kosmasgr Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 Εγώ κόλησα στην αρχή στο surgery , στο χειρουργείο δηλαδή. Εχει μπεί μια πινακίδα μπροστά απο μία είσοδο και δεν ξέρω τι να κάνω
Moderators Praetorian Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 Moderators Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 Αν είναι το ίδιο σημείο που είχα κολλήσει για λίγο και εγώ, νομίζω ότι αυτό που πρέπει να κάνεις πρώτα είναι το γενικό "Use the force, Luke" . Κοίτα τι plasmids έχεις και πως μπορείς να τα αξιοποιήσεις στο level γενικότερα. Πάντως η συγκεκριμένη χρήση του συγκεκριμένου plasmid ήταν μια ευχάριστη έκπληξη για μένα. Ως πιο άμεσο spoiler: θα πρέπει να έχεις αποκτήσει ένα incineration plasmid (φωτιά). Αυτό το χρησιμοποιείς σε συνδυασμό με τους πάγους που μπλοκάρουν κάποιες εισόδους για να προχωρήσεις παρακάτω)...
vlachaquito Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 To paixnidi apla spernei... an kai eimai fan tou cod kai genika ton polemikon paixnidion me "karfose" sthn kyrioleksia sthn karekla.. Apisteyta grafika, apisteyto klima to opoio PRAGMATIKA se tromazei polles fores.. H monh mou dyskolia htan na synithiso to left mouse-plasmids right mouse- weapons.. To ksekinhsa sto hard kai pragmatika se kapoio shmeio einai ekneyristiko to oti meneis me 3 sfaires 2 tsixles kai 1 fasolada gia na antimetopiseis tous big daddy.. Gia ta ennalaktika finale den to iksera, ego pantos panta esoza tis little sister .. Pragmatika eixa na porotho toso me paixnidi apo thn epoxh tou far cry... Mporei kapoios na mou pei h na mou steilei kana link me ta ennalaktika finale?? Thanx people...
TSOPK Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 Εγώ κόλησα στην αρχή στο surgery , στο χειρουργείο δηλαδή. Εχει μπεί μια πινακίδα μπροστά απο μία είσοδο και δεν ξέρω τι να κάνω Πρεπει να βρεις το Plasmid telekinisis για να ελευθερωσεις την εισοδο.
kosmasgr Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 Παιδιά ο 4ψήφιος κωδικός για την πόρτα στο medical pavilion στην αρχή του παιχνιδιού ? κανείς να με βοηθήσει ?
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 google search for bioshock walkthrough = http://uk.faqs.ign.com/articles/816/816684p1.html
koulouri Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2007 Μια ερωτηση: Ποσο fps εχετε ρε παιδια?Γιατι εγω παιζω με 29fps χρησιμοποιω το fraps πρωτη φορα γιατι νομιζω οτι εχει λιγα frames και με κουραζει στο gameplay
kage Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2007 π λεει ποσα frames εχεις οταν παιζεις?τι ναι fraps? ενα καλο π πρεπει να ενεργοποιησετε ειναι Εμφανιση subtitles
S2Katana Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2007 Fraps ειναι ενα προγραμμα που τραβας φωτο κ βιντεο ingame. Koιτα εδω.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2007 Ama mas peis kai ti specs exeis?px ego me c2d 3.4,8800gtx kai 2g ram exo apo 30-70fps.
chiderboy Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2007 Γεια χαρά σας παίδες! Έχω το εξής πρόβλημα με το συγκεκριμένο παιχνίδι και έχω κολλήσει: όταν φτάνω στην πόρτα που λεεί Bulkhead to Arcadia με το που κάνω Use για να την χρησιμοποιήσω πάντα crasharei και με πετάει έξω με αποτέλεσμα να μην μπορώ να προχωρήσω. Θα ήθελα να μάθω αν είχε κάποιος άλλος το ίδιο πρόβλημα και πώς το αντιμετώπισε ή αν γίνεται να μου στείλει κάποιος save game ακριβώς μετά πο αυτό το σημείο Επίσης τρώω και άλλα κολλήματα πυκνά-συχνά συνήθως όταν μαζευω πράματα απο τα σκοτωμένα splinters Είναι η έκδοση 1.0 και έχω πέράσει τους driver με το fix για Bioshock για την X1950 pro Ευχαριστώ εκ τω προτέρων
Moderators Praetorian Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 Moderators Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 Όπως έχω ξαναπεί, υπάρχει επίσημο forum της 2k όπου αναφέρονται διάφορα προβλήματα και πιθανές λύσεις τους. Είμαι σίγουρος ότι κάπου έχω δει και το δικό σου πρόβλημα ή κάποιο αρκετά παρόμοιο. Μερικά Arcadia crash posts: link 1 link 2 link 3 link 4 Μερικα dollar crash posts: link 1 link 2 link 3 Πάντως εγώ θα συνιστούσα επανεγκατάσταση του directx (του πιο πρόσφατου November 2007) , επανεγκατάσταση των τελευταίων drivers της ATI (αυτοί που βγηκαν με το fix τον Αύγουστο ήταν για τα πανηγύρια) και τέλος επανεγκατασταση του παιχνιδιού. (φυσικά δε χρειάζεται να τα κάνεις όλα αυτά μαζί. Ελέγχεις ενδιάμεσα αν διορθώθηκε το πρόβλημα που έχεις). Υπόψιν ότι εκκρεμεί να βγάλει και η 2k ένα patch κάπου τώρα κοντά - και πολύ το άργησε imho δεδομένων των τόσων προβλημάτων που παρουσιάζει το Bioshock σε πολλούς. Και ένα link για ένα δικό μου savegame (το autosave) στην αρχή της Arcadia.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.