Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με Audiograbber

Diomedes

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρά σε όλους!

Πρόσφατα παρατήρησα κάποιο πρόβλημα με το Audiograbber. Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά όμως τελευταία έχει χειροτερέψει.

Βάζω το δισκάκι που θέλω να ριππάρω, επιλέγω φάκελο προορισμού, ιδιότητες MP3, κομμάτια που θέλω να κρατήσω και Grab! Όλα καλά ως εδώ. Κάνει πως κατεβάζει τα τραγούδια (πιθανόν και να το κάνει, αλλά χωρίς ίχνη!), περιμένω, περιμένω, τελειώνει κάποια στιγμή, κοιτάω να δω τα αρχεία που δημιούργησε αλλά τον π... Στον φάκελο προορισμού δεν υπάρχει τίποτα (ούτε καν τα WAV).

Μίλησα και με τον συγκάτοικό μου που έχει το ίδιο πρόγραμμα (έκδοση 1.82) αλλά δεν μπόρεσε ούτε αυτός να δει τι φταίει (ισχυρίζεται ότι είναι πρόβλημα hardware ή σχετικό με τους οδηγούς του DVD-RAM). Αν έχει κανείς καμιά ιδέα θα του είμαι ευγνόμων.

(Για την ιστορία, προσπάθησα να κάνω δουλειά και με το FreeRIP2 αλλά χωρίς επιτυχία. Επίσης, παράλληλα τρέχω και το CD/DVD Acoustic Silencer που δουλεύει στο background και που δεν μπορώ να το απενεργοποιήσω. Μήπως τελικά επιρρεάζει αυτό την όλη διαδικασία;)

Ευχαριστώ

• Super Moderators
Δημοσ.

1. Λειτουργικό Σύστημα;

2. Είναι παρόντες οι drivers ASPI; Πήγαινε στο site της Adaptec, κατέβασε ένα μικρό αρχείο με την ονομασία aspicheck.exe και έλεγξε το σύστημά σου.

3. Στις προτιμήσεις για το mp3 ripping, έχεις βάλει Rip to .wav file and keep the file; Ή έχεις βάλει Rip to .wav and delete the .wav file; Ή μήπως έχεις βάλει να γίνεται το ripping χωρίς .wav;

Δημοσ.

Ευχαριστώ για την απάντησή σου paredwse.

1. Windows XP (δυστυχώς)

2. Ναι, διαφορετικά δεν θα υπήρχετ το tab ASPI ενεργοποιημένο στο Audiograbber. Εξάλλου έχω ξανακάνει ripping με την επιλογή ASPI στο παρελθόν

3. Δοκίμασα 2 επιλογές: WAV-->MP3 + delete WAV afterwards, WAV only

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...