Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Super Moderators Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 ναι ακριβώς όπως τα λες...το είχε πει μάλιστα και τότε ότι ήθελε τις αγγελίες μόνο
littlelouievegos Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 Βαρεθηκα απο την πρωτη μερα την ιδια κουβεντα.. SS αυτο SS εκεινο και τι μαλ.. ειναι το Bioshock.. Και παω στοιχημα οτι τα 3/4 αυτων που μιλανε για το SS και παραλληλιζουν δεν το εχουν παιξει καν και απλα διαδιδουν οτι μαλ@κια ακουνε στο νετ.. Γ@μω την νουμποσυνη μου μεσα..
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Ρε παιδιά, έχει ανακαλύψει μήπως κανείς τρόπο να διορθωθεί το πρόβλημα με τους υπότιτλους, χωρίς να εγκαταστήσω το patch; Θα βγει το δεύτερο και εγώ ακόμα δε θα έχω τελειώσει το πρώτο! Σκέφτομαι να τους σβήσω απλά...
ksaplostra Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Εμενα πάντως μου άρεσε και πολύ μάλιστα!!Εντάξει πάντως system shock δεν ήταν,στο system shock ήθελα να ανοίξω καμια πόρτα και το διπλό τριπλό σκεφτόμουν...ʼσε που ήμουν και κάπως μικρότερος και κονταβά να τα κάνω πάνω μου σε κάποιες φάσεις Το καλύτερο πάντως του bioshock ήταν τα 4-5 κομματάκια του moby!! πάντως Η shodan...όλα τα λεφτά!!!
pappous_soulis Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Αυτοί οι υπότιτλοι είναι όντως κουραστικοί..
timekeeper Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Άντε πάμε δυνατά και για την ταινιά... http://www.imdb.com/title/tt1230526/ Απίστευτο παιχνίδι!!! Αλλά με τι ασχολήθηκε αυτή η ομάδα και δεν ήταν κορυφή; Thief,SShock, Bioshock; Παιχνίδια σταθμοί! Προσωπικά το Thief2, SShock2, Half-Life και Bioshock τα θεωρώ ότι καλύτερο έχει βγει στα σύγχρονα παιχνίδια. RESPECT!!!
Souvlatzis Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2009 Αγόρασα το bioshock πρόσφατα μαζί με το oblivion σε ένα πακέτο. Το παιχνίδι είναι απλά από τα καλύτερα που έχω παίξει. Η ατμόσφαιρα είναι εκπληκτική και το gameplay γίνεται διασκεδαστικό και έξυπνο με την προσθήκη plasmids κλπ. Έχω τρελαθεί και είμαι ακόμα στην αρχή. Έχω όμως και ένα προβληματάκι με το patch v1.1. Ξεκινάει το launcher του update κανονικά αλλά δεν φένεται πως για κάποιον λόγο δεν μπορεί να βρεί το location του παιχνιδιού. Κολάει στο "searching for systems to update" με 0% στην μπάρα. Δεν ξέρω μήπως πρέπει να το αφήσω περισσότερη ώρα? (σημ. το παιχνίδι το έχω εγκαταστίσει σε δικο μου φάκελο στον δεύτερο σκληρό)
H1llzFr4D Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2009 Πραγματικά εκπληκτικό παιχνίδι. Όσον αφορά το πρόβλημα σου, φίλε σουβλατζή, στο λινκ που σου δίνω αντιμετωπίζεται ένα διαφορετικό πρόβλημα, αλλά οι λύσεις που παρουσιάζονται μπορεί να δουλέψουν! http://forum.soft32.com/windows/Bioshock-Patch-version-ftopict382359.html
ikaruga24 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Εδω το καλο φτιαρι. Λοιπον παιδια με ολη αυτη τη συζητηση περι best games, καλυτερος ηχος κτλ μου ανοιξε η ορεξη και ειπα να ξαναπαιξω το πρωτο Bioshock. Συναντησα ενα προβλημα ομως. Εχω κατεβασει το universal patch 1.1 αλλα δεν μου το περναει. Στα XP (οταν ειχα) το περνουσε μια χαρα αλλα στα Windows 7 64bit που το βαζω πρωτη φορα το patch δεν δουλευει. Το παιχνιδι χωρις το patch δουλευει μια χαρα αλλα ξερουμε οτι υπαρχει τρελο lag στους υποτιτλους στην version 1.0 και ετσι δεν μπορεις να τους εχεις ανοιχτους. Εχει καταφερει κανεις να περασει το patch σε windows 7?
Insignificant Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Ναι το είχα περάσει χωρίς πρόβλημα. BTW ένα μεγαλύτερο πρόβλημα που διορθώνει είναι η λανθασμένη εικόνα στις Widescreen οθόνες.
Obsidian Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Συμφωνα με αυτο το tweet θα υπαρξουν συντομα νεα για την ταινια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.