-NetHawk- Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2006 Καλημερα..Λοιπον εχω το εξης προβλημα:Τις τελευταιες μερες εαν αφησω τον Η/Υ ανοιχτο χωρις να κανω καποια εργασια(πχ οταν κοιμαμαι),μετα απο καποιες ωρες που θα ξανασχοληθω,βρισκω τον Η/Υ "κολλημενο" σε μια μπλε οθονη με το προβλημα 0χ00000077.Κοιτωντας στο διαδικτυο διεπιστωσα ορισμενες απο τις ενδεχομενες αιτιες που μπορει να το προκαλουν.Ετσι εκανα memtest για 4 ωρες περιπου χωρις κανενα προβλημα,εκανα check disk παλι χωρις προβλημα.Επισης δεν βρηκα καποιο ιο.Τι θα προτεινατε?Να κανω ενα φορματ..?Και εαν προκειται για boot sector virus(το ξερω οτι ειπα πως δεν βρεθηκε ιος αλλα ποτε μην εισαι σιγουρος) θα διορθωθει με φορματ?Ευχαριστω.
yannis27gr Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2006 Αφού το παθαίνει μετά από εντατική χρήση, σκέφτομαι υπερθέρμανση ως πρώτη αιτία. Έλεγξε τα ανεμιστηράκια, σκόνη στη ψύκτρα, κ.τ.λ. Αμάν πια με το φορμάτ!
-NetHawk- Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2006 Οντως αμαν!....Λοιπον εχω ηδη απομακρυνει την σκονη με αερα,επισης εχω κοιταξει τις μνημες εαν πατανε σωστα οπως και εχω καθαρισει τις επαφες τους...Το θεμα ειναι οτι οταν ειμαι στον Η/Υ δεν κολλαει...Δηλαδη επειδη τυχαινει συχνα να εχω δουλεια στο πισι και για 5 ωρες συνεχομενες,αλλα τοτε δεν συμβαινει τιποτα...
yannis27gr Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2006 Χμ, άρα έχει να κάνει με την κατάσταση "Idle" στην οποία βρίσκεσαι μετά από κάποια ώρα αδράνειας στο Ιντερνετ. Δες τις ρυθμίσεις του μόντεμ. Αυτό σου κάνει τη ζημιά!
-NetHawk- Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2006 Δηλαδη?Μιλαμε για ενα usb modem Crypto F200 ετσι?Οχι κατι το φοβερο το οποιο δεν εχει και πολλες ρυθμισεις να τσεκαρω...Μπορεις να γινεις λιγο πιο αναλυτικος?
yannis27gr Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2006 Αυτή τη μ@λ@κία έχεις; Το έχω κι εγώ σε ένα πισι στη δουλειά και μου 'χει βγάλει τον αδόξαστο με το να ρίχνει τη γραμμή, να κολλάει, να μου βγάζει λάθος κωδικό, κ.τ.λ. Πάει βουρ για αλλαγή. Το zyxelάκι που έχω στο άλλο πισι δουλεύει υπέροχα! Αν γίνεται, βρες κάποιο άλλο μόντεμ και δοκίμασε. Είμαι 99% σίγουρος ότι αυτό φταίει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.