denis Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2007 opios den to exei pexei axizei na to katevasei i na to agorasei..trelo story to game leme..
aliakas Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 o 8eios mou to estile kai mena x8es alla eno kanei kanonika install to game sto telos paei na sinde8ei me 2k gia na kanei download patch kanei elegxo kai vlepei oti exo ta deamons tools kai to alcohol kai papala den proxoraei kamia voi8ia ? me PM panta
klainmaingr Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Το έπεξα πρίν λίγο με κάργα τα πάντα στα gnet... Εντάξει... άλλη φάση το παιχνίδι... Αν και είναι πολύ ψυχοβγαλτικό για τα γούστα μου μπορώ να πώ πως αυτό το "ότι ναναι" που γίνεται είναι απίστευτο...
denis Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 o 8eios mou to estile kai mena x8es alla eno kanei kanonika installto game sto telos paei na sinde8ei me 2k gia na kanei download patch kanei elegxo kai vlepei oti exo ta deamons tools kai to alcohol kai papala den proxoraei kamia voi8ia ? me PM panta makari na mporousame na se voi8isoume file alla to foroum den to epitrepi pantos ama psaxteis ligo 8a tin vreis tin akri:mrgreen:
aliakas Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2007 euxaristo tous filous pou asxoli8ikan me to problem mou 1000 tnx
polonos1313 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Paidia mono se vista paizei to paixnidi??? Ti story exei??
vsabbath Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Paidia mono se vista paizei to paixnidi???Ti story exei?? όχι,παίζει και σε xp,για το story ρίξε μια ματία εδω:http://en.wikipedia.org/wiki/BioShock
Razor333 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Paidia mono se vista paizei to paixnidi??? Τρελος εισαι??? τι θελεις να πατωσει τετοια παιχνιδαρα?
chek2fire Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 Μόλις τέλειωσα το game και νομίζω ότι είναι φοβερή εμπειρία να παίξει αυτό το παιχνίδι.Τις εντυπώσεις θα τις γράψω σε spoiler Για άλλη μια φορά μπορώ να πω ότι το game είχε ενα από τα καλήτερα σενάρια που υπάρχει σε game.Το τέλος του είναι σύντομο και θα περίμενα κάτι παραπάνω.Τελικά όμως στο όλο story δεν κατάλαβα ποιός ήτανε ο πιο διεφθαρμένος.Kαι είμαι περίεργος αν πάνε για τον bioshock2 πως θα το συνεχίσουν το σενάριο
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 Moderators Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 Ο καθένας για την πάρτη του ήταν βασικά. Εκτός από την Tanenbaum κάμποσο. Άλλωστε το όλο θέμα της Rapture ήταν αυτό, αν δεν κάνω λάθος.
denis Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 Μόλις τέλειωσα το game και νομίζω ότι είναι φοβερή εμπειρία να παίξει αυτό το παιχνίδι.Τις εντυπώσεις θα τις γράψω σε spoiler Για άλλη μια φορά μπορώ να πω ότι το game είχε ενα από τα καλήτερα σενάρια που υπάρχει σε game.Το τέλος του είναι σύντομο και θα περίμενα κάτι παραπάνω.Τελικά όμως στο όλο story δεν κατάλαβα ποιός ήτανε ο πιο διεφθαρμένος.Kαι είμαι περίεργος αν πάνε για τον bioshock2 πως θα το συνεχίσουν το σενάριο swsti i aporia sou, ala kati 8a vroun gia na zwgrafisoun akoma mia fora:mrgreen:
Prof_Chaos Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 δεν έχω ξαναδεί πιο ωραία γραφικά σε παιχνίδι..οσο για την ατμόσφαιρα ειναι χ$σιμο..
activex Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 paidakia mporite na mou stilete kai emena kanena pm? exw to idio problima me ton aliakas..
Moderators Praetorian Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2007 Moderators Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2007 *update* για τους νέους drivers της ATI (Catalyst 7.9). Σύμφωνα με τα release notes διορθώνουν κάποια issues που είχαν οι drivers με το Bioshock (flashing/missing textures, weird polygons appearing). Από την άλλη μεριά, ακόμα να διορθωθεί το πρόβλημα με τις AGP εκδόσεις των καρτών (e.g. x1950pro agp) , οπότε οι κάτοχοι αυτών των καρτών θα πρέπει να αρκεστούν και πάλι στους catalyst 7.7 . (Δεν ξέρω αν είναι μονο η άποψη μου, αλλά η ATI/AMD δείχνει ένα νέο πολύ κακό πρόσωπο στους αγοραστές της. Προσωπικά δεν μπορω να θυμηθώ άλλη φορά που να ήμουν τόσο νευριασμένος με την ATI..). Άλλα νέα: Έχει βγει η τελική έκδοση του Bioshock Difficulty and Balance Mod για να κάνει το παιχνίδι αρκετά πιο δύσκολο. Δεν αφαιρεί εντελώς τα vita chambers, αλλά έχει ένα μηχανισμό αύξησης της δυσκολίας αν τα χρησιμοποιεί κάποιος υπερβολικά συχνά ενώ επίσης περιέχει πολύ καλές τροποποιήσεις (από άποψη ρεαλισμού.) Η κυρίως συζήτηση για το mod αυτό είναι εδώ.
chek2fire Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2007 Πάντως με του που βγεί το patch για να διορθώνει λίγο τον ήχο(όχι οτι έιχε και κανά χοντρό πρόβλημα) Θα το ξαναπαίξω το game.Mια φορά που το τελείωσα δεν ήτανε αρκετή .Τώρα λέω να παίξω από την πλευρά του κακού.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.