Προς το περιεχόμενο

Halo 2 [PC] {Windows Vista Only/XP Patch post 78}

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Τι κάνει ο άπληστος βλακάκος για να προοθήσει το νέο του προϊόν.

Μονο και μόνο κάντε μποικοτάζ στο HALO, (εγώ πάντως δεν πρόκειτε να το αγοράσω) ακούς εκει, να με βάλει να αγοράσω και τα αθλια windows Vista για να παίξω HALO???

ώρες ώρες αναρωτιέμε, μήπως και η ασυμβατότητα προγραμμάτων μεταξύ VISTA-XP έγινε επήτηδες??? λεω εγώ τώρα....

diladi mas lene oti einai directx 10 game? alliws den eksigitai oti einai vista required...

μα και το directX 10 για τους ίδιους λόγους μόνο σε Vista μπαινει...

• Απαντ. 106
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Halo Comparison: Xbox vs PC

http://www.gamespot.com/features/6169711/index.html?tag=topslot;title;1&om_act=convert&om_clk=topslot

PS: Στο video συγκρίνεται κι η Χ360 έκδοση του Halo2. Τουλάχιστον οι graphics whores θα έχουν να λένε ότι στο PC είναι καλύτερο το Halo2 από οποιαδήποτε άλλη version αλλά τι να το κάνεις μετά από τόσο καιρό.

Δημοσ.

Το Halo είναι DX9 (ω, ναι). Όταν ρωτήθηκαν οι ειδικοί γιατί ειναι Vista only αφου δεν είναι DX10, απάντησαν οτι θα εκμεταλεύεται ένα χαρακτηριστικό των Vista, το οποίο επιτρέπει να γράφονται δεδομένα στον δίσκο ενώ παιζεις ........

Δημοσ.

Δεν πάει να δει και το Halo2 αν έρχομαι λέω εγώ :P. Το άχτι μου το έβγαλα όταν έπαιξα το πρώτο Halo το οποίο περίμενα από την εποχή της Voodoo2 (ω ναι)

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

:twisted: Re to ethapsan stis kritikes. to pc gamer kai to pc format gia onoma tou theou. epitides to ekanan

You say Halo, we say goodbye

http://www.computerandvideogames.com/article.php?id=163876&skip=yes

Entaksei kai meta lene oti kseroun ti tous ginete. tha tous parei kamia ora :twisted:

GameZone 5/8/2007 9.2 out of 10 92.0%

Gaming Nexus 5/15/2007 8 out of 10 80.0%

GamingTrend 5/1/2007 86 out of 100 86.0%

PC Gamer UK 6/1/2007 66 out of 100 66.0% :twisted:

PC Format UK 6/1/2007 65 out of 100 65.0% :twisted:

Wham Gaming 5/13/2007 8 out of 10 80.0%

GamerNode 5/3/2007 9 out of 10 90.0%

Δημοσ.

Μην βγάζεις εύκολα συμπεράσματα και μην βιάζεσαι.

Εδώ 6.1 πήρε απο τους χρήστες που ψηφίζουν για το game με άριστα το 10 και συνολικά 78% από όλα τα reviews.

Ας γίνουνε τα reviews 35-40 για να έχουμε ένα καλό συνολικό δείγμα. Τώρα με 13 δεν μπορούμε να έχουμε ολοκληρωμένη γνώμη.

Με ενδιαφέρει το gamespot και το computer gaming world πόσο θα του δώσουνε. Όντως όμως είναι πολύ λίγο το 66-65 για Halo 2.

Eδώ συμφωνούμε. :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...