mihachris Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Εννοειται απο την Ελλαδα και θα προτιμουσα να το αγορασω απο καταστημα και οχι απο ιντερνετ, καθως δεν εχω ψωνισει ποτε απο το διαδικτυο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cr33p_ Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Τι να πω. Πάντως με 15 είχα πάρει χειριστήριο PS2 μάρκας Logitech. Κάπου εκεί εικάζω πως βρίσκεις και για PC. σ.σ. : Το είχα πάρει απο Media Markt Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mihachris Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Πριν λιγο ειχα παει Carrefour (που εχω ακουσει οτι εχει) και Πλαισιο αλλα και στα 2 ειπαν οτι δεν υπαρχει κατι τετοιο. Στο Media Markt που πηγα μου ειπαν οτι τους ειχε τελειωσει. Εριξα και μια ματια στα τηλεχειριστηρια αλλα ειδα οτι ηταν το λιγοτερο 15 και οχι καλης μαρκας. Εξαλλου με 15 περνω ανταπτορα 2 υποδοχων αρα συμφερει περισσοτερο Κανενα αλλο μερος να ψαξω (με τελευταια λυση το διαδικτυο); Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosvlass Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Δοκιμασες σε κανα videoclub που σου ειπα? Ακομα δεν μπορω να θυμηθω το ονομα αλλα που θα παει...(Αν εχει κανεις υποψη του ενα videoclub στου ζωγραφου στην γωνια ουλοφ παλμε και λ.παπαγου που ειναι στον 1ο οροφο ποιο καταστημα ειναι?) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mihachris Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Φιλε μενω ηλιουπολη ιδεα δεν εχω ιδεα απο εκει γυρω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VAssassin Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Ρίξε μια ματιά κι εδώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fronimitis Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2009 Ρίξε μια ματιά κι εδώ Καλή τιμή!Δες και που βρίσκεται το συγκεκριμένο μαγαζί και τράβα πάρτο.http://www.ebw.gr/Store/Store/tabid/105/List/0/Default.aspx Πρίν πάς πάρτους ένα τηλέφωνο να δείς αν το έχουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mihachris Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2009 Η τιμη ειναι πολυ καλη αλλα βρισκεται πολυ μακρια. Παντως θα προσπαθησω να παω αμα μπορω. Τιποτα αλλο κανεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavlos77 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 PS2 To USB Adapter Λέτε αυτός ο αντάπτορας να κάνει και για το PC? Εεεεε...? http://www.ebw.gr/store/default.aspx?tabid=144&CatID=88&productid=3463 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darklordvader77 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 ναι, απο κει το χω παρει κ γω.. πολυ καλο! Το χω 2 χρονια τωρα.. εχει ενα mini-cd με drivers, αν κ μια φορα που χα ξεχασει, δουλεψε κ παλι.. (κ σε Vista κ σε 7) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavlos77 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 OK.Θα πάω να το πάρω με χίλια....Τέσσερα χειρηστήρια παίρνει όμως?Χειρηστήρια λες να πάρω απο εκεί ή από κανένα άλλο μαγαζί? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darklordvader77 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Όχι, 2 υποδοχες εχει.. απο κει δεν εχω παρει χειρηστηρια, αλλα παρε τα Dualshock 2 που ΚΑΙ πιο φθηνα ειναι πια, ΚΑΙ ειναι σκυλια γενικα.. τα 2 που του συνδεω τα εχω απ το 2004! Απλα προσεχε για απομιμήσεις, κυκλοφορουν αρκετα κινεζικα.. στο Πλαισιο που χα παει την τελευταια φορα παντως ειχανε αυθεντικα! στα 29.99Ε αν θυμαμαι καλα.. p.s. Θα το λιωσετε στo Pro, ή ειναι ιδεα μου? p.s.2 Αν παρεις τελικα αυτα, να πατησεις το analog (να αναψει το κοκκινο λαμπάκι) για να κανει Map κ το αναλογικο κ να το ρυθμισεις οπως θες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavlos77 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Όχι, 2 υποδοχες εχει.. απο κει δεν εχω παρει χειρηστηρια, αλλα παρε τα Dualshock 2 που ΚΑΙ πιο φθηνα ειναι πια, ΚΑΙ ειναι σκυλια γενικα.. τα 2 που του συνδεω τα εχω απ το 2004! Απλα προσεχε για απομιμήσεις, κυκλοφορουν αρκετα κινεζικα.. στο Πλαισιο που χα παει την τελευταια φορα παντως ειχανε αυθεντικα! στα 29.99Ε αν θυμαμαι καλα.. p.s. Θα το λιωσετε στo Pro, ή ειναι ιδεα μου? p.s.2 Αν παρεις τελικα αυτα, να πατησεις το analog (να αναψει το κοκκινο λαμπάκι) για να κανει Map κ το αναλογικο κ να το ρυθμισεις οπως θες. Ναι που το κατάλαβες?...Βασικά όχι και τίποτα άλλο, είναι πολυ βολικά τα χειρηστήρια αυτά και θυμίζουν PS2 ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darklordvader77 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 μα αυτο σου λεω, να παρεις του ps2 τα χειριστηρια. btw δε δουλευει το link, για ξανα-ποσταρε το.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavlos77 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Έφτιαξε η ιστοσελίδα...Για δείτε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα