Προς το περιεχόμενο

Εκστρατεία Κατά Της Πειρατείας DVD

zavlakas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Tα συμπερασματα δικα σας

Νοικιασα το Memento απο πολυ γνωστη αλυσιδα videoclub. (μα πολυ γνωστη).

Πανω στο dvd (σβησμενο αλλα εμφανες) : Η ταινιοθηκη του Σινεμα.

Κατα τα αλλα' date=' συμμετεχει κι αυτο στην εκστρατεια κατα της πειρατειας.[/quote']

Αυτοι ολοι ειναι οι πιο μεγαλοι απατεωνες...

Δημοσ.

Tι μου θυμισες ρε johny...

Θεσσαλονικη πριν 3 χρονια...Νοικιαζω το memento-οχι απο αλυσιδα-και με το που βγαινω απο το μαγαζι βλεπω το logo cinema.Θα πεσει γελιο σκεφτομαι.Και επεσε.

Βλεπω το καταπληκτικο αυτο εργο και αφηνει να περασει κανας μηνας.Ενα απογευμα χτυπαει το

τηλεφωνο και με ενημερωνουν οτι εχω ενα dvd τους εδω και καιρο.Ζηταω συγγνωμη και τους λεω οτι προφανως ο συγκατοικος το νοικιασε και το χει καπου στο δωματιο του.

Περναει ενας ακομα μηνας και με ξαναπαιρνουν τηλεφωνο.Αυτη τη φορα λεω θα παω απο το μαγαζι να γελασουμε.

-Καλησπερα,εφερα ενα dvd που ειχα καθυστερησει καιρο.

H τυπισσα συμβουλευεται το pc,κανει κατι υπολογισμους στο κομπιουτερακι και μου λεει ενα ποσο που δεν θυμαμαι αλλα ειναι προθυμη να μου κανει εκπτωση και να πληρωσω γυρω στα 25 ευρω.

-Γιατι αργησες τοσο πολυ?

-Ειχα ξεχασει οτι την νοικιασα.Μαλλον επρεπε να το γραψω καπου.*

-Τωρα τι να σε κανω.25 ευρω.

-Δεν πληρωνω τιποτα.

-Συγγνωμη?

-Ειναι παρανομο να νοικιαζεται dvd απο περιοδικα.

Η τυπισσα αρχισε την αντεπιθεση.

-Τι ειναι αυτα που λες?Εχουε αδεια απο το περιοδικο να τα νοικιαζουμε.

-Να την δω.

-Δεν την εχουμε εδω.Την εχει το αφεντικο.-

-Καλα δεν την εχετε στο μαγαζι αλλα την εχει το αφεντικο μαζι του?

Κατι προσπαθησε να ψελλισει αλλα την διεκοψα:

-Φευγω και θα ξαναρθω την Δευτερα να μου δειξεις την αδεια και τοτε θα πληρωσω.

Το Σαββατο βλεπω στο κινητο μου μια αναπαντητη κληση απο αγνωστο αριθμο.Απο το σταθερο καλω το νουμερο.Ηταν το αφεντικο.

-Γιαννακη γιατι κανεις μαγκιες?

-Τι μαγκιες?

-Γιατι δεν φερνεις το dvd?

Ακολουθησε κανα 5λεπτο ενας διαλογος που οσο περνουσε η ωρα γινοταν και πιο εντονος.

-Ελα απο το μαγαζι τωρα που ειμαι και γω γιατι προχθες βρηκες την κοπελα και την εβρισες.(ΜΕΓΑ ΨΕΜΑ)

-Δεν μπορω σημερα γιατι δουλευω.

-Ελα αυριο.

-Και αυριο δουλευω.

-Καλα πλακα με κανεις?Δουλευεις και Κυριακη?

-Λογαριασμο θα σου δωσω ρε?Εσυ πως εχεις ανοιχτο το μαγαζι Κυριακη?

Οντως δουλευα σε netcafe.

Τελικα του δωσα τον λογο μου οτι την Δευτερα θα περασω.Περασα αλλα δεν ηταν εκει.Με το που μπαινω στο μαγαζι βλεπω την τυπισσα που ηταν και την προηγουμενη βδομαδα.

Ουτε καλησπερα δεν της λεω.

-Γραψε ενα τηλεφωνο.Της λεω ενα 7ψηφιο αριθμο και τον γραφει.

-Παρε αυτο το νουμερο και πες τους οτι εχεις αδεια να νοικιαζεις τα DVD του cinema.

-Tι τηλεφωνο ειναι αυτο?

-Του περιοδικου cinema.** :twisted:

Eμεινε καγκελο.

-Εχεις την αδεια?

-Γιατι δεν ηρθες εχθες?Οχι δεν την εχω.

-Καλα.Αντε γεια.

Οπως εφευγα με ρωταει:

-Ολα αυτα εγιναν για τα 25 ευρω?

Γυρναω και τις λεω ενα ξερο ΟΧΙ.

