mageor Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2006 Γεια σας κυριοι προσφατα αγορασα ενα Asus A8N32-SLI deluxe και ενα εξωτερικο disk enclosoure sata και usb. Θέλω να εκμεταλευτω την E-sata έξοδο της μητρικής ,όπου Ε=Εxternal και να συνδεσω τον εξωτερικο sata δισκο. Το Ε-sata καλωδιο ομως ειναι διαφορετικο απο το κλασσικο sata και δεν βρηκα στην Ελλαδα, οσο φυσικα μπορεσα και εψαξα. Ξερει κανεις shop ή eshop που να πουλαει τετοιο καλωδιο? Ευχαριστω προκαταβολικα!!!
jimmys26 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2006 http://www.skroutz.gr γραψε αυτο που ψαχνεις στην αναζητηση.
mageor Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2006 Δυστυχως ηταν απο τα πρωτα ψαχτηρια που εψαξα αλλα ......παπαλα
orck Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 μηπως μπορεις να βαλεις μια φωτογραφια γιατι θυμαμαι οτι ειχα καποτε μια Gigabyte 7VAXPU και ειχε ενα τετοιο bracket και δεν θυμαμαι να ηθελε κατι διαφορετικο...
ΜΑΝΩΛΗΣ Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2006 Μα καλά το κουτί του σκληρού δεν είχε μέσα καλώδιο esata?περίεργο μου φαίνεται.Εμείς στην δουλειά πουλάμε κατι κουτια ( σκετα κουτια) τα οποία έχουν καλώδιο τέτοιο μεσα απ'οτι θυμάμαι.Περνα μια βόλτα από στουρνάρη και θα βρεις σιγουρα.Κοίτα πρωτα στην κοσμοντάτα
fonzi Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 Βρέθηλκε τελικά καλώδιο; Να ρωτήσω κι εγώ κάτι; Εχω (απο gigabyte) ένα sata bracket και λέω να βάλω χύμα ένα εξωτερικό δίσκο. Τροφοδοσία από το bracket ως το δίσκο πως θα πάρω; έχετε δει κάπου καλώδιο τέτοιο; (επέκταση sata power)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.