Bombastrelopas Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2007 Εγώ κατέβασα το ντέμο και ήταν πραγματικά πολύ διασκεδαστικό το νερό ήταν άψογο(αν και θεωρώ ότι εκείνο του ccs πολύ ανώτερο) τα γραφικά επίσης τέλεια και γενικά αξίζει τα λεφτά του. Υ.Γ.: Το ντέμο μπορείτε να το κατεβάσετε από το fileplanet ή το steam.
john2gr Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 INFO για το FSAA (για τους κατόχους Nvidia 8xxx καρτών γραφικών) : Τις τελευταίες μέρες κυκλοφόρησαν 2 νέοι beta drivers, οι 163.69 και 163.71. Όποιος είχε κάνει force το FSAA στους παλιούς ForceWare 163.44beta drivers θα είχε δει ότι το FSAA δεν εφαρμοζόταν σε όλες τις επιφάνειες. Στους 163.69 το FSAA εφαρμόζεται ΠΑΝΤΟΥ αλλά υπάρχει μεγάλο performance hit. Η Nvidia διόρθωσε τα πράγματα αμέσως όμως στους 163.71, στους οποίους εφαρμόζεται πραγματικό FSAA (σε όλες τις επιφάνειες δηλαδή) με παρόμοιο performance hit με αυτό των 163.44. Οπότε όσοι το παίζετε ακόμα και έχετε 8xxx κάρτα, καλά θα κάνετε να βάλετε τους 163.71 και να κάνετε force το FSAA
Wintermute23 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Για οποιον εντυπωσιαστηκε απο το σεναριο προτινω να πανε στο http://www.gamefaqs.com/computer/doswin/game/924919.html και να διαβασουν τα Plot Analysis και Plot Summary. Ειναι δυο πολυ καλες και καλογραμμενες αναλυσεις της ιστοριας του παιχνιδιου. Προσοχη ομως,ειναι μονο για αυτους που το εχουν τερματισει και θελουν να εχουν μια συνοχη στην υποθεση!
deviant Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 gmto προβλημα ενώ έπαιζε μια χαρά , έβαλα τους τελευταίους drivers της ΑΤΙ καθώς είχαν βελτιώσεις για το bioshock ! πράγματι την πρώτη φορά που το έπαιξα με τούς καινούργιους drivers (7.9) βελτιώθηκαν πχ τα γραφικά όταν πέφτει το νερό από ψηλά κ κάποια άλλα πραγματάκια αλλά όταν ξανα-έπαιξα το παιχνίδι μου βγάζει στηn αριστερή κάθετη πλευρά μπερδεμένα χρώματα καθώς και στην κάτω οριζόντiα, ανεξαρτήτως ανάλυσης kai efe. έχω gecube ati 1950pro (pci-express) 512mb, ,6300 core duo 2, trofodosia 580Watt hiper, windows xp pro 32bit. Update: Τελικά έφταιγαν οι drivers της ΑΤΙ και ήταν ειδικά για bioshock χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα To πρόβλημα γμτο παραμένει και με τους 7.8 drivers !!! Ορίστε και ένα screenshot! Το θέμα είναι πως ενώ μολίς εγκαθιστώ τους drivers και κάνω restart to pc το παιχνίδι παίζει μια χαρά ! την δεύτερα φορά που θα κάνω επανεκίνηση εμφανίζεται το πρόβλημα.... καμιά ιδεά???
Mijithroulis Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Ναι. Μαυρη μωνοτικη στο κατο μερος της οθονης...
planetman Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 deviant, την ίδια κάρτα γραφικών έχω και το παίζω απροβλημάτιστα με τους 7.6 δεν δοκίμασα με άλλους drivers. Το μόνο πρόβλημα που βλέπω είναι ότι κάθε φορά που κάνω load, μου βγάζει την ταπετσαρία στο πάτωμα χαλασμένη σαν από γραφικά του 80, αλλά μετά από 5-6 δευτερόλεπτα φτιάχνει και δεν ξαναέχω πρόβλημα.
Moderators Praetorian Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Moderators Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 deviant, την ίδια κάρτα γραφικών έχω και το παίζω απροβλημάτιστα με τους 7.6 δεν δοκίμασα με άλλους drivers. Το μόνο πρόβλημα που βλέπω είναι ότι κάθε φορά που κάνω load, μου βγάζει την ταπετσαρία στο πάτωμα χαλασμένη σαν από γραφικά του 80, αλλά μετά από 5-6 δευτερόλεπτα φτιάχνει και δεν ξαναέχω πρόβλημα. Με τους 7.7 σε x1950 pro agp συμβαίνει κάτι παρόμοιο. Όχι γραφικά του '80, και όχι σε κάθε load (αν θυμάμαι καλά μόνο στο πρώτο load συμβαίνει). Αλλά βλέπεις σταδιακά μέσα σε 3-4 secs να φορτώνονται καλύτερα γραφικά (shaders?) πχ. περισσότερες φωτοσκιάσεις, particle fx etc).
