ffilz Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2006 Σαν χρήστης PC είμαι advance user. Δεν έχω ιδέα όμως πως φτιάχνουν μια σελίδα στο Internet. Από που να ξεκινήσω; Δεν θέλω να μου γράψετε manual για άσχετους. Μόνο από που να ξεκινήσω. Κανένα βιβλίο, πως θα το ανεβάσω, και πως να ψάξω. Ο λόγος που το θέλω είναι για να μάθω, αλλά και για να φτιάξω και ένα site για ένα μαγαζί, χωρίς να με απασχολεί αν θα πετύχει. Καμία ιδέα; Ευχαριστώ
mjmj Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2006 Μαθε για αρχη το dreamweaver. Ως expert user δεν θα πρεπει να δυσκολευτεις πολυ.
ffilz Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2006 Συγνώμη δεν είχα δει το post πιο κάτω του Genius Hermes ξεχάστε το. Θα μάθω μαζί του.
snik Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2006 kai ena frontpage pisteuo arkei gia ena aplo site
medicine Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2006 An thes ti gnomi mou,mi xaneis ton kairo sou an den eisai sindedemenos epaggelmatika me tin pliroforiki,mathainontas programmata kai glosses.Ektos sou eipa an einai meros tis douleia sou i to exeis san agapimeni asxolia opote pao paso.Prosopika otan ithela na ftiakso kapote selida,basistika sto netobjects - enan what you see is what gou get editor kai ekana ti douleia mou amesos.
lord_maverick Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2006 dokimase this exei o,ti mporei na xreiastei enas web designer! kai an thes voitheia se kati mporeis na pm..
ffilz Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2006 Ευχαριστώ πολύ Μία εφαρμογή what you see is what gou get μου κάνει. Και μετά πως το κάνω upload? Πρέπει να πληρώσω? Που πρέπει να αποτανθώ?Ο υπολογιστής μου πρέπει να είναι online συνέχεια ?
ALR Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2006 Ευχαριστώ πολύΜία εφαρμογή what you see is what gou get μου κάνει. Και μετά πως το κάνω upload? Πρέπει να πληρώσω? Που πρέπει να αποτανθώ?Ο υπολογιστής μου πρέπει να είναι online συνέχεια ? Μετά ψάχνεις κάποια υπηρεσία που να σου δίνει χώρο στο internet μέσα από δικούς της servers, ώστε να μην χρειάζεται να είναι ο δικός σου υπολογιστής συνέχεια ανοιχτός και να μην επιβαρύνεσαι τόσο εσύ, όσο και οι επισκέπτες της ιστοσελίδας σου.Και δωρεάν εννοείται! Ψάχνεις το http://www.freegreece.net
ffilz Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2006 Ευχαριστώ πολύ. όπως πάντα κατατοπιστικότατοι. Αν παρουσιαστεί κάπου πρόβλημα θα επανέλθω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.