privateer Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 Kala to paixnidi einai apisteyto. Foberh atmosfaira, grafika kai art direction. Paei olotaxws gia game of the year!
john2gr Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 Προσωπικά έχω δει ελάχιστα videos του Bioshock κι αυτό γιατί ήθελα να την ζήσω στο έπακρο όλη την εμπειρία του. Αν και θα ήθελα να δω το demo του (να δω τουλάχιστον πως τρέχει ),προτιμώ που δεν κυκλοφόρησε ακόμα στο PC. 8 μέρες ακόμα ρε!!! παλι benchmark τρεχεις? :D Έλα ντε,χρειάζεται το μωράκι μου benchmarks για να τρέξει ένα Bioshock; Και μόνο που το έτρεξε το τεστ παίζει φάση να προσβλήθηκε
privateer Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 Προσωπικά έχω δει ελάχιστα videos του Bioshock κι αυτό γιατί ήθελα να την ζήσω στο έπακρο όλη την εμπειρία του. Αν και θα ήθελα να δω το demo του (να δω τουλάχιστον πως τρέχει ),προτιμώ που δεν κυκλοφόρησε ακόμα στο PC. 8 μέρες ακόμα Opws leei kai o sofos laos mas "Osa den ftanei h alepou ta kanei kremastaria"
AWERAWER Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 ego to evala na katevazi eftase eos to 45 % kai meta den pigene allo.malon ine apo tous polous xristes pou to katevazoun.tha to katevaso aurio.
hexenlord Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 και γω αυριο,με αυτα που λεει ο privateer ομως εχω τρελαθει.Πρεπει να ειναι τρελη παιχνιδαρα.Priv, to demo αποκαλυπτει πολλα?Το παιχνιδι θα το παρω ετσι και αλλιως και δεν θελω ουτε ενα spoiler πριν ερθει στα χερια μου.Αφου φαντασου πως εχω σταματησει να βλεπω ακομη και τα βιντεο.
privateer Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 To demo einai h arxh tou game. Deixnei pws ftaneis sthn rapture opws kai arketous apo tous mhxanismous tou. Spoilers den exei (gia mena toulaxiston pou exw dei ena swro videos).
john2gr Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 Opws leei kai o sofos laos mas "Osa den ftanei h alepou ta kanei kremastaria" Το PC demo βγαίνει εντός της βδομάδας οπότε σιγά τα λάχανα,πως κάνετε έτσι μερικοί . Αντί να χτυπάτε το demo του Stranglehold,χτυπάτε το demo του Bioshock που απλά βγήκε νωρίτερα; E lol . Όπως είπα και πριν όμως,ίσως το κατεβάσω μονάχα για να δω πως θα τρέχει με όλα τα settings στο Max . Για κανέναν άλλο λόγο (άπιστοι Θωμάδες )
MiltoZ Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 Το PC demo βγαίνει εντός της βδομάδας οπότε σιγά τα λάχανα,πως κάνετε έτσι μερικοί . Αντί να χτυπάτε το demo του Stranglehold,χτυπάτε το demo του Bioshock που απλά βγήκε νωρίτερα; E lol . Όπως είπα και πριν όμως,ίσως το κατεβάσω μονάχα για να δω πως θα τρέχει με όλα τα settings στο Max . Για κανέναν άλλο λόγο (άπιστοι Θωμάδες ) Δεν είναι το demo του bioshock ούτε του Stranglehold ούτε του COD4 μεμονομένα το θέμα. Η ουσία είναι ότι το pc gaming καλώς ή κακώς έχει περάσει σε δεύτερη μοίρα αλλά ακόμα αρνείσαι πισματικά να γίνεις αποδέκτης αυτού του μηνύματος. JUMP IN
john2gr Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 MiltoZ,μάλλον ζεις σε άλλον κόσμο. Παρακάλα την Codemasters εσύ κι όλοι οι X360 boys για ένα patch στο Overlord (έχει Bugs το ατοιμούτσικο και σας έχει ολίγον τι ξεχασμένους) κι άσε εμάς να έχουμε πραγματικό 0-Day support στα παιχνίδια (δεν ξέρω αν παρατήρησες ότι η PC έκδοση του Bioshock έχει διαφορετικά menus. Ναι δεν είναι ένα απλό Port ). Σε δεύτερη μοίρα μάλλον έχουν τις κονσόλες,αφού το support είναι ολίγον τι αισχρό (κανόνας εμπορίου: Πρέπει να διαθέτεις ανάλογο support για να στηρίξεις το προϊόν σου. Δεν αρκεί να το βγάλεις απλά στην αγορά)....ακόμα κι η Capcom έχει ρίξει περισσότερη δουλειά στο Lost Planet του PC,ποιος θα το περιμένε δηλαδή; Welcome,to the real world. Get used to it PS: Από την εποχή του PSX "πεθαίνει" το άτοιμο το PC gaming και βρίσκεται από τότε σε "δεύτερη μοίρα". Τι καραμέλα Θεέ μου είναι τούτη,ακόμα δεν έλιωσε :mrgreen:
MiltoZ Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 MiltoZ,μάλλον ζεις σε άλλον κόσμο. Παρακάλα την Codemasters εσύ κι όλοι οι X360 boys για ένα patch στο Overlord (έχει Bugs το ατοιμούτσικο και σας έχει ολίγον τι ξεχασμένους) κι άσε εμάς να έχουμε πραγματικό 0-Day support στα παιχνίδια (δεν ξέρω αν παρατήρησες ότι η PC έκδοση του Bioshock έχει διαφορετικά menus. Ναι δεν είναι ένα απλό Port ) Welcome,to the real world. Get used to it Ποιό Overlord ρε john με δουλεύεις? Το ξέρω ότι δεν είναι απλό port, εκτος από το interface έχουν προσαρμόσει και στοιχεία του gameplay για το mouse. Έχουν κάνει καλή δουλίτσα. E και???? You still fail to get the message!
