Προς το περιεχόμενο

Walk The Line!!!!

46+2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Tαινία για την ζωή του Johnny Cash είναι. Δεν βρήκα άλλο topic για την ταινία! Δεν έψαξα και πολύ βέβαια!!! Άν υπάρχει κλειδώστε με!!:)

Θα δω την ταινία Κυριακή και ανυπομονώ!!!

Την είδε κανείς????

Πείτε κάτι!!!!!!!

Δημοσ.

Mόνη μου τα λέω μόνη μου τ'ακούω!! Τελικά δεν την είδα σήμερα. οπότε δεν θα πω πως ήταν. Καλά δεν την είδε κανείς;

Δημοσ.

tin eida sto aeroplano apo ny

poli kalo ergo, kai eixa akousei oti o phoenix tragoudouse o idios.

distixos den exo dei to ray gia na sigkrino viografies klp alla to ergo mou arese arketa

Δημοσ.

Kαι γώ γαμώτο δεν το έχω δεί το Ray ακόμη και όλοι μου έχουν πεί πως είναι απίστευτη

end of off topic!

Tελικά τραγουδάει ο Phoenix?Δύσκολο το κόβω...Αυτή η χροιά του Johny Cash είναι άπιαστη...

Δημοσ.
tin eida sto aeroplano apo ny

poli kalo ergo' date=' kai eixa akousei oti o phoenix tragoudouse o idios.

distixos den exo dei to ray gia na sigkrino viografies klp alla to ergo mou arese arketa[/quote']

Σίγουρα τραγουδάει ο Phoenix. Έγκυρο! Μπράβο του!! Ως τραγουδιστής μεγάλωσε βέβαια αλλά πως να κάνεις Cash!;

Δημοσ.

nai kai o phoenix kai i rease tragoudane ta dika tous tragoudia

kai to cd me to soundtrack exei tragoudia me ton phoenix kai oxi me ton cash

enoite pos den ftanei ton cash, alla itan kalos

an tin sigkrino me to the doors , einai sto idio stil pano kato oi viografies....diladi mia tous dixnei megalous, meta arxizei apo tin arxi kai dixnei ti kanane otan megalonane klp

pantos to ergo itan kalo...

Δημοσ.

Το είδα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Δεν ξέρω αν έφταιγε η ταινία ή οι συνθήκες προβολής αλλά βιώσα μια από τις καλύτερες κινηματογραφικές μου εμπειρίες. Σινεμά στη Γλυφάδα( το μόνο πιο κοντινό στην περιοχή μου) σε μια αίθουσα υπερβολικά μικρή . Ο κόσμος ελάχιστος( 8-10 άτομα). Οι πιο πολλοί κάθονταν στις πίσω θέσεις. Εμείς μόνο κάτσαμε σχετικά μπροστά. ¨Ηταν σαν ιδιωτική προβολή. O ήχος ήταν πολύ καλός και το ύψος των θέσεων σε έκανε να νιώθεις ότι μπαίνεις μέσα στα πλάνα. Η φωνή του Cash (του ηθοποιού δλδ) ήταν σαν να βγαίνει από τον διπλανό σου . Σε άγγιζε βαθιά.

Λοιπόν! Η ταινία!! Για όσους θέλουν να τη δουν για να μάθουν για τον Cash σαν μουσικό θα φύγουν απογοητευμένοι. Όσοι πάνε όμως για να δουν τι άνθρωπος ήταν αυτός ο Μουσικός, θα πάθουν πλάκα. Καμιά σχέση με τα σταριλίκια πολλών υποδεέστερων του. Λίγο αγιογραφία μου φάνηκε αλλά δεν ξέρω μήπως έτσι ήταν όντως η ζωή του. Στο κάτω κάτω οικογενειάρχης ήταν ο άνθρωπος.

Ο Phoenix ήταν τρομερός!! Υποκλίνομαι!!!!! Αν δεν πάρει το Oscar θα σκάσω!!

Και μάλιστα εγώ που μέχρι σήμερα δεν γούσταρα να βλέπω τη φάτσα του σε κανένα έργο!!!

Και η Γουιδερσπουν πολύ καλή αλλά νομίζω ότι δεν μπορεί να γεμίσει τα πλάνα. Προσωπική γνώμη.

Πάω να ακούσω Cash τώρα και να θυμηθώ την συγκίνηση που ένιωσα αρκετές φορες σήμερα όταν σκεφτόμουν πως ο πόνος που έβλεπα στα μάτια του ηθοποιού ήταν ο πόνος που ένιωθε σε όλη του τη ζωή ο Johnny.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

46+2 γιατί δεν γέμιζε τα πλάνα; Νομίζω ότι η γουιδερσποον γέμιζε με το παραπάνω τα πλάνα! Το μαρτυράει και το οσκαρ νομίζω!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...