Προς το περιεχόμενο

Basic instinct 2 trailer

skiabox

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Τι στυλ ακριβώς ειναι και ποιο είναι το επίπεδό του;

Δηλαδή από τη μία λες πες μου ταινίες' date=' από την άλλη να μην είναι και ιδιαίτερα καλές (εκτός κι αν εννοείς κάτι άλλο με το "ίδιου επιπέδου", αυτό κατάλαβα), να μην είναι και σοβαρές... τί να σου πω δε μού 'ρχεται έτσι που το ρωτάς.[/quote']Seven den einai.Usual Supects den einai(ok auto den eixe fonia alla you get it).Milame gia tainies "who-did-it" kai mexri ekei.Ta Kiss the Girls,to Along came a spider,Bone Collector,Saw ta thewreis loipon kalytera??Telospantwn pesmou tetoies tainies pou thewreis kalyteres.Kai GIATI,etsi??

Πάντως αν δε πήρε τον εαυτό του στα σοβαρά, δεν έπιασα το αστείο.

Mallon den piges gia na akouseis asteio,giauto.That's your fault,not the movie's
ΥΓ: διαφωνείς ότι το πρώτο ήταν αρπαχτή και στηρίχτηκε στις ερωτικές σκηνές για την προώθησή του;
Oso to Saw kai to Seven(nai,nai,to Seven,diafwneis?) stirixtikan sto gore. Diafwneis oti ama to Seven den eixe toso entones skines gore den thatan to idio legendary pounai twra?

Για ποιο λόγο έχει μείνει στη μνήμη του κοινού; Για το σενάριο/σκηνοθεσία/σασπένς;
Tin apantisi elpizw na tin katalabaineis apo ta parapanw.Min me kaneis na to marmeladopoiisw
Δημοσ.

Όλη μέρα γυμναστική , όλη νύχτα sex (clopyright elli kokkinou) , spa , χαλάουα (ούτε να το γράψω δεν ξέρω...) , διαλογισμό και γιόγκα .

Μη ξεχάσω και και 5-6 μικροπλαστικές (γέμισμα στήθους , φούσκωμα άνω χείλων , τέντωμα μάγουλων) .

Οποιαδήποτε θα μπορούσε να της μοιάζει !

Δημοσ.

Πλάκα είχε, δε λέω. Όμως μου φαίνεται πως είναι απ' τις ταινία που είναι καλύτερο να τις δεις σε Dvd (για να μην κλαις τα λεφτά σου άδικα αν την δεις στο σινεμά). Όμως όντως, ο πρωταγωνιστής δεν γεμίζει το μάτι (αλλά να μου πεις, ποιός τον κοιτάει αυτόν έτσι κι αλλιώς; :-))

Δημοσ.
Όλη μέρα γυμναστική ' date=' όλη νύχτα sex (clopyright elli kokkinou) , spa , χαλάουα (ούτε να το γράψω δεν ξέρω...) , διαλογισμό και γιόγκα .

Μη ξεχάσω και και 5-6 μικροπλαστικές (γέμισμα στήθους , φούσκωμα άνω χείλων , τέντωμα μάγουλων) .

[b']Οποιαδήποτε θα μπορούσε να της μοιάζει ![/b]

Kαλά μήν το λές...Μέχρι ένα βαθμό ισχύουν αυτά που λές αλλά..

Δημοσ.

apla skefteite oti se pollous oi miteres mas einai se auti tin ilikia panw-katw

(emas tous 20+), kai prospathiste na tis fantasteite na paizoun sto

basic instict 2... e, den nomizw na einai kai toso omorfo theama etsi?.. :)

Δημοσ.
axaxaxxaax akujin!!!!!eliosa!pantos mou fanike naxei balei ligo silikoni (kserete pou) i kano lathos?

Στήθος εννοείς;

Αυτό που λές Akujin όντως είναι πολύ σκάλωμα...Το έχω σκεφτεί και γώ και στάνταρ είναι άπειρα άσχημο.

Δημοσ.

Nαι και γώ απο αυτή την σκηνή λέω πως παίζει να είναι πλαστική...Πάντως δείχνει πολύ καλή στο trailer.Αντε να δούμε και στην ταινία!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...