Προς το περιεχόμενο

bohteia me agora laptop

pern112

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

hello every1!eimai fantaros sthn alexandroypolh kai epeidh exw ph3ei lew na ferw ena forhto pc sthn epomenh adeia moy. Telw ta e3hs:

1)na mhn einai yperbaros an kai den me kaiei kai trela

2)na paizei paixnidia typoy medal of honour h alla paixnidakia gia na perna h wra moy. Den me endiaferei super wow giati exw desktop kai to forhto to telw kyriws gia na skotwsw thn titeia kai meta to agrotiko moy kai gia na doyleyw se office....

3)den me endiaferei kartes hxoy sb kai ecc giati me apla akoystika tha eimai sthn monada:)

4)telw karta thleorashs!dystyxws den brhka kapoio pc notebook poy na exei hdh opote paw gia usb?kai xwris keraia e3wterikh apla me thn kartoyla h to usb pianei kalo shma?eimai alexandroypolh mesa sthn polh apla rwtaw genikotera mhn xreiastei na agorasw kai e3wterikh keraia

5)opwsdhpote DVDRW kai karta diktyoy na ta syndew me to desktop. An bgainei polla en anagkh pairnw combo h aplo DVD kai agorazw ena DVDRW gia to desktop argotera

6)timh katw apo 1000:)

mhpws zhtaw paaaaara polla?akoyw paidia idees giati katebainw syntoma kai prepei na pswnisw....

thanx!

Δημοσ.

koita basika eimai iatros opote thn arazw sto iatreio opote epitrepontai ola ektos apo mayroykes:)kata ta alla kai oi ypoloipoi ama laxei fernoyn alla ekei paizei na sto klepsoyn sto pi kai fi. Milaw panta gia tis monades kai oxi sto kentro ekpaideysews ekei den paizei tpt pera apo kinhto

Δημοσ.
na rotiso kati asxeto mia pou tha pao kai go fanatros osonoupo? epitreponte ta laptop sto strato >? i den katalava kala?

nai nai kiomws.....sto thalamo tou ksadelfou mou (synolo 20-25 atoma nomizw) oi 8 exoun laptopakia kai pernoun poly aneta tis free hours,tainioules mp3 lan games kai den symazeyetai.Na fantasteis o loxias tous tous vazei agkaries na vroun nees tainies,mp3 programmata klp (o atheofovos exei mazepsei 1.2tb (nai nai TB grafw) me media yliko apo ta fantarakia).Kai na fantasteis akoma den exei teleiwsei ti vasiki ekpaideysi o ksadelfos, ypotitehtai einai psari.....

Apla mias kai tha pas (me to kalo kai kalos politis) check prwta sti monada pou tha eisai min einai periergoi oi "apw panw" min paizoun "xamena" antikeimena (kai periergoi typoi) kai analogws prateis!

@pern112

tha riksw ena vlefaro na dw ti paizei stin agora kai tha postarw argotera file

Δημοσ.

kalimera apo mena kai sory pou argisa na apantisw (parolo pou to eixa pei) alla velepeis i eksetastiki mou exei faei ta myala!

Loipon kai ta 2 laptop pou dineis exoun karta grafikwn me mnimi shared pou simainei oti tha "travane" apo tin kentriki mnimi i opoia einai arketa mikri.Den kserw/den nomizw oti tha antapokrithei sta paixnidia pou thes.An to thes gia media laptop (video-ixos-fotos-internet klp klp) mia xara einai.Eidika afou tha einai kati temp kai den tha einai to vasiko pc sou.Pantws dystyxws i karta grafikwn einai sxedon anyparkti na to ksereis ayto.

Vlepw koitas se sempron kai celeron M pou simainei den se noiazei kai poly i apodosi epesergasti.

An evriskes kati antistoixo se 512RAM pisteyw tha kalypte tis anagkes sou.Kai gia oxi trela games pisteyw mia ATI i mia Nvidia me shared pali mnimi se syndiasmo me ta 512 tha anteksei mia xara.

Episis na sou pw oti gia Acer exoun akoustei katakairous kati perierga me to service tis (apo pleyras tis Alman pou einai i 1 apo ta 2 eksousiodotimena service tis sto Ellada)

Δημοσ.

