Προς το περιεχόμενο

1 use external case σε πολλά pc ?

DrLo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πως μπορώ να συνδέσω 1 usb εξωτερικό case που να έχει μια 5,25 συσκευή σε πολλά PC μέσω ? (κάτι σαν usb KVM δηλαδή ?).

Δημοσ.

8a to valeis panw se enan USB File server (opws ta print servers), pou 8a soudinei mia toulaxiston USB eisodo kai mia toulaxiston Ethernet Eksodo kai 8a ton kaneis disko diktyou pou 8a ton vlepei olo to diktyo twn PC pou 8a exeis...

Δημοσ.
8a to valeis panw se enan USB File server (opws ta print servers), pou 8a soudinei mia toulaxiston USB eisodo kai mia toulaxiston Ethernet Eksodo kai 8a ton kaneis disko diktyou pou 8a ton vlepei olo to diktyo twn PC pou 8a exeis...

Υπολόγιζα να μην ανακατέψω το ethenet στο θέμα αλλά κάτι σαν ανάποδο-usb-hub, δηλαδή καλώδια από τις usb των pc στο hub και από εκεί μια usb είσοδος για το drive. Μέσω ethernet δεν θα είναι μικρότερες η ταχύτητες ?

Δε ξέρω επίσης αν υπάρχουν usb-swithes όπως αυτά για να συνδέεις 1 παράλληλο εκτυπωτή σε 2/4 PC.. (χμ λες να βγάλω από κανένα τα παράλληλα και να βάλω θηλικές USB).

Δημοσ.

Υπαρχει usb sharing switch και μαλιστα το ειχα δει στο πλαισιο κοντα στα 20euro.

Ψαχνω το link αλλα το site του πλαισιου σερνεται ξαφνικα.......Θα κανω edit με το link μολις το βρω!!

Δημοσ.

Προφανώς εννοείς αυτό

http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Catalog_Id=1&Secton_id=41539391&Product_Id=289882

(τη περιγραφή δε τη καταλαβαίνω - κάποιο λάθος παίζει)

και στο eshop

http://www.silk.gr/show_per.phtml?id=PER.56969

Το drive φαίνεται κανονικά συνδεδεμένο σε όλους τους ΗΥ. Τι γίνεται όταν προσπαθήσουν να διαβάσουν περισσότεροι του ενός. Απλά μοιράζεται η ταχύτητα ή παίζουν προβλήματα ?

Δημοσ.

Aκριβως αυτα εννοω (το πλαισιο ακομα δεν ανοιγει...τι στο #$%@ γινεται???).

Δυστυχως δεν ξερω περισσοτερα μιας και δεν εχει τυχει αν το χρησιμοποιησω.:(

Δημοσ.
Υπολόγιζα να μην ανακατέψω το ethenet στο θέμα αλλά κάτι σαν ανάποδο-usb-hub' date=' δηλαδή καλώδια από τις usb των pc στο hub και από εκεί μια usb είσοδος για το drive. Μέσω ethernet δεν θα είναι μικρότερες η ταχύτητες ?

Δε ξέρω επίσης αν υπάρχουν usb-swithes όπως αυτά για να συνδέεις 1 παράλληλο εκτυπωτή σε 2/4 PC.. (χμ λες να βγάλω από κανένα τα παράλληλα και να βάλω θηλικές USB).[/quote']

Όχι - χωρίς ethernet .

Δημοσ.

Poio einai to provlhma me thn Ethernet kai ti se kanei na pisteyeis oti mia USB 8yra einai pio aksiopisth apo mia Ethernet? Poso mallon otan spaei (an mporei na ginei ayto) to bandwidth kai h taxythta se 2 8yeres USB anti na phgaine mia Ethernet se ena HUB/Switch...

De vlepw to logo na fovasai thn Ethernet, kata th gnwmh mou mh mplekseis me USB splitter giati 8a xtypas to kefali sou ston tyxo apo ta provlhmata pou endexetai na sou proksenh8oun... Ektos ki an se noiazei na kaneis estw kai ypotypwdh douleia oso pio fthna ginetai. Tote pare dyo megala kalwdia 5metra kai enallase ta sto kouti ;)

Δημοσ.
Poio einai to provlhma me thn Ethernet kai ti se kanei na pisteyeis oti mia USB 8yra einai pio aksiopisth apo mia Ethernet? Poso mallon otan spaei (an mporei na ginei ayto) to bandwidth kai h taxythta se 2 8yeres USB anti na phgaine mia Ethernet se ena HUB/Switch...

De vlepw to logo na fovasai thn Ethernet' date=' kata th gnwmh mou mh mplekseis me USB splitter giati 8a xtypas to kefali sou ston tyxo apo ta provlhmata pou endexetai na sou proksenh8oun... Ektos ki an se noiazei na kaneis estw kai ypotypwdh douleia oso pio fthna ginetai. Tote pare dyo megala kalwdia 5metra kai enallase ta sto kouti ;)[/quote']

Καταρχήν (ή καταρχάς ? ....) δε θέλω να σπάω το bandwith, δηλαδή δε με ενδιαφέρει να μπορούν να διαβάζουν οποιαδήποτε στιγμή όλα τα pc, απλά να μην αναγκάζομαι να βάζω-βγάζω καλώδια και να μη χρειάζεται να μετακινώ το drive. Επίσης , ναι θέλω το πιό μικρό δυνατό κόστος αφού το μόνο που θέλω είναι όταν πρόκειται να βάλω κάποιο νέο πρόγραμμα από cd στα pc (πολύ αραια και που) να το κάνω χωρίς να έχω από 1 cd/dvd μόνιμα πάνω στο καθένα.

Δημοσ.
Καταρχήν (ή καταρχάς ? ....) δε θέλω να σπάω το bandwith, δηλαδή δε με ενδιαφέρει να μπορούν να διαβάζουν οποιαδήποτε στιγμή όλα τα pc, απλά να μην αναγκάζομαι να βάζω-βγάζω καλώδια και να μη χρειάζεται να μετακινώ το drive. Επίσης , ναι θέλω το πιό μικρό δυνατό κόστος αφού το μόνο που θέλω είναι όταν πρόκειται να βάλω κάποιο νέο πρόγραμμα από cd στα pc (πολύ αραια και που) να το κάνω χωρίς να έχω από 1 cd/dvd μόνιμα πάνω στο καθένα.

Και εγώ πιστέυω ότι η καλύτερη λύση στα παραπάνω είναι ένα δίκτυο μεταξύ των δύο υπολογιστών με μοίρασμα των dvd/hdd...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...