Προς το περιεχόμενο

Problima me usb stick...

prezakis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Geia sas,

Molis agorasa apo eksoteriko(Amerikh) ena stikaki usb 8GB.Otan epixeiro na metafero mikra arxeia ola fainontai ok.To problima ksekinaei otan bazo megala arxeia(p.x. video <1G,ktl).Tote otan 8a peraso auto to arxeio apo to flasaki se pc to arxeio otan prospa8o na to anoikso einai katestrameno.Ena allo problima pou exei akoma einai oti otan fortoso polla arxeia,pou synolo poianoun arketo xoro,tote emfanizei tou ypofakelous me dyadika onomata(p.x. 000-0000-000....) kai,fysika, den exoun tipota mesa.Yparxei kapoio programma,antistoixo twn "bad sector removals" pou yparxoun gia tous sklirous diskous,oste na mporeso na dior8oso to stikaki k na min petakso sta skoupidia ta xrhmata pou edosa gia na to paro?

Mipos epeidh einai apo USA na yparxei kapoio problima me reumata h' drivers?Opoios mporei na boh8isei,8a tou imoun eugnomon an to ekane.

Euxaristo ek ton proterwn.

Δημοσ.

Nai sosta ksexasa na to anafero...otan prospa8o na to formaro otan paei na oloklirosei to format mou bgazei mnm "Windows were unable to complete format."

Δημοσ.
Yparxei kapoio programma,antistoixo twn "bad sector removals" pou yparxoun gia tous sklirous diskous,oste na mporeso na dior8oso to stikaki k na min petakso sta skoupidia ta xrhmata pou edosa gia na to paro?

Βασικά στο site της εταιρία του θα πρέπει να έχει εργαλεία για τον έλεγχο του.

Εγγύηση για ποιό λόγο δεν παίζει;

Δημοσ.

Δεν παίζει γιατί το πήρα σε πολύ καλή τιμή σχετικά.Επικοινώνησα με τον πωλητή,αλλά το μόνο που μπορεί να κάνει είναι 45% αποζημίωση.Όμως,πρέπει να το στείλω πίσω σε αυτήν την περίπτωση...πράγμα που δεν συμφέρει καθώς τα μεταφορικά θα είναι αρκετά.Sony Microvault είναι.Θα κοιτάξω στο site,όπως μου πρότεινες.

Δημοσ.

an den katafereis tipota me tis klasikes me8odoys yparxei mia akoma alla 8a prepei h mhtrikh soy na blepei to usb stick san usb hard disk ...

an ayto ginetai tote mpoytareis me to cd twn xp san na kaneis egkatastash kai formareis to usb stick san fat32 ...

meta to formarisma fysika diakopteis thn egkatastash...

etsi apofeygeis diafora alla problhmata poy ofeilontai se drivers/software otan to kaneis mesa apo ta windows...

gia pio sigoyra kane prwta diagrafh kai formarise to meta...

Δημοσ.
Δεν παίζει γιατί το πήρα σε πολύ καλή τιμή σχετικά.Επικοινώνησα με τον πωλητή,αλλά το μόνο που μπορεί να κάνει είναι 45% αποζημίωση.Όμως,πρέπει να το στείλω πίσω σε αυτήν την περίπτωση...πράγμα που δεν συμφέρει καθώς τα μεταφορικά θα είναι αρκετά.Sony Microvault είναι.Θα κοιτάξω στο site,όπως μου πρότεινες.

Αν ήμουνα στην θέση σου θα επικοινωνουσα με την sony.

Απο την στιγμή που είναι επώνυμο σίγουρα θα έχει εγγύηση.

Δημοσ.

ναι, το usb είναι 1.1 και χωρητικότητας πολύ μικρότερης π.χ. 128 ΜΒ. Για να το φορμαρεις στην πραγματική του χωρητικότητα και να διαβάζεις/γράφεις κανονικά πρ'επει να τρέξεις κάποιο πρόγραμμα, νομίζω το λένε iFormat χωρίς να είμαι σίγουρος.

Την έχω πατήσει και εγώ και παιδεύτηκα αρκετές μέρες μέχρι να καταλάβω τι συμβαίνει. Το δικό μου το είχα πάρει μέσω e-bay.

Δημοσ.

Κι εγώ από eBay το πήρα.Επειδή,όμως, την είχα ψηλιαστεί λίγο την δουλειά λόγω της μικρής τιμής κοίταξα τηναξιολόγηση του τύπου.Παραδόξως ήταν αρκετά καλή.Τι να πω....!!!Το κακό είναι ότι έχω ήδη παραγγείλει ακόμα ένα για ένα φίλο που άκουσε τιμή και μου ζήτησε κι αυτός.Συνεπώς,την πάτησα στο τετράγωνο!

Θα ψάξω για το πρόγραμμα που είπες.Αν μου έδινες κι άλλες πληροφορίες θα με βοηθούσες αρκετά.

Δημοσ.

Απ'την μία χαίρομαι που έβγαλα άκρη και από την άλλη μου έρχεται να αρχίσω να τα σπάω!!!Από δώ και πέρα ΤΙΠΟΤΑ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΥΗΣΗ!!!

Δημοσ.

Καλή συμβουλή αυτή! Πάντως ένα stick που είχα είχε παρόμοια προβλήματα και λύθηκαν με φορμάτ στο Mac os X. Δύσκολο? Μία ιδέα ρίχνω....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...