Προς το περιεχόμενο

βοηθεια θα τρελαθω με pinnacle studio 10

xlarg

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αντιμετωπιζω ενα προβλημα σχετικα με το pinnacle studio 10 ενω φτιαχνω μια ταινια οπως την θελω την αποθηκευω στον δισκο μου και την σωζει σαν

mpeg. οταν την γραψω στο dvd ενω παιζει στον υπολογιστη πεντακαθαρα

στα επιτραπεζια dvd players μου βγαζει error.

τι κανουμε ρε παιδια μηπως πρεπει να τα σωσω με αλλο τροπο?

παρακαλω πες τε μου γιατι εχω βγαλει τα ματια μου και τιποτα δεν κανω

Δημοσ.

Πως την γράφεις στο DVD; Πετάς το .mpg στο DVD και το γράφεις; Τότε απλά έγραψες ένα DVD με αρχεία υπολογιστή (Data DVD), και όχι ένα Video DVD.

Αν είναι έτσι, έχεις παραλείψει το πολύ σημαντικό βήμα του DVD authoring (το οποίο είναι διαφορετικό από το Video editing).

To Pinacle 10 έχει και DVD authoring δυνατότητες. Μπορείς να κάνεις δηλαδή όλη τη δουλειά εκεί. Αλλά δεν πρέπει να σταματήσεις στην αποθήκευση video ως .mpg στο σκληρό σου..

Δημοσ.

Αν δεις ενα DVD εχει τη μορφή βίντεο αρχείων VOB. Αν αυτο που κάνεις εσύ ειναι να ρίχνεις χύμα το mpeg στο δισκάκι, τότε δεν ειναι συμβατό με το DVD Player.

Εγω χρησιμοποιώ το Ulead Studio, ή το Sony DVD Architect για να φτιάξω menu αλλά ακόμα και χύμα να ρίξω την ταινία μέσα (απλα να παίζει χωρίς μενου κλπ δηλαδη). Κάνεις import το MPEG σου και αυτό αναλαμβάνει να το μετατρέψει σε DVD format (ουσιαστικά δηλαδή να φτιάξει το βιντεάκι με δομή DVD).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...