panagiotis1976 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2006 kalhmera paidia! thymate kaneis pws mpainw sto fdisk?
panagiotis1976 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2006 anyone gyus? baasika to problhma einai pio aplo. enw exw kanei sto partition c: setup sta xp, proxwrwntas sto formarisma toy d:, perneioyntai ki ekei kapoia arxeia windows. san apotelesma otan bootarh to pc, moy bgazei na dialexw poia xp apo ta dyo thelw na trexw ki na mpw. kanw format sto d mesa apo ta windows alla pali ta idia ti na kanw gia na katharisei teleiws apo ypoleiponta arxeia to d?
Γιάννης Platano Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2006 Ξεκινα με boot disk απο win 98 ή me και δωσε την εντολη fdisk .Μετα πρεπει να κανεις και format.
alkisg Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2006 Το System Volume Information που βγάζει είναι δεδομένα του NTFS συστήματος αρχείων. Δηλαδή και να το φορμάρεις θα στο ξαναβγάλει. Για να φύγει η αρχική επιλογή στο μενού, πρέπει να κάνεις edit το C:\boot.ini. Ψάξ'το εδώ στο φόρουμ αν δεν ξέρεις πως.
tarrasque Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2006 de ftaiei to d: sou kai sigoura me to fdisk de mporeis na kaneis kati (pou to thimithikes) esy theleis apla na afaireseis an katalavaino kala to entry ton palio xp apo to boot menu gia tsekare edo : http://vlaurie.com/computers2/Articles/bootini.htm
panagiotis1976 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2006 eyxaristw gyus, brhka akrh!
jimarass26 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2006 Hi guys.Θέλω να κάνω format με το cd των windows χp.Den exo boot disk.Πως γίνεται?
Γιάννης Platano Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2006 Hi guys.Θέλω να κάνω format με το cd των windows χp.Den exo boot disk.Πως γίνεται? Το cd των xp ειναι και bootable.Δεν χρειαζεσαι δισκετα.Μπουταρε με αυτο και θα σε καθοδηγησει μονο του. :-D
john_the_tiger Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2006 Hi guys.Θέλω να κάνω format με το cd των windows χp.Den exo boot disk.Πως γίνεται? Αν θες οπωσδηποτε δισκετα εκκινησης κοιτα εδω: http://www.bootdisk.com/bootdisk.htm
jimarass26 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2006 Το cd των xp ειναι και bootable.Δεν χρειαζεσαι δισκετα.Μπουταρε με αυτο και θα σε καθοδηγησει μονο του. :-D Ας πούμε ότι έχω 2 partitions. Θέλω να φορμάρω το ένα και να εγκαταστήσω το λειτουργικό και το άλλο απλά να το φορμαρω.Όποτε επιλέγω format ακολουθεί εγκατάσταση των windwos εκ νέου.Έτσι αναγκάζομαι να κάνω cold restart.Εγώ θέλω μόνο format.Πώς γίνεται αυτό?Thanks!!!
john_the_tiger Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 Ας πούμε ότι έχω 2 partitions. Θέλω να φορμάρω το ένα και να εγκαταστήσω το λειτουργικό και το άλλο απλά να το φορμαρω.Όποτε επιλέγω format ακολουθεί εγκατάσταση των windwos εκ νέου.Έτσι αναγκάζομαι να κάνω cold restart.Εγώ θέλω μόνο format.Πώς γίνεται αυτό?Thanks!!! Κανεις format και εγκατασταση στο ενα partition και μετα μεσα απο τα xp κανεις format στο αλλο
panagiotis1976 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 goiteytike anastash, ti kaneis re computera guy? theos apla! enjoy the forum re byrwnioth!! boot.ini. (ekei brhka thn lysh) sto problem pou proanefera, thank u all guys!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.