The_player Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2006 Λοιπον παιδια σημετα πηρα το hp Scanjet 3800 απο το ΠΛΑΙΣΙΟ.Διαβαζω τις οδηγιες εγκαταστασης....προχωραω κανονικα....και παρατηρω τα εξης: 1.Τα windows τον βλεπουν κανονικοτατα και με το οδηγο σαρωσης σαρωνουν κανονικα. 2.Τα προγραμματα Image Zone κτλ που περνανε απο το cd Ομως ΔΕΝ βλεπουν τον scanner!!!! Βγαινει ενα μηνυμα -περαστε ξανα το λογισμικο κτλ....- - Εχει βγει patch στην Hp που υποτιθεται λυνει το προβλημα....ομως δεν δουλευει... -Εχει βγει επισης patch το οποιο λυνει προβληματα κατα την εγκατασταση αλλα και παλι τιποτα 3.Η λειτουργια του scanner για αναγνωση απο film δουλευει μονο απο τα προγραμματα Image Zone που εγκαθιστα το cd.... Aυτη τη στιγμη κατεβαζω το driver απο το Internet για να μπορεσω να αποκλεισω τη πιθανοτητα ελλατωματιkου cd.... Kαι ρωταω εγω τωρα.....Το Πλαισιο δεν επρεπε να ειχει το patch καπου ενσωματωμενο.....Υποτιθεται οτι εγω πηρα τον scanner για να δουλεψει απευθειας......Και αντε εγω γνωριζω και καποια πραγματα ....Φανταστειτε εναν απλο χρηστη να παλευει.....
dim_b Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2006 Kαι ρωταω εγω τωρα.....Το Πλαισιο δεν επρεπε να ειχει το patch καπου ενσωματωμενο.....Υποτιθεται οτι εγω πηρα τον scanner για να δουλεψει απευθειας......Και αντε εγω γνωριζω και καποια πραγματα ....Φανταστειτε εναν απλο χρηστη να παλευει..... Μάλλον εννοείς η HP. Τι φταίει το Πλαίσιο αν το software που δίνεται από τον κατασκευαστή έχει πρόβλημα; :roll:
The_player Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2006 H Hp εβγαλε patch...Ο πωλητης δεν πρεπει να το ξερει αυτο? Υποψην ακομα δεν εχει δουλεψει ο scanner
Λαλάκης Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2006 Όχι δεν φταίει το πλαίσιο.Ούτε και εγώ το "συμπαθώ" ιδιαίτερα αλλά να είμαστε δίκαιοι.
dim_b Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2006 Από τη στιγμή που ο κατασκευαστής δεν θεωρεί σημαντικό να δώσει μαζί με το μηχάνημα το σωστό software, δε νομίζω ότι είναι δουλειά του πλαισίου να ψάχνει γιά τις τελευταίες εκδόσεις των συνοδευτικών προγραμμάτων γιά τα χιλιάδες προϊόντα που πουλάει και να τις προσφέρει με δικά του έξοδα μαζί με τα προϊόντα. Μην κατηγορούμε τα καταστήματα γιά όλα τα στραβά που συμβαίνουν. Αφού η HP έβγαλε patch, δεν θα έπρεπε να το βάλει η ίδια στην συσκευασία του scanner;
The_player Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2006 Oπα.....παιδια.....Tον εβαλα σε ενα αλλο Pc....και επαιξε......τι να πω .....Pc World......εντελως κουφο....
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2006 Ωραίο τίτλο έβαλες: Ελλατωματικος Scanner Να προσέχουμε λιγο ρε παιδία σε τέτοιες περιπτώσεις.
The_player Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2006 Ας σου τυχαινε και εσενα....τελος παντων αλλαξα τον τιτλο....παντως στο 1ο pc δεν επαιξε και ειναι και καινουριο....
S2Katana Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2006 Ο τιτλος εμφανιζεται ιδιος...Παντως και για το δικο μου (ΗΡ 3770) ειχε βγαλει η ΗΡ ενα patch και δουλεψε αμεσα...
spirosta Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2006 Αχ με αυτούς τους τίτλους κάτι πρέπει να γίνει... Μόνο οι moderator έχουν δικαίωμα να τους αλλάξουν εκτός και αν δεν έχει προλάβει να απαντήσει κάποιος στο μύνημα... Οπότε κύριοι moderator κάντε τα ανάλογα γιατί to scanner δεν ήταν ελλατωματικό.
S2Katana Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2006 Εγω σε ενα thread για το GT4 απλα το ζητησα με pm και την επομενη μερα ηταν ολα οκ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.