chek2fire Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2007 Kαι αργότερα το game συνεχίζει στον ίδιο ρύθμο.Δυστηχώς λόγο ότι φοβάμαι μήπως θεωρηθεί κάτι spoiler δεν μπορώ να γράψω τα φοβερά σημεία που βρίσκεις στο game.Mόνο να πω ότι χτες συνάντησα ένα από τα καλήτερα σημεία έργα τέχνης.Tο μικρό δωμάτιο,τα φωτισμένα νερά αλλά και αυτό που είχε στήσει ο τρελός καλητέχνης θα μου μείνει αξέχαστο.Το παράξενο είναι ότι τέτοια σημεία υπάρχουν πάρα πολλά στο παιχνίδι και τα περισότερα είναι κρυμένα η τουλάχιστον πρέπει να τα ψάξεις να τα βρεις.Το game δεν είναι με τίποτα να το τρέχεις αλλα πρέπει να πηγαίνεις σε κάθε κρηφή του γωνία.Κάθε σημείο στον κόσμο του έχει να σου πει και μια ιστορία.Τέτοια παιχνίδια είναι καθαρή τέχνη.Αλήθεια ποιός είναι αυτός που το έφτιαξε το όνομα το γνωρίζουμε η είναι συλλογική δουλειά?Βλέπω τον Ken Levine σαν story,writing and creative director ενω σαν art director κάποιον scott sinclair.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2007 Moderators Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2007 Chek2fire Εγώ από τον Έλληνα είχα βρει μόνο 2(; ) audio diaries. Είχε και κάτι άλλο που έδειχνε Ελλάδα; Δεν πολυέψαξα εκεί... Btw, αν είχα διαβάσει καλά, την πίστα του Τρελογιατρού, την έκανε ο ίδιος level designer που έκανε το Shalesbridge Cradle στο Thief: Deadly Shadows.
chek2fire Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2007 Αυτό έλεγα για τα tape που βρίσκεις και μιλάει ένας ελλήνας στην raptor.To γελιό είναι ότι κάτι λένε για καπνό η τσιγάρα
Voodooman Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2007 Ένα παιχνίδι μόνο δεν έχω καταφέρει να παίξω μόνος μου, το Silent Hill 2. Έπαιζα πάντα με τα αδέρφια μου κοντά και για να παρακολουθούμε την απίθανη ιστορία, αλλά και γιατί μόνος μου κόλωνα (φυσικά, δεν τους το είπα ποτέ...) Τις προάλλες προσπάθησα να το παίξω μόνος μου, αλλά πάλι δεν τα κατάφερα. Με κανένα άλλο παιχνίδι δεν είχα τρομάξει ως τώρα. Αλλά σήμερα, εκεί που ήμουν απορροφημένος στο παιχνίδι, άκουσα ένα κοριτσίστικο πνιγμένο κλαμματάκι και πετάχτηκα πάνω. Δεν ήταν little sister, ήταν η κορούλα μου στο διπλανό δωμάτιο. Και μετά από λίγο ακούω μια φωνή "άνοιξε..." και με αποτελείωσε. Ήταν η γυναίκα μου που ήρθε φορτωμένη από την αγορά και αγκομαχούσε!..
pappous_soulis Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2007 Mα το παιχνίδι απο μόνο του φέρνει κάτι απο Ελλάδα...και συγκεκριμένα Ατλαντίδα...
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2007 Moderators Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2007 Αλλά σήμερα, εκεί που ήμουν απορροφημένος στο παιχνίδι, άκουσα ένα κοριτσίστικο πνιγμένο κλαμματάκι και πετάχτηκα πάνω. Δεν ήταν little sister, ήταν η κορούλα μου στο διπλανό δωμάτιο.Και μετά από λίγο ακούω μια φωνή "άνοιξε..." και με αποτελείωσε. Ήταν η γυναίκα μου που ήρθε φορτωμένη από την αγορά και αγκομαχούσε!.. Ηθικό δίδαγμα: Η οικογένεια είναι πιο τρομαχτική και από ταινίες/παιχνίδια τρόμου. j/k
infer0s Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2007 http://www.escapistmagazine.com/arti...ation-BioShock LOL!!!! Πολυ καλο το review που βρηκες jojohn2gr!Συμφωνω απολυτα με τον τυπο,επιτελους βρηκα και καποιον αλλο που εχει αποψη παρομοια με τη δικη μου για το bioshock!
Voodooman Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2007 Ηθικό δίδαγμα: Η οικογένεια είναι πιο τρομαχτική και από ταινίες/παιχνίδια τρόμου. j/k Σαφέστατα!!! Τί να μας πει το κάθε bioshock μπροστά σε ένα πραγματικό εμετούλι ενός μωρού. Ο απόλυτος τρόμος...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2007 pipi...poupou...ouaaaaaaaa...
pappous_soulis Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2007 Mια ερώτηση! Πως αγοράζω καινούργια slots για Plasmids απ'το Gathere's Garden? Δεν μου έχει πουθενά επιλογή
john2gr Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Υποθέτω ότι είσαι στην αρχή ακόμα. Don't worry, στο πρώτο Gartherer Garden δεν υπάρχει slot για να αγοράσεις. Μετά την αναμέτρησή σου με τον πρώτο Big Daddy θα σου δοθεί η δυνατότητα
sokonik_ Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Παιδια το ξεκινησα κι εγω και κολλησα στο σημειο που πρεπει να κανω hack σε ενα ρομποτ. μου λεει πατα Η για το hack αλλα δεν γινεται τπτ. Ειμαι στην αρχη και μπορω να πω οτι με εχει ξενερωσει το παιχνιδι.
liberation Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 δεν πρεπει να σου λεει h λογικα σου λεει πατα v για hacking..δοκιμασε να πατησεις v οταν στο λεει αυτο..:-|
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.