Το μονο που μετανοιωσα ειναι οτι δεν κρατησα το DVD η δεν το κατεστρεψα...

Το ιδιο συνεβει και περσυ στην Αθηνα με το Τhe Man Who Wasnt There.

Aυτοι βεβαια ειχαν την προνοητικοτητα να καλυψουν με μαυρο μαρκαδορο το logo.Περασαν παλι κανα δυο μηνες,καθαρισα το dvd,το επεστρεψα,ακουσα ενα εξωφρενικο ποσο,της ειπα τα γνωστα,μου ειπε οτι θα πρεπει να ντρεπομαι και να μην ξαναπαω στο μαγαζι.Καμια φορα μπαινω και ριχνω καμια ματια για να κανω παραγγελιες στην ξαδερφη.:twisted:

Ποιος λετε να βγηκε χαμενος?

Ετσι μου ρχεται καμια φορα να γραφτω σε ενα videoclub,να νοικιασω ολες τις ταινιες cinema και να μην τις ξαναδουν ποτε.Η καλυτερα να ανοιξω δικο μου μαγαζι με ολα τα dvd που κυκλοφορουν στα περιοδικα και τις εφημεριδες.

*Απλα δειτε ποια ταινια ηταν!:twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

**Εννοειται οτι απο την πρωτη στιγμη επικοινωνησα με το περιοδικο και μου ειπαν οτι ειναι παρανομο,δεν εχουν δωσει σε κανεναν αδεια και ειναι δυσκολο να κινηθουν νομικα γιατι πρεπει να γινει μεμονωμενα εναντιον καθε καταστηματος.Παντως καποια καταστηματα τα δινουν δωρεαν προς τιμην τους.

Δημοσ.
ara min agorazete peiratika dvd' date=' min eiste toso lazy.

balte ena dsl kai katebaste to sumpan :D[/quote']

Εγώ συμφωνώ αλλά και διαφωνώ συνάμα. Όντως δεν έχει νόημα να αγοράζει κανείς πειρατικά DVD (εδώ που τα λέμε, υπάρχει και κάποιο ρίσκο να βγουν χάλια στην ποιότητα). Αντ' αυτού, πηγαίνετε στο βίντεοκλαμπ της γειτονιάς, νοικιάστε το DVD που θέλετε και ριπάρετέ το μόνοι σας! Υπάρχουν εξάλλου τόσα προγράμματα γι' αυτή ακριβώς τη δουλειά (π.χ. DVD shrink που ακόμα κι ένας παντελώς άσχετος με Η/Υ θα μπορούσε να το δουλέψει). Έτσι κερδίζετε σε ποιότητα και σε χρόνο! :-)

Βέβαια να μου πεις, κι αυτό πειρατία δεν είναι; Ίσως, όμως τουλ. τα λεφτά δεν πάνε στους εμπόρους λευκής σαρκός ή άσπρης σκόνης (λέμε τώρα) :-)

Δημοσ.

Καλα αυτο για την ποιοτητα μαλλον ειναι για τους μαυρους που πουλανε ολοκαινουργιες ταινιες αλλα απο καμερα...βλεπεις να περνανε σκιες με ποπ κορν ακους βηξηματα ή οτιδηποτε αλλο...αρα η λυση ειναι dsl...Α! τωρα τελευταια ενας φιλος ανακαλυψε ενα video club που ΠΟΥΛΑΕΙ ολοκαινουργιες ταινιες που δεν εχουν παιχτει ουτε στο cinema! μονο 3 ευρω!!!και η ποιοτητα αψογη...Ας κλεισουν πρωτα ολα αυτα τα μαγαζια και μετα αφου κατεβασουν και τις τιμες στα γνησια (ακου 30 ευρω η ταινια!) τα ξαναλεμε γιατι

Η πειρατεια...σωζει τις τσεπες μας!!!

• Moderators
Δημοσ.
Tα συμπερασματα δικα σας

Νοικιασα το Memento απο πολυ γνωστη αλυσιδα videoclub. (μα πολυ γνωστη).

Πανω στο dvd (σβησμενο αλλα εμφανες) : Η ταινιοθηκη του Σινεμα.

Μου έχει συμβεί σε πάνω απο δύο ταινίες σίγουρα. Απο Blue. (υπάρχει καποια πολιτική στο να μην αναφέρουμε επίσημα ονόματα;)

Επίσης στο ίδιο μαγαζί μέσα μέχρι σίγουρα πριν μερικούς μήνες(μετα σταμάτησα να πηγαίνω), πουλούσαν κενά dvd-r, dvd+r, και cd-r (και rw) για αντιγραφές. Τώρα, ή είναι τυχαίο,

ή σου λένε, τις αντιγράφουν που τις αντιγράφουν, κάτσε να βγάλουμε και εμείς κάτι απο την υπόθεση...

Δημοσ.

