Προς το περιεχόμενο

Ειμαι μαλλον θυμα Κατασκόπων !!!!

anna1976

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας.

Το πρόβλημά μου είναι το εξής. Έλαβα ένα e-mail το άνοιξα και απο τότε έχω προβλήματα. Οταν κάνω επανεκκίνηση, ανοίγουν τα windows και μου βγάζει μήνυμα το εξής : Component "MSINET.OCX" or one of its dependencies not correctly registered. A file is missing or invalid. Πατώ όμως ΟΚ και συνεχίζω κανονικά.

Το άλλο που συμβαίνει. Ανοίγω έγγραφα του word και μου βγάζει το φύλλο άδειο και γράφει "Error [47 of 9493 F4 K5]

:oops:

Ti να συμβαίνει άραγε; Που μπορώ να κατεβάσω κάποιο αντι-virus ;;;;;;;;;;:confused:

Δημοσ.

κοιτα προτα τι ανοιγει με το pc σου.

θα σου ελεγα να κατεβασεις το regcleaner http://cgi.zdnet.de/c/?s=41&t=ftp%3A%2F%2Fftp.zdnet.de%2Fpcpro%2Fdownload%2Fswlib%2F04%2FRegCleaner.exe

και εκει να πας στο startup list

clipboard025zc.jpg

και να κοιταξεις τι γραφει και οτι σου φανει περιεργο δωσε του μια η αλλιος κανε ενα post εδω τι σου γραφει εκει...

Δημοσ.

learning by doing!

και αν δεν τα παθεις και μια φορα για τα καλα, δεν το μαθαινεις.

(πχ, εγω εκανα backup σπανια, και μια μερα μαυρη επαθα hdd-crash και μου χαθηκαν. και απο τοτε καθε τοσο και λιγακι > backup =)

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους.Εδω και ενα χρονο που ασχολουμαι με το pc σχεδον δεν εχω σηκωθει απο την καρεκλα...Δεν υπαρχει antivirus.antispyware anti... που να μην εχω δοκιμασει.Μετα απο 2 format και 1 service κατεληξα στο σωστο συνδιασμο για να γλυτωσω το pc και τα νευρα μου.1)Εφτιαξα μια εικονα για επαναφορα του συστηματος με το Νorton Ghost.2)Χρησιμοποιω ενα ελαφρυ αντιβιοτικο που εχει ενημερωσεις καθε 30 ωρες!!!Το AVAST 3)Spyware doctor(καλο προγραμμα)4)Advance windows care(απλο και θαυματουργο δινει φτερααααα και ειναι free)και καπως ετσι εδω και 6 μηνες δεν εχω ουτε μισο προβλημα στο pc.:-D

Δημοσ.
Μετα απο 2 format και 1 service κατεληξα στο σωστο συνδιασμο για να γλυτωσω το pc και τα νευρα μου.

Δεν υπάρχει σωστός και λάθος συνδυασμός. Η δική μου πείρα από επαφή με το αντικείμενο (μικρή ή μεγάλη δεν έχει σημασία) μου λέει πως ένα και μόνο anti-malware πρόγραμμα δεν είναι ικανό να αντιμετωπίσει οτίδήποτε προκύπτει καθημερινά. Κάποτε λέγαμε βάλε Ad-Aware να ξενοιάσεις...στη συνέχεια προστέθηκε ΚΑΙ το Spybot...διαπιστώθηκε πως δεν αρκούν οπότε χώσαμε και το GIANT Antispyware (αιωνία του η ονομαστική μνήμη) και πάει λέγοντας. "Τελευταία" μας προέκυψαν και τα rootkits και χάθηκε η μπάλα κάτω από τα πόδια μας...να σου λοιπόν και το Rootkit Revealer, το IceSword κι έχει ο Θεός.

1)Εφτιαξα μια εικονα για επαναφορα του συστηματος με το Νorton Ghost.

