sotoman Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2006 εκεί που δεν έιχα κανένα μεγάλο πρόβλημα με τα windows και ολα ηταν ιδανικα, συνεβη το μοιραίο(αλλωστε ειχαν περασει 1,5 μηνας μετα απο το φορματ, οποτε ηταν αναμενόμενο) λοιπόν αναβω τον υπολογιστή και ΣΤΑ ΞΑΦΝΙΚΑ χωρις να εχω βαλει βγαλει τιποτα hard/soft ware εδειξαν τα windows την δύναμη τους μου βγαζει αρχικα χωρίς να ανυσηχώ λεώ "windows ειναι πατα finish" μετά όμως μου βγαζε συνέχεια αυτο τι finish παταγα τι εβριζα τι βαραγα την οθόνη τίποτα αυτό!!! παταγα οκ? μου το ξαναπέταγε! και ειδα στο device manager ΥΓ. το ένα controller εχει ήδη πρόβλημα και έχω ακι τα δύο σε ντε ρομ στο ενα κοντρολερ. ΥΓ2.αυτό τον καιρό δεν εχω ΚΑΘΟΛΟΥ χρόνο οπότε δεν μπορώ να ξοδέψω ενα 2ωρο για το φορματ(backup, βαλε drivers, προγραμματα κλπ). πλζ βοηθήστε!
stefanos_79 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2006 Δοκίμασες να κατεβάσεις καινουριους drivers για το chip της μητρικής?Bios update?
sotoman Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2006 ekana system restore na svhstei to thema thnks pantos
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.