p3tran Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 Προσωπικά έχω δει ελάχιστα videos του Bioshock κι αυτό γιατί ήθελα να την ζήσω στο έπακρο όλη την εμπειρία του. Αν και θα ήθελα να δω το demo του (να δω τουλάχιστον πως τρέχει ),προτιμώ που δεν κυκλοφόρησε ακόμα στο PC. 8 μέρες ακόμα Έλα ντε,χρειάζεται το μωράκι μου benchmarks για να τρέξει ένα Bioshock; Και μόνο που το έτρεξε το τεστ παίζει φάση να προσβλήθηκε Το PC demo βγαίνει εντός της βδομάδας οπότε σιγά τα λάχανα,πως κάνετε έτσι μερικοί . Αντί να χτυπάτε το demo του Stranglehold,χτυπάτε το demo του Bioshock που απλά βγήκε νωρίτερα; E lol . Όπως είπα και πριν όμως,ίσως το κατεβάσω μονάχα για να δω πως θα τρέχει με όλα τα settings στο Max . Για κανέναν άλλο λόγο (άπιστοι Θωμάδες ) ελα σορρυ που καθυστερησα.... επαιζα bioshock
john2gr Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 Το link το έχουμε ξαναδώσει για τους άπιστους Θωμάδες αλλά μάλλον δεν ξέρετε να διαβάζετε μερικοί (ή απλά το προσπερνάτε το link γιατί σας "πονάει"; ) http://www.gamespot.com/pages/forums/show_msgs.php?topic_id=24525221 Αν μετά από αυτή την λίστα θεωρείς ότι παραμένει σε δεύτερη μοίρα τότε απλά keep rolling :mrgreen: ελα σορρυ που καθυστερησα.... επαιζα bioshock Είσαι gay; Παίξε το το βράδυ με κλειστά τα φώτα και τέρμα τον ήχο ρεεεεεεεεεε. Αμάν,ούτε να παίξετε ένα ατμοσφαιρικό παιχνίδι δεν ξέρετε πια μερικοί μερικοί :mrgreen:
p3tran Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 Είσαι gay; Παίξε το το βράδυ με κλειστά τα φώτα και τέρμα τον ήχο ρεεεεεεεεεε. Αμάν,ούτε να παίξετε ένα ατμοσφαιρικό παιχνίδι δεν ξέρετε πια μερικοί μερικοί :mrgreen: ναι, σιγουρα. κι εσυ αμα το ειχες μεσα στο σκληρο δισκο σου θα περιμενες να βραδιασει για να το δεις
john2gr Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 ναι, σιγουρα. κι εσυ αμα το ειχες μεσα στο σκληρο δισκο σου θα περιμενες να βραδιασει για να το δεις Κι όμως κι όμως. Το Doom3 το έπαιζα μόνο βράδυ με κλειστά τα φώτα (και όταν είχε βγει αλλά και τώρα με τα νέα MODS),ποτέ την μέρα . Και το ίδιο είχα κάνει και στα System Shock 2,Aliens vs Predator 1-2. Και ακριβώς το ίδιο πρόκειται να κάνω και με το Bioshock. Είπα ότι θέλω να το χαρώ στο έπακρο το παιχνίδι (ανεξαρτήτως πλατφόρμας) αλλά μερικοί ακόμα δεν το έχετε εμπεδώσει μου φαίνεται
hexenlord Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 thanx privat33r, θα του ριξω ενα κατεβασμα αυριο πρωι πρωι. Επισης συμφωνω με john,και το δουμ 3 και το συστεμ σοκ 2 τα επαιζα βραδυ με καλο συστημα σαραουντ και ειδικα στο δευτερο, λογω φανταστικης ατμοσφαιρας, ειχα κλ@σει λεμε. Τοτε ηταν που εχασα το 1/5 τωω μαλλιων μου λολ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.