Προς το περιεχόμενο

Αγορά USB Wireless Lan

Sorath

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μέχρι σήμερα χρησιμοποιούσα ένα παλιό PC (P3@930MHz) το οποίο είχε την adsl σύνδεση. Αυτό μοίραζε το διαδύκτιο σε άλλο δύο μέσω τοπικού lan. Όμως το δικό μου PC είναι σε άλλο δωμάτιο, με αποτέλεσμα να υπάρχει ενα καλώδιο στο πάτωμα και να διασχίζει δυο δωμάτια.

Πήρα το Level One wireless router και τώρα πρέπει να πάρω και μια ασύρματη κάρτα για το PC μου. Θέλω να πάρω USB και όχι PCI καθώς θα μπορώ εύκολα να την βγάζω και την συνδέω και στο laptop που έχω.

Ποιά απο τα παρακάτω προτίνετε; Ποιό πιστεύετε οτι έχει τον καλύτερο δείκτη απόδοσης/τιμής. Προσωπικά θέλω να δώσω το πολύ μέχρι 35€ αν γίνεται.

Ξεκινάω:

LEVEL ONE WNC-0301 USB LAN ADAPTER

NETGEAR WG111GR WL54 USB

D-LINK DWL-G122 11/54Mbps USB Dongle

Λόγω τιμής και λόγω οτι είναι ίδια μάρκα με το router, προτιμώ το πρώτο. Θα κάνει την δουλειά του; Η απόσταση απο το router είναι γύρω στα 5-6 μέτρα οπότε δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα με το σήμα έτσι δεν είναι;

Δημοσ.

gia sou!

prin sou po to otidipote thelo na ksereis oti doulevo san texnikos dyktyon edo kai 3 xronia peripou!

ego stin thesi sou , me a lefta pou theleis na diatheseis tha eperna to level one!

to netgear den 3ero giati alla synergazetai kala mono me netgear access pont kai den aksizei ! to d-link einai arkaita kalitero apo ta 2 proigoumena alla to thema einai ti theleis na petixeis esy! Na ksereis oti oti kai na valeis to wifi exei arkaita megalo ping , kai to thema tou toixou pou mesolavei endiamesa den einai kai poli efxaristo opos katalavaineis! opote kalitero se apodosi tha itan to d-link alla ego pistevo pos me to level one tha kneis doulia sou kai den tha to pliroseis toso! :mrgreen:

Δημοσ.

Φίλε ευχαριστώ για την απάντησή σου, κι εγώ administrator στο IT Department είμαι στην εταιρία που δουλεύω, απλά δεν έχει τύχει ως τώρα να ασχοληθώ με ασύρματο δίκτυο.

Κι εγώ όπως είπα προς το level1 κοιτάω. Η απόσταση είναι μικρή και λογικά θα δουλεύει αρκετά καλά. Τα pings δεν με ενδιαφέρουν ιδιαίτερα αφού δεν παίζω on-line games. Μου αρκεί το internet να πηγαίνει καλά.

Ιδού και μια εικόνα για το πως είναι ο χώρος:

router.jpg

Δημοσ.

Θέλω να κάνω σχεδόν το ίδιο (με router linksys wag354g ) μάλλον θα χτυπήσω το level1 ,το πρόβλημα είναι οτι το laptop μου (αλλά και 1 παλιό desktop ) έχει μόνο usb 1.1 θύρα ,οπότε λογικά δεν θα συνδέομαι στα 54 , ξέρει κανείς πόσο θα μπορώ να πιάσω max λόγω usb1? (Η σύνδεση που θα έχω είναι 384 οπότε δεν νομίζω να έχω πρόβλημα πάντως )

Δημοσ.

Λοιπόν αγόρασα το Level One, έφτιαξα το δίκτυο σε 5 λεπτά, το κλείδωσα, του έβαλα και encryption και όλα αυτά χωρίς ποτέ μου να έχω ασχοληθεί με ασύρματο δίκτυο. Το σήμα είναι στο 90%, πολύ καλά δηλαδή και έχει συνδεθεί στο maximum στα 56Mbps. Super δηλαδή! Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Τελικά είναι πολύ εύκολα να το σετάρεις.

Φίλε μου Zaxoys, αν το συνδέσεις σε USB1.1. το ανώτερο που μπορείς να πετύχεις είναι 8Mbps ταχύτητα. Αν το θές μόνο για internet είσαι ΟΚ και με το παραπάνω. Αν θες να κάνεις copy αρχεία απο το ένα PC σε άλλο ασύρματα θα κάνει αρκετή ώρα αφου θα μεταφέρει με ταχύτητα max 1Mb/sec.

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Παιδια γεια σας.Θα ήθελα την βοήθειά σας.Αγόρασα πρόσφατα ένα LEVEL ONE WNC-0301 USB LAN ADAPTER και προσπαθώ να κάνω σύνδεση/δίκτυο με ένα laptop Acer 5672.Mια φορά κατάφερα να τα συνδέσω σε ρυθμίσεις ad-hoc και από τότε black out.Έχετε καμιά ιδέα τι μπορεί να συμβαίνει ή κανένα οδηγό;

ΥΓ δεν έχω ξανακάνει ασύρματο δίκτυο και έκτιμούσα πολύ όποια βοήθεια:?: :?: :?:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...