Προς το περιεχόμενο

Bioshock {Απο τους δημιουργούς του System Shock 2}

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Για οσους τωρα το ξεκινησαν και ειναι λιγο στα χαμενα?

Παιζει να υπαρχει πουθενα κατι σχετικο να διαβασουμε για να

μπουμε στο κλιμα?

Παντως αν το παιζεις βραδυ με σβηστα τα φωτα και λιγο δυνατα

τα ηχεια ειναι λιγο τρομακτικο

Βασικα εχει εξαιρετικη ατμοσφαιρα, χθες το ξεκινησα και επαιξα λιγο με κλειστα φωτα.Φρικαρα καπως με την τυπισσα με τα χερια-δρεπανια και το εκλεισα...προσωρινα!Παντως εχει potential!:mrgreen:

• Απαντ. 685
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Spoiler βρε koulouri δεν το εχουμε παιξει ολοι ...ακομα

ε μ'αυτα τα spoilers...Αφου δεν μου λετε τι ειναι!

Spoiler (media), a comment which discloses plot details of a book, play, video game, or film or is intended to distract attention from a rival

απο το wikipedia το βρηκα! :Ρ

για πες τωρα που 8α τα βρω αυτα τα Spoilers?

^^

Δημοσ.

Ξεκινώντας το παιχνίδι, δεν πρέπει να ξέρεις τίποτα ούτε για εσένα, ούτε για κανέναν. Για αυτό άλλωστε και δεν έχει εισαγωγή.

Σιγά σιγά θα τα μάθεις όλα...

Δημοσ.
Κι εγώ που έχω περάσει τη μέση γιατί δεν έχω καταλάβει τίποτα;

Μηπως ασχολεισαι μονο με headshots?:mrgreen:

@Snake A, τα ιδια με 7900GTX και Amd X2 3800+.

Δημοσ.
Κι εγώ που έχω περάσει τη μέση γιατί δεν έχω καταλάβει τίποτα;

Όταν έρθει η ώρα θα καταλάβεις...

Είμαι αρκετά κοντά στο τέλος και το τί έχω δει και ακούσει δεν περιγράφεται!..

Το παιχνίδι μόνο με τα Half Life 2 μπορεί να συγκριθεί σε "σκηνοθεσία".

Με έχει κουράσει, με έχει αγχώσει, με έχει τρομάξει, με έχει στενοχωρήσει το κωλοπαίχνιδο.

Τελικά είναι εμπειρία!

• Moderators
Δημοσ.

3 εναλλακτικά φινάλε έχει το παιχνίδι. Δηλαδή στην ουσία 2 αν δεν μετρήσουμε τη διαφοροποίηση ανάμεσα στα δυο "bad finale", (όπου αλλάζει λίγο το voice-over (!) ).

To τι φινάλε θα πάρει κάποιος έχει να κάνει με το πως

θα φερθεί στις Little Sisters που πιάνει

Good Finale - Σώζεις όλες τις LS

Bad Finale 1 - Σώζει μερικές, "θερίζεις" μερικές

Bad Finale 2 - Θερίζεις όλες τις LS

Επίσης έχει βγει ένα bullet time mod για το Bioshock εδώ

http://rapidshare.com/files/57274643/BulletTimeBioshock.zip.html

1) Backup your ProgramFiles\2kGames\Bioshock\Builds\Release folder;

2) Extract the 3 zipped files in the aforementioned folder;

3) Press (and hold) Alt while in-game to enter Bullet Time.

Κάποιοι τύποι ανακάλυψαν πως να κάνουν extract τα κομμάτια που ακούγονται μέσα στο παιχνίδι (e.g. Beyond the Sea by Bobby Darin, Papa Loves Mambo by Perry Como κλπ). Λεπτομέρειες εδώ και εδώ

Τέλος η 2k πρόσφατα ανακοίνωσε "κλειστή beta" για το νέο patch που θα βγει για το pc (link)

Δημοσ.

Είναι αρκετά εντυπωσιακό με υπέροχη ιστορία και απίστευτο ήχο. Σήμερα το ξεκίνησα και είμαι εντυπωσιασμένος.

Δημοσ.

Παιδιά, υπάρχει περίπτωση να κυκλοφορεί ένας big daddy, χωρίς την little sister?[χωρίς να έχεις σκοτώσει βέβαια προηγουμένως το big daddy (και να έχεις σκοτώσει-ελευθερώσει το κοριτσάκι) και αυτός να ξανα εμφανίζεται]. Το λέω αυτό γιατί στην τρίτη πίστα στην αρχή εμφανίζεται 1-2 χωρίς τις little sister. Αυτούς είναι ανάγκη να τους σκοτώνω?(γιατί ξοδεύω και αρκετά πυρομαχικά γι αυτό το λέω, αφου έτσι κι αλλιώς δεν με πειράζουν αν δεν τους πειράξω). Και κάτι άλλο πόσα level είναι όλο το παιχνίδι και πώς ανοίγω και άλλες θέσεις για να βάλω τα επιπλέον plasmids που έχω ή μήπως με τον καιρό ανοιγουν μόνα τους?(εχω πάει εκεί που διαλέγεις ποια θες να χεις και τους αλλάζεις θέσεις)

Thanks in advance

• Moderators
Δημοσ.

Ναι μπορεί ένας Big Daddy να μην έχει little Sister για διάφορους λόγους. Γενικά η σχέση Big Daddy - Little Sister ακολουθεί ένα κύκλο, και σε κάποια φάση η Little Sister επιστρέφει στο τούνελ από το οποιό την καλέι ο Big Daddy. Αρα είτε ο Big Daddy δεν έχει βρει ακόμα μια Little Sister, είτε αυτή που προστάτευε έχει επιστρέψει στο τούνελ. Και στις δύο περιπτώσεις σε κάποια φάση -σύντομα- ο Big Daddy θα πάει σε κάποιο τούνελ και θα την καλέσει. Δεν χρειάζεται να τον εξοντώσεις όσο είναι μόνος του εκτός και αν το κρίνεις απαραίτητο. (πχ σου επιτίθεται επειδή κατα λάθος τον χτήπησες - κάτι που μου έχει συμβεί ουκ ολίγες φορές με τη χρήση ενός plasmid).

Τα slots τα κερδίζεις ή τα αγοράζεις με Adam από το Eve's Garden όσο προχωράς στο παιχνίδι. (Αυτό που αναφέρεις εσύ είναι το Gene Bank)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...