Captain_Darling Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2006 Από εχθές το πρωί μου έχει κοπει η σύνδεση μου με το dslam του ΟΤΕ. Δεν συχγρονίζει το μόντεμ μου. Έχω δηλώσει την βλάβη αλλά μέχρι σήμερα δεν με έχει ενημερώσει κανείς και συνεχίζω να μην έχω ιντερνετ. Πόσες μέρες πρέπει να περάσουν για να κάνουν τον κόπο να δουν τι παίζει? Τόσες χιλιάδες υπάλληλοι που δεν εξυπηρετούν κανένα σκοπό ύπαρξης στον ΟΤΕ, δεν υπάρχει ένας να μου πει τι συμβαίνει. Τόσα λεφτά από μέρους μας που δεν έχουν καμιά σχέση μεταξύ της τιμής και της υπηρεσίας που λαμβαίνουμε. Κρίμα!!!! :evil: Τι με συμβουλεύετε να κάνω?
kavatzas7 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2006 τα ίδια τραβάω κι εγώ...καθε μέρα με αφήνουν χωρις σήμα κυρίος τα μεσημέρια και για αρκετές ώρες. Τι παράπονα έχω κάνει τι e-mail έχω στείλει τι δεν λέγεται. Στον κόσμο τους. Ουτε τι φταίει ούτε ποιος φταίει ξέρουν. Τι με συμβουλεύετε να κάνω? να αλλάξεις εταιρία...το ίδιο θα κάνω κι εγώ
afantos Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2006 Και ποια εταιρία να βάλει? Eγώ έχω forthnet over OTE και έχω τα ίδια προβλήματα αλλά λίγο πιο αραιά... εδώ δεν έχει vivodi οπότε μόνο ΟΤΕ....
afantos Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2006 Και ποια εταιρία να βάλει? Eγώ έχω forthnet over OTE και έχω τα ίδια προβλήματα αλλά λίγο πιο αραιά... εδώ δεν έχει vivodi οπότε μόνο ΟΤΕ....
panoulis23 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2006 egw paidia meta apo kanena misawro anamoni milaw me kapoion kai ton rwtaw an exoun mplokarei tin port 80 kai den kseroune,an einai dynaton. afto egine treis fores me treis diaforetikous texnikous. mipws kserete eseis re paidia an tin exoun mplokarei
De@th L0rd Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2006 Μα καλά γιατί να μπλοκάρει ο ISP την port την 80?Για λογοκρισία ?Για σκοταδισμό ?Η για να μην έχουν φόρτο οι γραμμές τους.Δεν πάνε καθόλου καλά αν κάνουν κάτι τέτοιο..
panoulis23 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2006 i Vivodi padws to exei kanei file mou, giati oxi kai o pote.
De@th L0rd Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2006 Μα αν κάνει κάτι τέτοιο μπλοκάρει το ΗΤΤP δηλαδή για ποιό λόγω να φράξει το Web browsing?Δηλαδή τις DSL τις δίνουν μόνο για p2p?Μου είναι αδιανόητο κάποιος να το κάνει αυτό!Θα μου πείς στο Μπανανιστάν ζούμε αυτά τα Καραγκιοζιλίκια καθημερινά.
panoulis23 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2006 tha sou pw ena paradeigma gia na katalaveis ti mou simvainei. exw ftiaksei mia proswpiki selida me ton apache gia na mporw na exw prosvasi sto pc mou apo alous ypologistes.i sygekrimeni selida douleve kanonika mexri prin mia evdomada pou den anoige katholou. opws eipa kai se proigoumena post eperna sto texniko tmhma tou ote alla den ikseran tipota. eipa na dokimasw na mpw me dial up me tin vodafone gia na dw an ontws paizei kati me tin port 80 kai ton ote. telika i selida douleve me tin dial up tis vodafone. ta symperasmata dika sas
De@th L0rd Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 Το ρούτερ σου το είναι ρυθμισμένο σωστά?Μπορεί να έφαγε καμιά φλασιά
panoulis23 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 den exw router,ena aplo modem exw tis otenet. kai to firewall kleisto
De@th L0rd Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 Αρχίζω και πείθομαι πώς η παροχή υπηρεσιών Ιντερνετ στην Ελλάδα είναι όντως ΓΤΠ....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.