tromeros dennis Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2006 κανε το "paste" στο paint. και εκει κανε "save" αυτην τι φοτογραφια. μετα θα πας στο http://www.imageshack.us και θα κανεις "upload" τιν φοτογραφια αυτην. τελος θα μας δοσεις ενα απο τα λινκ που θα σου παρουσιαστουν στο imageshack.us αφου εκανες upload τιν φοτο.
mitsos24 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2006 Κανε paste στο paint , σωσε την εικονα καπου, π.χ στα εγγραφα μου και μετα στειλτη εδω
blueviper Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2006 blue viper το nod ειναι πολυ καλο προγραμμα αλλα και αυτο οπως και το avast υπολειπονται του ewido security.Δυστυχως το ewido δεν ειναι free:( . Από που προκύπτει αυτό το συμπέρασμα φίλε jimmys26? Υπάρχει κάπου σχετικό συγκριτικό κι αξιόπιστο τεστ ή απλώς μιλάμε για προσωπική εμπειρία? Νομίζω όμως πως κάπου λανθάνουμε όταν μπαίνουμε στη διαδικασία της σύγκρισης ενός anti-virus με μια anti-malware σουΐτα όπως είναι το ewido που εξειδικεύεται σε trojan, malware, worms, dialers, hijackers κι όχι σε πάσης φύσεως ιούς. Το ίδο λάθος έχει κάνει και το virus.gr βάζοντας τα πάντα στο ίδιο καζάνι...δεν είναι έτσι. @anna1976 Για να μην τρελένεσαι και μη θεωρείς πως σε κοροϊδεύει κάποιος (γιατί κάτι τέτοιο δεν ισχύει), πήγαινε εδώ και χρησιμοποίησε έναν από τους πολλούς δωρεάν on-line scanners (έχει και τον ewido)...χρησιμοποίησε Internet Explorer για καλό και για κακό μια και πρέπει να γίνει πρώτα μια εγκατάσταση activex control. Εναλλακτικά...κατέβασε το HijackThis, αποσυμπίεσέ το, τρέξτο και σκάναρε τον υπολογιστή. Στη συνέχεια κάνε copy/paste (CTRL+C ->Copy και CTRL+V ->Paste) το log αρχείο (από το R0 και κάτω) στο παρόν forum, αλλά κι εδώ, ώστε να δούμε από τι πάσχεις. Πιθανότατα όμως να τη βγάλεις καθαρή με τους on-line scanners και να μη χρειαστείς τίποτα από τα παραπάνω.
ipnotistis Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2006 Γεια χαρα. Λοιπον, αν έχεις Ιντερνετ, πηγαινε εδω http://www.snapfiles.com/download/dlgprintscreen.html (ειναι ενα προγραμμα που κάνει screen capture) κατεβασε το, αν θυμάμαι καλα θα σε βοηθήσει. Αν δεν κάνει την δουλεια που θες απεγκατέστησε το. Εγω χρησιμοποιούσα το πλήκτρο Print που υπάρχει στο πληκτρολόγιο, αλλά μπορεις νομίζω να ορίσεις άλλο πλήκτρο χωρίς όμως να ειμαι 100% σίγουρος. Γενικά το site http://www.snapfiles.com/freeware έχει πολλά χρήσιμα προγραμματακια free (απο το insomnia το έμαθα )
jimmys26 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2006 φιλε blueviper αξιοπιστο test ειναι αυτο που θα σου παραθεσω.Καλη τη πιστη- που ελεγε και μια καθηγητρια στο λυκειο-με πιστευεις αλλιως προσπερασε το θεμα.No problema.με 2 160αρηδες σκληρους και ενα 10ωρο ψαξιμο σαρωσα τα παντα με το nod>απεγκατασταση>avg>απεγκατασταση>avast>το κρατησα και συνεχισα με spyware nuker>microsoft antispyware>δε βρεθηκε κατι απειλητικο.Τελευταιο τρεχω το ewido.Βρηκε 40 προβληματα.Το σημαντικοτερο αυτο που ΔΕΝ εβρισκαν τα υπολοιπα ηταν ενας ιος(?)που υπηρχε στο system32 και αν θυμαμαι καλα ειχε το ονομα winupdate και τον ανακαλυψα στο http://www.sophos.com.Μου καθυστερουσε το συστημα στην εκκινηση,δεν εσβηνε με τιποτα και μου σερνοταν και η isdn(R.I.P.)που ειχα τοτε.
jimmys26 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2006 ps.δεν εχω σκοπο να παραπληροφορησω ουτε να διαφημισω στο forum προγραμματα που- στην τελικη -ανηκουν σε αλλους.Οτι γραφω ειναι προσωπικες εμπειριες και σε καμια περιπτωση δεν παροτρυνω καποιον αμεσα η εμμεσα να χρησιμοποιησει τις μεθοδους μου.
blueviper Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 jimmys26...σίγουρα δεν έχω πρόθεση να σε κατηγορήσω για δόλο και σκοπιμότητα ή επιδίωξη παραπληροφόρησης. Αλίμονο. Απλώς δεν μπορώ να δώσω στην προσωπική σου άποψη περισσότερη βαρύτητα από όσα έχω κατά καιρούς διαβάσει από πολλές πηγές και έχω κι ο ίδιος τσεκάρει. Το αν δεν έχουμε καταλήξει στα ίδια συμπεράσματα δε σημαίνει τίποτα, αν φυσικά προηγουμένως δεν έχει ελεγχθεί η μεθοδολογία, καθώς και η ποικιλία του δείγματος των "ιών" που χρησιμοποιήθηκε. Επίσης μιλάμε για μια δυναμική κατάσταση...το γεγονός πως βρήκε έναν ιό που δεν βρήκαν τα άλλα, δε σημαίνει πως αποκλείεται να υπήρχαν ιοί που δε θα ανακάλυπτε τη στιγμή που οι υπόλοιποι θα το έπρατταν και μάλιστα όλα αυτά σε ένα βάθος χρόνου για να καταφανεί κι η συνέπεια της υποστήριξης από την εταιρία κατασκευής.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.