Επειδή συνόδευσα τον άντρα μου σην Αλεξανδρούπολη και για τηλεόραση είχα κι εγώ τον παλιό μας φορητό, θα σου πώ οτι χωρίς κεραία δεν πιάνει τίποτα πλην της ΝΕΤ. Έπίσης, έχουν περάσει αρκετές κάρτες τηλεόρασης από τα χεράκια μας, οι usb ήταν ψιλοχάλια. Για αυτό και στο φορητό βάλαμε μια PCMCI της Kworld από το e-shop, τελευταία φορά που κοίταξα είχε γύρω στα 65€. Το πρώτο pc που αναφέρεις θα το παίρναμε κι εμείς αλλά με άλλα 3 φορητά, τα δύο καινούργια, και ένα desktop στο σπίτι...Όσο για την acer και τα 3 φορητά μας acer είναι. Το ένα 3,5 χρονών και δεν είχαμε ποτέ κανένα πρόβλημα.

Δημοσ.

thanx gia tis apanthseis..loipon koita3a gia 2 notebooks me 512mb mnhmh kai antiproteinw..an exete alles epiloges edw eimai!gia thn karta thleorashs koita3a gia usb gia na mporw na thn balw kai sto desktop oso gia keraia ypologizw kamia 30aria epipleon gia mia eswterikh me bash kalhs poiothtas...

1)http://www.hardshop.gr/shop/item.asp?itemid=3232

2)fujitsu siemens amilo L1310new 899 sto multirama

3) http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.907650

4) http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.907652

kapoia notebooks poy eida exoyn 15.4 anti gia 15ari.....

poly mperdema telikws giati opws kai na einai psinomai na paizw kai ta paixnidakia m kai blepw to budget na anebainei arketa telikws....

thanx!

Δημοσ.

Ενδιαφέρουσες οι εναλλακτικές σου. Όμως γιατί δεν κοιτάς και η Toshiba τι έχει (η σειρά Satellite είναι εγγυημένα καλή). Θα δώσεις κάτι παραπάνω αλλά αξίζει τον κόπο.

Άντε, και καλός πολίτης!

Δημοσ.

να σαι καλα αν και θα αργησει παρα πολυ...δεν κοιταξα γιατι αφενος ειναι λιγο πιο ακριβος αφετερου εχει ο πατερας μου ενα μοντελο satellite λιγο παλιοτερο βεβαια και δεν με ενθουσιασε και ιδιαιτερα....

Δημοσ.
να σαι καλα αν και θα αργησει παρα πολυ...δεν κοιταξα γιατι αφενος ειναι λιγο πιο ακριβος αφετερου εχει ο πατερας μου ενα μοντελο satellite λιγο παλιοτερο βεβαια και δεν με ενθουσιασε και ιδιαιτερα....

Να σου προτείνω κι εγώ κάτι εκτός Acer ως εναλλακτικές...

1. A S U S

2. H P και

3. FSC Amilo

Δημοσ.

ta montela poy anafereis einai panw apo 1000eurw kai den telw na dwsw tosa...exei kaneis na proteinei tpt allo mias kai katebainw athina lian syntomws?apo oti katalaba tha meinw sta 512mb ram, 60-80 disko, DVDRW, fysika lan etc kai mallon gia 15.4 othonh anti gia 15ara...

Δημοσ.
ta montela poy anafereis einai panw apo 1000eurw kai den telw na dwsw tosa...exei kaneis na proteinei tpt allo mias kai katebainw athina lian syntomws?apo oti katalaba tha meinw sta 512mb ram, 60-80 disko, DVDRW, fysika lan etc kai mallon gia 15.4 othonh anti gia 15ara...

ΝΑΙ, κάνουν 1005?, τόσα πολλά παραπάνω, ε;;;

Δημοσ.
hello every1!eimai fantaros sthn alexandroypolh kai epeidh exw ph3ei lew na ferw ena forhto pc sthn epomenh adeia moy. Telw ta e3hs:

1)na mhn einai yperbaros an kai den me kaiei kai trela

........

6)timh katw apo 1000:)

mhpws zhtaw paaaaara polla?akoyw paidia idees giati katebainw syntoma kai prepei na pswnisw....

thanx!

Sorry, δεν είχα δει ότι έλεγες κάτω από 1000?!!! :D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...