Προς το περιεχόμενο

Hp Scanjet 3800

The_player

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον παιδια σημετα πηρα το hp Scanjet 3800 απο το ΠΛΑΙΣΙΟ.Διαβαζω τις οδηγιες εγκαταστασης....προχωραω κανονικα....και παρατηρω τα εξης:

1.Τα windows τον βλεπουν κανονικοτατα και με το οδηγο σαρωσης σαρωνουν κανονικα.

2.Τα προγραμματα Image Zone κτλ που περνανε απο το cd Ομως ΔΕΝ βλεπουν τον scanner!!!! Βγαινει ενα μηνυμα -περαστε ξανα το λογισμικο κτλ....-

- Εχει βγει patch στην Hp που υποτιθεται λυνει το προβλημα....ομως δεν δουλευει...

-Εχει βγει επισης patch το οποιο λυνει προβληματα κατα την εγκατασταση αλλα και παλι τιποτα

3.Η λειτουργια του scanner για αναγνωση απο film δουλευει μονο απο τα προγραμματα Image Zone που εγκαθιστα το cd....

Aυτη τη στιγμη κατεβαζω το driver απο το Internet για να μπορεσω να αποκλεισω τη πιθανοτητα ελλατωματιkου cd....

Kαι ρωταω εγω τωρα.....Το Πλαισιο δεν επρεπε να ειχει το patch καπου ενσωματωμενο.....Υποτιθεται οτι εγω πηρα τον scanner για να δουλεψει απευθειας......Και αντε εγω γνωριζω και καποια πραγματα ....Φανταστειτε εναν απλο χρηστη να παλευει.....

Δημοσ.
Kαι ρωταω εγω τωρα.....Το Πλαισιο δεν επρεπε να ειχει το patch καπου ενσωματωμενο.....Υποτιθεται οτι εγω πηρα τον scanner για να δουλεψει απευθειας......Και αντε εγω γνωριζω και καποια πραγματα ....Φανταστειτε εναν απλο χρηστη να παλευει.....

Μάλλον εννοείς η HP. Τι φταίει το Πλαίσιο αν το software που δίνεται από τον κατασκευαστή έχει πρόβλημα; :roll:

Δημοσ.

Από τη στιγμή που ο κατασκευαστής δεν θεωρεί σημαντικό να δώσει μαζί με το μηχάνημα το σωστό software, δε νομίζω ότι είναι δουλειά του πλαισίου να ψάχνει γιά τις τελευταίες εκδόσεις των συνοδευτικών προγραμμάτων γιά τα χιλιάδες προϊόντα που πουλάει και να τις προσφέρει με δικά του έξοδα μαζί με τα προϊόντα. Μην κατηγορούμε τα καταστήματα γιά όλα τα στραβά που συμβαίνουν.

Αφού η HP έβγαλε patch, δεν θα έπρεπε να το βάλει η ίδια στην συσκευασία του scanner;

Δημοσ.

Αχ με αυτούς τους τίτλους κάτι πρέπει να γίνει...

Μόνο οι moderator έχουν δικαίωμα να τους αλλάξουν εκτός και αν δεν έχει προλάβει να απαντήσει κάποιος στο μύνημα...

Οπότε κύριοι moderator κάντε τα ανάλογα γιατί to scanner δεν ήταν ελλατωματικό.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...