Καλά έκανες. Το μοναδικό πρόβλημα με το Norton Ghost είναι στις περιπτώσεις εκείνες που η αρχική σωθείσα "εικόνα" διαφέρει από το παρόν για ένα αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα...οπότε ό,τι έχεις περάσει στο μεταξύ παρα-είναι out of date. Χρήσιμο φυσικά όπως και να έχει.

2)Χρησιμοποιω ενα ελαφρυ αντιβιοτικο που εχει ενημερωσεις καθε 30 ωρες!!!Το AVAST

Το NOD32 που χρησιμοποιώ πολλές φορές κάνει ανανεώσεις και 2 φορές τη μέρα...και δεν είναι και το μόνο. Σημασία όμως δεν έχει μονάχα η συχνότητα της ενημέρωσης, αλλά κι η ικανότητα του ίδιου του προγράμματος να αντιλαμβάνεται (άρα και να προλαμβάνει) το κακό ακόμα κι αν δεν υπάρχουν συγκεκριμένα definitions.

...και καπως ετσι εδω και 6 μηνες δεν εχω ουτε μισο προβλημα στο pc.:-D

Υπάρχουν φορές που ο χρήστης τα κάνει όλα σωστά, αλλά την πατάει...μιλάω για τρύπες του συστήματος, που στην τελική δεν είναι ικανός να κλείσει ο ίδιος. Στην πλειονότητα των περιπτώσεων όμως μιλάμε για αδιαφορία, άγνοια κι αβλεψία του χρήστη. Αν υπάρχει το μίνιμουμ της γνώσης, της επιμέλειας και της προσοχής τότε οι μισές τουλάχιστον περιπτώσεις επαφής με τα δεινά του malware θα είχαν αποφευχθεί.

Δημοσ.
κοιτα προτα τι ανοιγει με το pc σου.

θα σου ελεγα να κατεβασεις το regcleaner http://cgi.zdnet.de/c/?s=41&t=ftp%3A%2F%2Fftp.zdnet.de%2Fpcpro%2Fdownload%2Fswlib%2F04%2FRegCleaner.exe

και εκει να πας στο startup list

clipboard025zc.jpg

και να κοιταξεις τι γραφει και οτι σου φανει περιεργο δωσε του μια η αλλιος κανε ενα post εδω τι σου γραφει εκει...

Πως κάνω ποστ, φιλε μου;;;;;;;;;;;;;;;;; Μου βγάζει ένα σωρό πράγματα!!! Και να σου πώ και ένα νέο σύμπτωμα; Μου άλλαξε τις ρυθμίσεις desktop.......

Δημοσ.

blue viper το nod ειναι πολυ καλο προγραμμα αλλα και αυτο οπως και το avast υπολειπονται του ewido security.Δυστυχως το ewido δεν ειναι free:( .

Δημοσ.

anna1976 κανε ενα screenshot:

πατα "print" στο πλικτρολογιο σου (στα αριστερα) και μετα πιγεναι στο paint πχ και κανε "paste", αυτην τιν φοτογραφια ανεβασε μας μετα εδω.

(ελπιζω να στο εξηγισα καλα :/ )

Δημοσ.
anna1976 κανε ενα screenshot:

πατα "print" στο πλικτρολογιο σου (στα αριστερα) και μετα πιγεναι στο paint πχ και κανε "paste"' date=' αυτην τιν φοτογραφια ανεβασε μας μετα εδω.

(ελπιζω να στο εξηγισα καλα :/ )[/quote']

Μην με κοροϊδεύεται.... έχει το laptop "print" ....??????????????

Δεν το βρίσκω !!!!

Δημοσ.
πατα το ctrl+c και μετα στο paint το ctrl+v

EDIT: sorry με ctrl+c δεν γινεται. το δικο μου laptop εχει "Print"

εκανα print, το βρηκα. το κανω paste στο word και απο κει παλι copy paste εδω αλλα δεν μου το βγαζει εδω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...