ή σου λένε' date=' τις αντιγράφουν που τις αντιγράφουν, κάτσε να βγάλουμε και εμείς κάτι απο την υπόθεση...[/quote']

AXAXA!! klasiko paradigma ena filaraki mou pou phgaine se vc ths idias alisydas

k analogws to ti noikiaze elege : aytes edw k "tosa" agrafa!!! to karfwma to idio!!

Δημοσ.

Το παιχνίδι με τα Dvd είναι πια χαμένο για τις εταιρίες που τα νοικιάζουν / πουλάνε. Σε λίγο καιρό θα φαντάζει τόσο γελοίο όσο το να νοικιάζει κανείς φωτογραφίες! :-) Επειδή όμως υπάρχουν πολλά "καμμένα αμερικανάκια", οι αντι-πειρατικές καμπάνιες βρίσκουν αντίκρυσμα (και όχι τίποτα άλλο, αλλά μας προκαλούν και ενοχές! :-))

Δημοσ.
Το παιχνίδι με τα Dvd είναι πια χαμένο για τις εταιρίες που τα νοικιάζουν / πουλάνε. Σε λίγο καιρό θα φαντάζει τόσο γελοίο όσο το να νοικιάζει κανείς φωτογραφίες! :-) Επειδή όμως υπάρχουν πολλά "καμμένα αμερικανάκια", οι αντι-πειρατικές καμπάνιες βρίσκουν αντίκρυσμα (και όχι τίποτα άλλο, αλλά μας προκαλούν και ενοχές! :-))

Οντως πολλα τα Αμερικανακια...τι να πω οταν τους βλεπω να αγοραζουν γνησια θελω να τους ρωτησω...μα καλα ειστε τελειως τρελοι ? (για να μην πω τιποτα πιο βαρυ)

Δημοσ.

Τι να πεις; Αφού είναι! Ο συγκάτοικός μου πάντως έχει βρει μια πολύ καλή έκφραση για αυτό: "Μα καλά, γιατί είσαι τόσο αγαθός;" :-)

Δημοσ.

Εγώ είχα νοικιάσει αντιγραμμένο DVD από κατάστημα γνωστής αλυσίδας delivery (δεν υπάρχουν και πολλές ;)). Φυσικά ήταν το τελευταίο που νοίκιασα από εκεί (ούτως ή άλλως ήταν ακριβοί και το σύστημα παράδοσης/παραλαβής δεν με βόλευε).

Οντως πολλα τα Αμερικανακια...τι να πω οταν τους βλεπω να αγοραζουν γνησια θελω να τους ρωτησω...μα καλα ειστε τελειως τρελοι ? (για να μην πω τιποτα πιο βαρυ)

Δηλαδή τώρα θα πρέπει να αρχίσουμε να ντρεπόμαστε όσοι αγοράζουμε γνήσια; Είστε σοβαροί; :twisted:

Δημοσ.
Εγώ είχα νοικιάσει αντιγραμμένο DVD από κατάστημα γνωστής αλυσίδας delivery (δεν υπάρχουν και πολλές ;)). Φυσικά ήταν το τελευταίο που νοίκιασα από εκεί (ούτως ή άλλως ήταν ακριβοί και το σύστημα παράδοσης/παραλαβής δεν με βόλευε).

Δηλαδή τώρα θα πρέπει να αρχίσουμε να ντρεπόμαστε όσοι αγοράζουμε γνήσια; Είστε σοβαροί; :twisted:

Αναλογισου ποσο σου εχουν κοστισει ολοι αυτοι οι γνησιοι τιτλοι και ποσο χρησιμοι σου ειναι τωρα πια και πες μας...

Δημοσ.

Mh pame k sto allo akro tiger. Eipame, exoun ypervolikes times kapoia gnhsia Dvd klp, alla mh to kseftilizoume teleiws...

Gnwmh mou einai oti an kati PRAGMATIKA aksizei (o,ti nomizei o kathenas oti aksizei gia ton idio ennow ) k den exei entelws treles times, na agorastei GNHSIO. Na sou dwsw ena paradeigma. Katevazeis ena paixnidi apo to net...to vlepeis, to ksanavlepeis, sou aresei TRELA, tha to paizeis kairo klp. Dwse mou ena logo na mh to pareis authentiko, me ta koutakia tou ta wraia, ta manual, ta updates tou, ta extras tou k o,ti allo borei na exei ena authentiko (!)

Proswpika Paradeigmata gia paixnidia :

Death Rally, Virtual Pool, Nba Live, Age of Empires klp

Gia tainies twra. An eisai fanatikos thaumasths enos ithopoiou / eidous tainiwn / tainias. Giati na mh pareis ta authentika kai na exeis ta vivliarakia tous , ta info tous, ta logo ektypwmena panw sthn tainia, tis yperoxes thikes tous (xartines klp) klp klp klp ???

Ekei pou tha symfwnhsoume einai stis tragikes times pou exoun ftasei ta paixnidia, eidika se konsoles. E, 60 kai 70 eurw einai ontws ypervolika polla.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...