ThrowDOWN Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 kai emena to kanei ayto sto prwto load gia 2sec kai ftiaxnei den einai tpt leptomereies
koulouri Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Για οποιον εντυπωσιαστηκε απο το σεναριο προτινω να πανε στοhttp://www.gamefaqs.com/computer/doswin/game/924919.html και να διαβασουν τα Plot Analysis και Plot Summary. Ειναι δυο πολυ καλες και καλογραμμενες αναλυσεις της ιστοριας του παιχνιδιου. Προσοχη ομως,ειναι μονο για αυτους που το εχουν τερματισει και θελουν να εχουν μια συνοχη στην υποθεση! Για οσους τωρα το ξεκινησαν και ειναι λιγο στα χαμενα? Παιζει να υπαρχει πουθενα κατι σχετικο να διαβασουμε για να μπουμε στο κλιμα? Παντως αν το παιζεις βραδυ με σβηστα τα φωτα και λιγο δυνατα τα ηχεια ειναι λιγο τρομακτικο
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 e den einai kai FEAR
sotirisl Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 μόλις το τερμάτισα, μου φάνηκε πολύ μέτριο, πανεύκολο, αρκετά γραμμικό. (καμία σχέση με το backtracking του system shock 2), και φυσικά πολύ υποδεέστερο στην ανάπτυξη του χαρακτήρα ουτε τόσο ατμοσφαιρικό όσο το system shock 2. Πραγματικά απορώ που παίρνει αυτές τις βαθμολογίες. Μου φαίνεται έχουν ξεχάσει το πως ήταν τα παιχνίδια παλιά
Dark_Sage Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Exei kaneis kapoio problima me tous drivers 163.71? Otan tous ebala... (den xserw an ftaiei auto alla auto itan to teleutaio pragma poy allaxsa) kai ekana restart... twra kathe fora pou bainw sta windows... mou bgazei tin Welcome screen sta winxp... k meta mou bgazei to desktop alla ta eikonidia meta apo 2 lepta!!! edit: allaxsa tous drivers k ebala tou official 162.18 kai to problima me tin kathisterisi twn eikonidiwn sto desktop luthike....
Voodooman Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Για οσους τωρα το ξεκινησαν και ειναι λιγο στα χαμενα?Παιζει να υπαρχει πουθενα κατι σχετικο να διαβασουμε για να μπουμε στο κλιμα? Παντως αν το παιζεις βραδυ με σβηστα τα φωτα και λιγο δυνατα τα ηχεια ειναι λιγο τρομακτικο Όχι, δεν έχω βρει κάποιο ανάγνωσμα που να εξηγεί τί συμβαίνει χωρίς να περιέχει spoilers. Αν παίξεις το παιχνίδι πολύ προσεχτικά, χωρίς να βιάζεσαι, διαβάζοντας με προσοχή όλα τα μηνύματα που θα βρίσκεις, θα σχηματίσεις μια καλή εικόνα για το τί έγινε στην Rapture. Μετά θα διαβάσεις και αυτά τα πολύ καλογραμμένα κείμενα και θα καλύψεις τα κενά. Είμαι λίγο πριν το τέλος και μπορώ να πω ότι θα το θυμάμαι για καιρό αυτό το παιχνίδι. Αριστούργημα και στον τεχνικό τομέα και στο gameplay και -κυρίως - στο σενάριο και την πλοκή.
koulouri Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Όχι, δεν έχω βρει κάποιο ανάγνωσμα που να εξηγεί τί συμβαίνει χωρίς να περιέχει spoilers.Αν παίξεις το παιχνίδι πολύ προσεχτικά, χωρίς να βιάζεσαι, διαβάζοντας με προσοχή όλα τα μηνύματα που θα βρίσκεις, θα σχηματίσεις μια καλή εικόνα για το τί έγινε στην Rapture. Μετά θα διαβάσεις και αυτά τα πολύ καλογραμμένα κείμενα και θα καλύψεις τα κενά. Είμαι λίγο πριν το τέλος και μπορώ να πω ότι θα το θυμάμαι για καιρό αυτό το παιχνίδι. Αριστούργημα και στον τεχνικό τομέα και στο gameplay και -κυρίως - στο σενάριο και την πλοκή. Βασικα αν καταλαβα καλα ο τυπος επιζει απο συντριβη αεροπλανου και μετα βρισκει την Rapture? Και αυτος απο τον ασυρματο προσπα8ει να σωσει την γυναικα και το παιδι του πριν γινουν ζομπι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.