Προς το περιεχόμενο

GTR FIA Racing

iagouaros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το έχω το παιχνίδι, είναι το καλύτερο και πιο ρεαλιστικό παιχνίδι στην κατηγορία του.

Τα γραφικά του είναι πολύ καλά, για αυτό και είναι λίγο "βαρύ" σαν παιχνίδι. Ειδικά όταν υπάρχουν πολλά αυτοκίνητα στην πίστα.

Ο χειρισμός, η αίσθηση (των αυτοκινήτων ειδικά με τιμόνι) και ο ήχος είναι κορυφαία.

Είναι αρκέτα δύσκολο σαν παιχνίδι λόγω του ρεαλισμού και θέλει αρκετή υπομονή και εξάσκηση αλλά για αυτό υπάρχουν τρία επίπεδα δυσκολίας.

Τέλος υπάρχει μεγάλη κοινότητα modding.

ΥΓ:Μέσα στο 2006 θα βγεί το GTR FIA Racing 2.

Δημοσ.

To pexnidi einai tis eterias simbin h opia meta evgale kai to GT LEGENDS(GTL) gia to opio yparxi thread se mia apo tis parakato selides autou tou topic.

Ego mias exo kai ta 2 8a sou protina na pareis to GTL mias kai to kalokeri vgeni to GTR 2.

Peran autou omos pisteuo pos to GTL einai kai pio eukolo apo to GTR kai pio "prosarmosismo" sto ba8mo diskolias.

Me to GTR pas kateu8ian sta "ba8ia" kai an den exis kapia empeiria h eksikiosi me racing simulators(racing simulators..oxi racing games/arcade opos NFS klp)8a to vris poly diskolo eos kai ekneuristiko:-D

Δημοσ.

Επιτέλους, επιστρέφω στο site μετά από δύο μήνες, κάποιος γελοίος χρησιμοποίησε τον λογαριασμό μου και έγραψε με αυτόν ένα σωρό βλακείες (και φυσικά άρπαξα ένα τρελό ban...)

Το GTR ειναι ό,τι καλύτερο όσον αφορά τα σύγχρονα GT αυτοκίνητα, το GTL για τα παλιότερα.

Περιμένω με κομμένη την ανάσα το GTR 2, θα χρησιμοποιεί την (αρκετά πιο εξελιγμένη από το GTR) μηχανή του GTL.

Το μόνο που θα ήθελα από ένα racing πια ήταν να βγει κάποιο σχετικό με το WTC...

Δημοσ.

Τελικά το (πήρα), δεν αντιστάθηκα. Το παιχνίδι είναι πολύ καλό από γραφικά, ήχο, αυτοκίνητα. Η μεγάλη πόρωση είναι όταν οδηγάς μέσα από το κοπκιτ και τρελαίνεσαι με τον ήχο της μηχανής. Αλλά μόνο στο arcade κατάφερα να οδηγήσω κάπως αξιοπρεπώς. Δοκίμασα και στο semi-pro (που μπαίνουν και ταχύτητες) αλλά τα πισωκίνητα δεν μπορούσα να τα ξεκολλήσω από το γρασίδι.

Για να το ευχαριστηθείς το παιχνίδι πρέπει να έχεις δίπλωμα αγωνιστικής οδήγησης!!! :)))))

Δημοσ.

Γενικά δεν θέλω να παίζω τα παιχνίδια από το cockpit, αλλά το σφύριγμα του turbo στα cockpit του GTR είναι από τα πιο πορωτικά SFX που έχω ακούσει σε παιχνίδι!!! Ή το "τακ-τακ", όταν αλλάζεις ταχύτητες...

Οι άνθρωποι έχουν κάνει απίστευτη δουλειά...

Δημοσ.

To gtl einai kalitero kat eme eidika sta grafika...(panta mou aresan ta palia ama3ia) Alla poli poli diskolo kai 8elei oposdipote analogiko gkazofreno kai pad gia na pe3ei.

Pragmati mesa apo to ama3i einai tromeros o ixos...alla egw protimo na blepw olo to autokinito...

Δημοσ.

Eμενα με δυσκολευει η καμερα απεξω, επειδη ακριβως δε βλεπω που πατανε ακριβως οι μπροστινοι τροχοι.Γουστα ειναι βεβαια αυτα!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...