GiwrgosP- Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Υπαρχει κανενας τροπος να βαλω τα χειριστηρια απο το playstation στον υπολογιστη μου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jeep13 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 http://www.e-shop.gr/show_main.phtml?id=PS2.00712 Δεν θελει ουτε drivers. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Κάντε ένα search ρε παιδιά πριν φτιάξετε topic. πριν λίγες μέρες λέγαμε ακριβώς για το ίδιο θέμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GiwrgosP- Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Ωραια, ευχαριστω πολυ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Duck Dodgers Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Καλησπέρα, έχω δύο gamepads του ps2 θα μπορέσω με αυτό η κάποιο ίδιο να τα δουλέψω στο pc? το ένα είναι το κλασικό sony και το άλλο είναι αυτό Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimisvog Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Θα μπορεσεις ανετοτατα.. Εγω το εκανα για χρονια.. Ωσπου χαλασε και δεν ειχα σκοπο να παρω αλλο και το παρατησα.. Παρτο αφοβα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evoracing Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Θα μπορέσεις απλά, πρέπει φυσικά να αλλάξεις τις ρυθμίσεις για το control και σε κάποια παιχνίδια δεν θα το διαβάζει οπότε κατεβάζεις το xpadder και είσαι τζιτζι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Duck Dodgers Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 με το ασύρματο δεν θα έχω θέμα έτσι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimisvog Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Το ασυρματο ειναι ενα θέμα.. Δεν το γνωριζω.. το πως μπορει να συνδεθει.... Εγω ειχα 2 χειριστηρια ενσυρματα κουμπωμένα σε αυτο και επαιζα μια χαρα προ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Duck Dodgers Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Οκ ευχαριστώ πολύ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Duck Dodgers Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Αα αν βάλω τιμονιέραέχω μια logitech θα παίζει κανονικά και αν ναι θα θέλει κάποιο πρόγραμμα σαν το gampad?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
joker myrddin Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Έκανα μία γρήγορη αναζήτηση αλλά δεν βρήκα κάτι, αν υπάρχει σβήστε το. Στο θέμα τώρα. Έχω πάρει αντάπτορα για το χειριστήριο του ps2 και δουλεύει αλλά σε κάποια παιχνίδια δεν μπορείς να αλλάξεις κουμπιά και είναι για χειριστήρια του x-box. Έχω κατεβάσει το motionjoy αλλά δεν μου το διαβάζει κάν. Μπορεί κάποιος να μου πεί μια λύση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GTI890 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 καλησπερα, εχω ενα ps2 controller και θα ηθελα να το χρησιμοποιω στο pc για gaming. εχω δει στο ebay κατι ανταπτορες. εχει κανεις δοκιμασει κανεναν ή χρησιμοποιει κανεις κατι τετοιο? για να μου πει τι γνωμη του....κάτι τετοιο ας πουμε http://www.ebay.com/itm/Joypad-Game-Controller-to-PC-USB-Converter-Adapter-For-PS2-Playstation-2-GU-/351528343279?hash=item51d8b8d6ef:g:E7gAAOSwFnFWBUqZωστε να βαζεις το χειρηστηριο του playstation 2 και την ακρη του usb στο pc και να παιζεις και στο pc.δουλευει αυτο που εβαλα απο το ebay ? το χει καποιος? να το παρειγγειλω? ή αδικα τα 2 ευρω?ευχαριστω προκαταβολικα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jason 93 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Εχω δει τετοιον ανταπτορα να δουλευει κανονικα. Απο 'κει και περα δεν μπορω να ξερω τι ποιοτητας ειναι ο ανταπτορας που βρηκες στο e-bay Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jeep13 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Έχω εναν, που τον είχα πάρει απο Ελλάδα. Ίδιοι φαίνονται, εκτός απο την μάρκα που έγραφε το δικό μου (εχει σβήσει τώρα). Δεν έχω αντιμετωπίσει πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα