Προς το περιεχόμενο

Bioshock {Απο τους δημιουργούς του System Shock 2}

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απλά να ρωτήσω κάτι.

Πρόσφατα -μερικές μέρες νωρίτερα δηλαδή- άλλαξα κάρτα γραφικών, δηλαδή μου άλλαξε οαδερφός μου :) - και έβαλα την 8600.

Στην αρχή υπήρχαν κάποια προβλήματα με τον ήχο και τώρα φαίνεται να κάνει κάποια περίεργα το bioshock...

Είμαι η μόνη που έχει πρόβλημα?

Το σύστημα είναι γενικά καλο που έχουμε.

Ρωτάω γιατί καταντάει ενοχλητικό σιγά σιγά.

• Απαντ. 685
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Tι προβλήματα σου κανεί.Μιλάς για τον ήχο η για την απόδοση του παιχνίδιου?

Πάντως τρέχει σχεδόν άψογα αν έχεις κάποιο καλό σύστημα

Για το game νομίζω ότι η πίστα με τον τρελό καλλιτέχνη είναι η πιο τρομαχτική που υπάρχει.Εκεί τα splicer που είναι μέρος του έργου τέχνης ξαφνικά σηκώνονται και κινουντε αθόρυβα,ίσα ίσα για να σου κόψουν το αίμα.Αργότερα στο game έρχετε η κορύφωση.Είναι σαν να βλέπεις ταινία.Αλήθεια τελικά ποιος είναι ο πιο διεφθαρμένος ο Rayan η ο αντιπαλός του?Η και οι δύο και αντι για μια ουτοπία φτιάξανε μια σάπια κοινωνία που τελικά επικράτησε ο εμφύλιος και το χάος? :P

Δημοσ.

Παιδια χρειαζομαι βοηθεια. Οταν παω να κανω εγκατασταση το παιχνιδι μου βγαζει το εξης σφαλμα

Error Code: -5001 : 0xffffec75

Error Information:

>SetupNew\SetupDLL.cpp (123)

PAPP:BioShock

PVENDOR:2K Games (http://www.2kgames.com/bioshock)

Μηπως ξερετε τι πρεπει να κανω;

Δημοσ.

Αρκετοί έχουν παρόμοιο πρόβλημα από ότι βλέπω στο επίσημο φόρουμ.. Για δοκίμασε αυτό που προτείνουν, πήγαινε στο "C:\Program Files\Common Files" έκει θα βρείς ένα φάκελο Installshield μετονόμασέ τον σε ότι θέλεις, καθάρισε τα temp files καθώς και την cache του browser και ξαναδοκίμασε. Αν αυτό δεν πιάσει κοίτα κ εδώ για troubleshooting του installshield.

Δημοσ.

Το παιχνιδι ειναι απιστευτα buggy.μου βγαλε την παναγια για να το τρεξω στα βιστα.και απο οτι διαβαζω εχει προβληματα ακομα και στο χβχ2 !!!

τραγελαφικες καταστασεις..

Δημοσ.
Το παιχνιδι ειναι απιστευτα buggy.μου βγαλε την παναγια για να το τρεξω στα βιστα.και απο οτι διαβαζω εχει προβληματα ακομα και στο χβχ2 !!!

τραγελαφικες καταστασεις..

δεν λες ένα τέτοιο παιχνίδι buggy επειδή δεν τρέχει σε εσένα... εγώ βέβαια σε XP το έχω τρέξει αλλά πάει σφαίρα και δεν εχω παρατηρήσει το παραμικρό πρόβλημα με όλα στο τέρμα.

Δημοσ.

δηλαδη δοκιμασατε να τρεξετε το παιχνιδι στα βιστα με dx9+aa?

διοτι με dx10 (το οποιο δεν υποστηριζει aa) τρεχει και σε μενα μια χαρα,με τον αλλο τροπο ομως crasharei συνεχεια.κατι το οποιο αναφερεται απο πολλους στο επισημο φορουμ του παιχνιδιου..

Δημοσ.
v gia hack pws leei H esena?

Eιχα πειραξει τα keys και γι'αυτο δεν εβγαζε. δεν ειχα περασει καθολου το hack. τωρα οκ

Δημοσ.

πράγματι έχω παρατηρίσει και εγώ κάποια crash στα vista.Αλλά δε το λες και τρομερά buggy.δεν είναι και gothic3!!!Εμένα μου έχει τύχει 4 φορές μέχρι τώρα.Το patch από οτι μου είπαν δε διορθώνει bugs του παιχνιδιού αλλά αυξάνει τις ταυτοχρονες εγκαταστάσεις του παιχνιδιού από 2 σε 5.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...