Προς το περιεχόμενο

Problhma me tis mikrografies sta Windows

Blackie

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά! Παρουσιάστηκε ξεκάρφωτα ένα πρόβλημα στον Η/Υ ενός φίλου. Ξαφνικά όταν η προβολή φακέλων είναι επιλεγμένη στις μικρογραφίες δεν εμφανίζεται η φωτογραφία σε μικρογραφία, αλλά η εικόνα του προγράμματος. Ουσιαστικά δεν κάνει σμίκρυνση τις φωτογραφίες ώστε να εμφανίζονται σαν μικρογραφίες. Δε ξέρω αν είναι τυχαίο, αλλά το πρόβλημα παρουσιάστηκε μετά από εγκατάσταση μερικών προγραμμάτων (Smartripper, AnyDVD, Easy DVD Shrink), τα οποία και απεγκαταστήθηκαν, αλλά το πρόβλημα παραμένει. Επίσης δε βρίσκουμε το Πρόγραμμα προβολής εικόνων και φαξ των Windows κατά έναν περίεργο τρόπο, δεν υπάρχει στη λίστα. Γνωρίζει κανείς τίποτα επ' αυτού; Thanks!

ΥΓ: Επισυνάπτω μια φωτογραφία που δείχνει πως φαίνονται τα αρχεία σε μικρογραφίες (σημείωση: Το πρόγραμμα ACDSee το περάσαμε μετά).

post-12099-129062929174_thumb.jpg

Δημοσ.

to programma provolis ktl ktl einai kalitera pou efige.tha sou proteina anti gi afto na valeis to IRfan view. kanei kaliteri douleia.oso gia tis mikrografies...den ksero...logika afou to peraseis tha emfanizontai kanonika...

Δημοσ.

δοκιμασε να δωσεις ενα reset sto vie options /..

My computer-Tools-FolderOptions-Restore deufaults.

αν οχι τοτε θα σκεφτουμε κατι αλλο..

Δημοσ.
Δε ξέρω αν είναι τυχαίο, αλλά το πρόβλημα παρουσιάστηκε μετά από εγκατάσταση μερικών προγραμμάτων (Smartripper, AnyDVD, Easy DVD Shrink), τα οποία και απεγκαταστήθηκαν[/b'], αλλά το πρόβλημα παραμένει.

Τα ACDSee - IRfan View τα βάλαμε μετά.

Δημοσ.

Το δοκίμασα στον Η/Υ μου αλλά δε βρήκε το συγκεκριμένο dll. Ο Η/Υ μου δεν αντιμετωπίζει το πρόβλημα βέβαια, αλλά μήπως εννοούσες κάποιο άλλο dll;

Δημοσ.

Το είχα τρέξει όταν αντιμετώπισα το ίδιο πρόβλημα και όλα επανήλθαν στο κανονικό. Η συμβουλή που είχα βρει ήταν να τρέξω το dll που έγραψα παραπάνω ή το regsvr32.shmedia.dll. Δοκίμασε και αυτό, σε εμένα λειτούργησε το πρώτο, πιθανόν να λειτουργεί και το δεύτερο.

Δημοσ.

Μου φαίνεται πως πρέπει να σηκώσω τα χέρια ψηλά... Το πρόβλημα εκτός από το φίλο μου, που καμία κίνηση δεν του το έφτιαξε, επεκτάθηκε και σε εμένα! Υποθέτω πως κάποιο πρόγραμμα την κάνει τη δουλειά, αλλά δε μπορώ να καταλάβω ποιο και δεν ειμαι διατεθημένος να κάθομαι να απεγκαθιστώ... Damn Windows...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...