Προς το περιεχόμενο

Bioshock {Απο τους δημιουργούς του System Shock 2}

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 685
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ξεθάβω λίγο το τοπικ γιατί εχω πρόβλημα

Έπαιζα κανονικά με την έκδοση 1.0 κ 19" monitor. Πήρα ενα 22¨ και είπα να βάλω το patch. Από τότε τρώω συνέχεια crashes (pavillion level).

Mε 169.28 drivers installed....

• 1 μήνα μετά...
  • Moderators
Δημοσ.

Μια και είναι καρναβάλια.... Μια στολή από τον Nathan Sharratt.

(ελπίζω να μην έχει ξανα-αναφερθεί)

halloween parade_071031_05.JPG

Making of:

http://www.flickr.com/photos/nathan_...7602470542352/

(τους πηρε 2 μήνες, και τελικά η στολή πουλήθηκε σύμφωνα με το Ebay για $1625 δολλάρια) http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&rd=1&item=180193855620&ssPageName=STRK:MESE:IT&ih=008

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

παιδια μια βοηθεια γιατι εχω σκαλωσει ασχημα...σημερα με 1 φιλο μου αποβλακοθηκαμε 2 ωρες αλλα τιποτα...λοιπον σε μια φαση εχει να σκοτωσεις 4εις τυπους και να τους φωτογραφίσεις...η μαλακια που εκανα ηταν οτι αυτον με τον παγο δεν τον ειχα σκοτωσει με τη μια και μου εφυγε...σκοτωσα τους αλλους 3εις και αυτον δεν τον βρισκω πουθενα....

ξερεις κανεις τιποτα???αληθεια φαγαμε 2 ωρες χωρις κανενα αποτελεσμα...μου μου πειτε μονο οτι ειναι τπτ bug...

Δημοσ.

δεν είναι bug αλλά και σκοτωμένοι να είναι μπορείς να τους φωτογραφίσεις. Είναι αυτοί που περπατάνε και στο ταβάνι. Ο ένας βρίσκετε στο bar πάνω στις σκάλες τους άλλους δεν θυμάμαι που θα τους βρεις.

Δημοσ.

Αυτός με τον πάγο μένει στο παγωμένο δωμάτιο ανάμεσα στα δύο επίπεδα, δεν πάει αλλού. Προχώρησες μέχρι το βάθος του δωματίου ή έμεινες κοντά στις πόρτες;

Έλιωσες διάφορους πάγους, σου επιτέθηκαν οι δικοί του, πέρασες το στάδιο που σε παγώνει, μήπως τον σκότωσες και δεν το κατάλαβες, αν ναι το πτώμα του θα παραμένει εκεί περιμένοντας να το φωτογραφίσεις σε αντίθεση με τα άλλα που εξαφανίζονται.

Bug σε αυτό το σημείο δεν έχει αναφερθεί.

Δημοσ.
δεν είναι bug αλλά και σκοτωμένοι να είναι μπορείς να τους φωτογραφίσεις. Είναι αυτοί που περπατάνε και στο ταβάνι. Ο ένας βρίσκετε στο bar πάνω στις σκάλες τους άλλους δεν θυμάμαι που θα τους βρεις.

Αυτός με τον πάγο μένει στο παγωμένο δωμάτιο ανάμεσα στα δύο επίπεδα, δεν πάει αλλού. Προχώρησες μέχρι το βάθος του δωματίου ή έμεινες κοντά στις πόρτες;

Έλιωσες διάφορους πάγους, σου επιτέθηκαν οι δικοί του, πέρασες το στάδιο που σε παγώνει, μήπως τον σκότωσες και δεν το κατάλαβες, αν ναι το πτώμα του θα παραμένει εκεί περιμένοντας να το φωτογραφίσεις σε αντίθεση με τα άλλα που εξαφανίζονται.

Bug σε αυτό το σημείο δεν έχει αναφερθεί.

βασικα παιδια τη πατησα χοντρα στο σημειο αυτο....ειχα κανει τη μαλακια να ανοιξω την πορτα και αυτο εφυγε και χαθηκε για τα καλα...απου κξαι να κοιταξαμε πουθενα δεν ειδαμε να το εχει κανει καποιος αλλος...το δωματιο το ειχα λιωσει ολο και το ειχα ψαξει για πολυ ωρα παντου...δεν ηταν πουθενα...τελικα το εβαλα απο την αρχη το επιπεδο ολο...δεν υπηχρε αλη περιπτωση(ηδη ειχα χαλασει πολυ ωρα εκει...)....

παντως παιδια σας ευχαριστω και τους 2 ιγα τη βοηθεια...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...