Godfath3r Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 καρκίνο μπορεί να πάθωεγώ σαν παθητικός καπνιστής και ο καπνιστής να ζήσει 100 χρόνια. με πιάνεις? απλά λέμε να μην γίνουν στάχτη μισθοί σε κακιές επενδύσεις. Πού ζείς?:evil: Το αν θα πάθεις καρκίνο απο το κάπνισμα ή απο το παθητικό κάπνισμα είναι θέμα περισσότερων πιθανοτήτων...Έλεος!!!!(Εσύ μιλάς για ακραίες κατηγορίες οργανισμών -αν θέλεις μπορώ να στο αναλύσω κιαυτό!) Στάχτη τα θεωρείς εσύ.Εγώ που δεν τα θεωρώ τα αγοράζω.Wheres your f@cking problem?Aυτά θα δώσω εγώ στο παιδί μου όπως κάποιος άλλος με διαφορετικά ενδιαφέροντα θα δώσει την εξάτμιση του "φτιαγμένου" αυτοκινήτου του...(θεός φυλάξει!) με πιάνεις? Ναι, και αγοράζω αυθεντικά cd μουσικής (και μερικές ταινίες) και καπνίζω.(Και δεν είμαι κανά πλουσιόπαιδο) Ζητώ συγγνώμη για το έντονο ύφος...Αλλά δεν μπορώ.mandate, δεν έχω κάτι με εσένα αλλά με τις ιδέες σου στο συγκεκριμένο θέμα... (Να ξεκαθαρίσω και κάτι άλλο: με αυτά που είπα εννοείται πως ρίχνω και ένα φταίξιμο στις εταιρίες που έχουν -οι περισσότερες- εξωφρενικές τιμές, αλλά κάποια πράγματα πώς να το κάνουμε αξίζουν!)
mandate Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 Πού ζείς?:evil: Το αν θα πάθεις καρκίνο απο το κάπνισμα ή απο το παθητικό κάπνισμα είναι θέμα περισσότερων πιθανοτήτων...Έλεος!!!!(Εσύ μιλάς για ακραίες κατηγορίες οργανισμών -αν θέλεις μπορώ να στο αναλύσω κιαυτό!) Στάχτη τα θεωρείς εσύ.Εγώ που δεν τα θεωρώ τα αγοράζω.Wheres your f@cking problem?Aυτά θα δώσω εγώ στο παιδί μου όπως κάποιος άλλος με διαφορετικά ενδιαφέροντα θα δώσει την εξάτμιση του "φτιαγμένου" αυτοκινήτου του...(θεός φυλάξει!) με πιάνεις? Ζητώ συγγνώμη για το έντονο ύφος...Αλλά δεν μπορώ.mandate' date=' δεν έχω κάτι με εσένα αλλά με τις ιδέες σου στο συγκεκριμένο θέμα... (Να ξεκαθαρίσω και κάτι άλλο: με αυτά που είπα εννοείται πως ρίχνω και ένα φταίξιμο στις εταιρίες που έχουν -οι περισσότερες- εξωφρενικές τιμές, αλλά κάποια πράγματα πώς να το κάνουμε αξίζουν!)[/quote']φυσικά και είναι δική μου άποψη και θα ήταν αντιδημοκρατικό να συμφωνούσαμε όλοι θα ήμασταν πρόβατα .[off topic α ναι το ξέρω άλλοι έχουν και γ@8% τα επιδιορθωτικά ένζυμα και έχουν σχεδόν μηδανικές πιθανότητες να πάθουν μιας και οι όποιες αλλαγές στο γενετικό τους επιδιορθώνονται άμμεσα.] και βέβαια δε είναι πολλά τα 40 Ε για ένα ''κουτάκι'' απλά εγώ γουστάρω να υπάρχει η λέξη ρευστότητα στο λεξιλόγιό μου. how 'bout that?
Godfath3r Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 Fair enough... Όχι όμως και να θεωρούμε κορόιδα όσους ξοδεύουν τα λεφτά τους (και μάλιστα όπως αυτοί νομίζουν!) Κορόιδο για μένα είναι αυτός που μπορεί να πάρει ΤΟ ΙΔΙΟ πράγμα φθηνότερα.Tώρα αν εσύ θεωρείς το ίδιο πράγμα το phillips το dvdaki (ή cdaki)με τα εκάστοτε καλιγραφικά ή μή γράμματα με ένα αυθεντικό DVD παραπάνω απο απλής έκδοσης (δηλαδή τουλάχιστον booklet) τότε μάλλον θα πρέπει να εξασκήσεις περισσότερο τις διακριτικές και συγκριτικές σου ικανότητες...
mandate Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 όποτε βρήκα dvd στα 10 Ε το αγόρασα,όχι όμως το οποιοδήποτε που έκανε 10 Ε.fast n furious 1[not much but it is something] xxx-1 solaris swordfish [καλά μη φωνάζετε έχω και άλλα αυθεντικά] από εφημερίδες υπάρχουν μερικές φορές ευκαιρίες. π.χ. το bennny hill σε κατάστημα είχε 22 Ε ενώ τέτοιες σειρές τώρα συνοδεύουν τον τύπο.
ANEMOS-V Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 pote eise peiratis? otan kratas ta dika sou backup den eise.. otan danizeis sto filo sou to original kai to krataei backup den eine.. otan doseis ston filo sou to backup xoris na tou doseis to original.. tote eise ? vre de mas..xe..zoun leo go. giati de pianoun tous megalemporous pou fernoun stin ellada ntalikes fortomenes me copies? xeritizoun ..ithela na po..lol
dim_b Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 Κατά τη γνώμη τους, σε όλες τις περιπτώσεις που ανέφερες. Κατά τη δική μου γνώμη, όταν πουλάς κάποιο αντίγραφο.
ANEMOS-V Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 eine klepsia...den antilego. omos..giati den pane na stamatisoun na piasoun! ton proto enoxo kai ypetio ? tis eteries pou ebgalan ta recorder ! diladi theloun na sou valoun meli sta daktyla alla..na mi to glyfeis
ANEMOS-V Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 de mporesan na stamatisoun tin peiratia symvatikon oplon . tis paranomes monades paragogis pyrinikon oplon. tis paranomes paragoges narkotikon. eimaste isos sto katofli pyrinikou olethrou kai 3ou pagkosmiou (euxomai oxi) edo o kosmos xanetai... kai aytoi prospathoun na stamatisoun tous peirates me ta paixnidakia..kai mousiki..ktl.. eno opos eipa prin afinoun tis etairies na kataskeuazoun ta RECORDERs ta opla diladi ton peiraton ! ti na po..loipame gia to melon ton paidion mou kai olon ton paidion auto mono...
john_the_tiger Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 eno opos eipa prin afinoun tis etairies na kataskeuazoun ta RECORDERs ta opla diladi ton peiraton ! ti na po..loipame gia to melon ton paidion mou kai olon ton paidion auto mono... Μην νομιζεις οτι αν δεν εβγαζαν στην παραγωγη τα recorders δεν θα υπηρχαν μαιμουδες δεν ξερω αν τα προλαβες αλλα πριν πολλα χρονια που δεν κυκλοφορουσαν τα αντιγραφικα τοσο πολυ μονο αυτοι που εκαναν παραεμποριο ειχαν recorders και εβγαζαν μαιμουδες που μαλιστα τοτε τις πουλουσαν πανακριβα...2500-3500 δρχ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.