Προς το περιεχόμενο

"esata το sata" καλώδιο στην Ελλάδα?

mageor

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας κυριοι προσφατα αγορασα ενα Asus A8N32-SLI deluxe και ενα εξωτερικο disk enclosoure sata και usb. Θέλω να εκμεταλευτω την E-sata έξοδο της μητρικής ,όπου Ε=Εxternal και να συνδεσω τον εξωτερικο sata δισκο. Το Ε-sata καλωδιο ομως ειναι διαφορετικο απο το κλασσικο sata και δεν βρηκα στην Ελλαδα, οσο φυσικα μπορεσα και εψαξα. Ξερει κανεις shop ή eshop που να πουλαει τετοιο καλωδιο? Ευχαριστω προκαταβολικα!!!

Δημοσ.

μηπως μπορεις να βαλεις μια φωτογραφια

γιατι θυμαμαι οτι ειχα καποτε μια Gigabyte 7VAXPU και ειχε ενα τετοιο bracket και δεν θυμαμαι να ηθελε κατι διαφορετικο...

Δημοσ.

Μα καλά το κουτί του σκληρού δεν είχε μέσα καλώδιο esata?περίεργο μου φαίνεται.Εμείς στην δουλειά πουλάμε κατι κουτια ( σκετα κουτια) τα οποία έχουν καλώδιο τέτοιο μεσα απ'οτι θυμάμαι.Περνα μια βόλτα από στουρνάρη και θα βρεις σιγουρα.Κοίτα πρωτα στην κοσμοντάτα

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Βρέθηλκε τελικά καλώδιο;

Να ρωτήσω κι εγώ κάτι; Εχω (απο gigabyte) ένα sata bracket και λέω να βάλω χύμα ένα εξωτερικό δίσκο. Τροφοδοσία από το bracket ως το δίσκο πως θα πάρω; έχετε δει κάπου καλώδιο τέτοιο; (επέκταση sata power)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...