mjmj Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2006 Το Mainconcept τι ειδους υποτιτλους δεχεται για να τους περασει σε ταινια? Πρεπει να ειναι στον ιδιο φακελο με το ιδιο ονομα με το video για να τους περασει? Επειδη ειμαι νεος χρηστης, πειτε μου, ειναι τοσο απλο (και ελπιζω καλο) οσο δειχνει? Δινεις τα στοιχεια στην αρχικη οθονη και σου κανει convert σε dvd-video? Πρεπει να κανω καποια αλλη ρυθμιση?
mjmj Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2006 Πως μπαινουν οι υποτιτλοι στο mainconcept?
accipio Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2006 Μια έκδοση του Mainconcept που έχω δεν υποστηρίζει υπότιτλους... απλά κάνει μετατροπές βίντεο σε mpeg1/mpeg2 μορφή, ως encoder που είναι.
kakli Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2006 Μια έκδοση του Mainconcept που έχω δεν υποστηρίζει υπότιτλους... απλά κάνει μετατροπές βίντεο σε mpeg1/mpeg2 μορφή, ως encoder που είναι. Nai alla ean chrisimopoiisis to ffdshow kai tou dosis tous ypotitlous me tin metatropi pou kani o mainconcept kolaei kai tous ypotitlous pano ,ligo paraxeno
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.