άλλωστε τα όσα έγιναν δε νομίζω να εκπλήσσουν όσους έχουν ένα μίνιμουμ επαφής με την τεχνολογία...δε χρειαζόταν το φιάσκο της Vodafone για να γίνει αντιληπτό πως τα πλοκάμια της παρακολούθησης βρίσκονται λίγο πολύ παντού.

Συμφωνώ απόλυτα.

Δημοσ.

Egw pantos perimenw pws kai pws na bgalei kamia trelh prosfora kai na paw na tin tsimpisw....kai sta @@ mou an akoune ti lew sto tilefono.Esi bebai mjmj aka karib pou eisai tis mistikis uphresias kalo tha htane na to ksanaskefteis.

Δημοσ.

Κι εγώ προσφορές βλέπω απο vodafone....

HexStatic, και να σε πείραζε που σ ακούνε στο τηλέφωνο τι θα κανες; Θα έστελνες περιστέρι αντί για sms; :-)

Δημοσ.
Πιστευετε οτι τα τελευταια σκανδαλα υποκλοπων με την Vodafone' date=' μπορει να οδηγησουν σε προσωρινη ισως αναστολη της λειτουργιας της στην Ελλαδα?

Αν οχι, ποιες ειναι οι τυχον επιπτωσεις που μπορουν να εχουν επιδραση και στους καταναλωτες?[/quote']

Αμάν ρε mjmj λες και είμαι στο σχολείο και μου βάζουν να γράψω έκθεση..ήμαρτων δλδ....

Δημοσ.

To na kleisie h Vodafone einai ligo dyskolo...alla polu pithanon einai na dhlwsei oti kleinei h etaireia(sta xartia) kai na anoiksei ksana me kainourio onoma to opoio 8a perilambanei panta thn leksh Vodafone(p.x Apo Panafon-vodafone. na ginei Vodafone Hellas h kati tetoio....)

Δημοσ.

εφοσον η κυβερνηση τους καλυπτε απο την αρχη και η vodafon δεν αποκαλυπτει την αληθεια τοτε δεν προκειται να υποστει συνεπειες . μηπως γνωριζει κανεις αν στην ελλαδα συγκεκριμενη εταιρεια εφταχνε λογισμικο για λογαριασμο της ερικσον?

Δημοσ.
εφοσον η κυβερνηση τους καλυπτε απο την αρχη και η vodafon δεν αποκαλυπτει την αληθεια τοτε δεν προκειται να υποστει συνεπειες . μηπως γνωριζει κανεις αν στην ελλαδα συγκεκριμενη εταιρεια εφταχνε λογισμικο για λογαριασμο της ερικσον?

oxi alla eftiaxne i intracom stin patra

Δημοσ.

oute 1 sto trisekkatomyrio kai parapano min po den prokeitai oyte na kleisei oyte na allaxei oute telia apo to logo tis i vodafone .tha faei kana prostimo tis plakas kai ayto itan . Ade na fygei kai gia ligo kairo o koronias apo tin thesi tou kai telos !!!

Δημοσ.

φιλε dimitris74 λες για αυτο τον λογο ο Σωκρατης να πουλησε στους Ρωσους το 51 τοις εκατο την προηγουμενη βδομαδα? την κανει με ελαφρια πηδηματακια?το λογισμικο που φτιαχνανε στην πατρα ηταν για λογαριασμο της ερικσον σουηδιας και αρκετα παιδια πηγαν μεχρι σουηδια για σεμιναρια

Δημοσ.
Πιστευετε οτι τα τελευταια σκανδαλα υποκλοπων με την Vodafone' date=' μπορει να οδηγησουν σε προσωρινη ισως αναστολη της λειτουργιας της στην Ελλαδα?

Αν οχι, ποιες ειναι οι τυχον επιπτωσεις που μπορουν να εχουν επιδραση και στους καταναλωτες?[/quote']

[offtopic]

Ήμουν σίγουρος, πριν δω ποιός έχει ξεκινήσει το topic, ότι ήταν του karib.

Τώρα ποιά είμαι σίγουρος.

Μήπως πρέπει να το ψάξεις λίγο ;

[/offtopic]

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...