zaskar Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2006 Καλησπέρα, θα κάνω μια-δυο ηλίθιες ερωτήσεις αλλά πάρτε τις σαν το πρώτο μου βήμα στο να μάθω το DVD Recorder μου: 1. Έχω ένα DVD+RW στο οποίο θέλω να γράφω και να σβήνω. Για να το κάνω αυτό, τι θα πρέπει να επιλέγω στο nero; Τι Multisession; Προφανώς δεν θα πρέπει να κλείνω και την σαιζόν έτσι δεν είναι; 2. Ποια η επ’ ακριβός διαφορά το DVD + με αυτό του DVD -. Κάτι έχω μάθει σχετικά με τα Philips και τα – τους αλλά δεν τα ξέρω μάλλον όπως θα έπρεπε. Ξέρει κανείς όλη την ιστορία; 3. Τελικά τι είναι καλύτερο; Το – ή το +; Έχουν διαφορά στην ταχύτητα ανάγνωσης ή εγγραφής; Εγώ έχω ένα Recorder της NEC και ο Player μου είναι το XBOX μου. Ως σήμερα δεν είχα κάποιο πρόβλημα αλλά αναρωτιέμαι ποιο είναι καλύτερο. 4. Όσες ταινίες έγραψα σε DVD 4.7GB δεν είχαν κάποιο πρόβλημα στο να τις δω στο XBOX μου. Έγραψα όμως και μια σε DVD 8GB την οποία το PC την παίζει κανονικότατα, το XBOX όμως αρνείτε. Ξέρει κανείς γιατί;
blackwar Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2006 Καλησπέρα φιλε. Λοιπόν έχουμε και λεμε 1). Στο επανεγραψιμο δισκάκι όταν γεμίσει, απλά για να ξαναγράψεις χρειάζεται πρώτα να το σβήσεις από το nero μέσω της επιλογής διαγραφή dvd ή cd, κατά τα άλλα το επανεγραψιμο συμπεριφέρεται όπως και τα εγγράψιμα μιας χρήσης δισκακια. 2). Τώρα πλέον διαφορά δεν υπάρχει καμία, συνήθως μέχρι πέρυσι κάποια παλιά μοντέλα οικιακών dvd player δεν μπορούσαν να διαβάσουν +R οποτε ήθελαν αναγκαστικά –R. 3). Έχοντας και εγώ NEC το μοντέλο 3500AG, και διαβάζοντας στα διάφορα φόρουμ έχω μάθει ότι τα NEC προτιμάνε δισκάκια +R , αλλά και –R να χρησιμοποιήσεις δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα και καμιά διαφορά σε ποιότητα και αναπαραγωγή, αρκεί να είναι επώνυμα! 4). προφανώς έπρεπε να αλλάξεις το booktype σε DVD-ROM στο δισκάκι (Μονό σε +R και όχι–R δισκάκι) προσωπικά δεν έχει χρειαστεί να αλλάξω το booktype γιατί οι συσκευές μου αναπαράγουν τα doual χωρίς πρόβλημα. Ελπίζω να σε κάλυψα! Υ.Γ Άμα κάνεις και μια αναζήτηση στο φόρουμ θα σου βγάλει ουκ ολίγες απαντήσεις στα ερωτήματα σου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.