erik25 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2006 Φαίνεται σαν πρόβλημα εγγραφής αλλά το παρουσιάζει μόνο σε ένα συγκεκριμένο τύπο αρχείων. Σε αρχεία από Autocad δηλαδή με κατάληξη .dwg δεν μπορεί να μου τα ανοίξει από το cd που τα έχω γράψει.Μου βγάζει το εξής: Cannot find the specified drawing file Please verify tha the file exists. Αν το πετάξω στο σκληρό δίσκο από το cd τότε το ανοίγει κανονικότατα! Ξέρεις κανείς να μου πει γιατί το κάνει αυτό? Έχω το NEC ND-3540A dvd recorder.
S2Katana Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2006 Εγω παθαινω συχνα το ιδιο με αρχεια image...
spirosta Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2006 είναι κάποιο θέμα του cad. Το είχα αντιμετωπίσει και εγώ παλαιότερα. Καλό είναι τα αρχεία αυτά να τα εξάγεις και σε απλό txt για να μην έχεις προβλήματα.
Αλέξης Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2006 Αν θυμαμαι καλα,καποια αρχεια ανοιγοντας τα, βαζουν καποιο στιγμα μεσα στον εαυτον τους (δεν γνωριζω το γιατι).Οποτε ειναι φυσιολογικο να μην μπορουν να το εγγραψουν σε CD,και ετσι το αρχειο δεν ανοιγει.Αρα copy στον σκληρο....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.